Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.) | Ottawa – Boston 2:3 (po pr.) | Toronto – St. Louis 3:6 (kon.)
Arizona – LA Kings 3:5 (kon.) | Calgary – Seattle 2:1 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:7 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Florida 2:5 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 1:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:6 (1:2, 2:1, 0:3)
St. Louis Blues
cz Nedeľa 20.02.2022, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:43 Pavel BUČNĚVIČ - 3:6
     
    56:43
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté trestají risk Toronta s prázdnou brankou! Po buly v obranném pásmu Blues se kotouč dostal k Robertovi Thomasovi. Ten s ním na levém křídle zamířil dopředu a před brankou ho posunul na PAVLA BUČNĚVIČE, který už to měl velice snadné – 3:6. Asistence: Robert Thomas.
    50:50 Ryan O'REILLY - 3:5
     
    50:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani odskakují už na rozdíl dvou gólů! Od modré čáry vypálil Niko Mikkola. Puk dokázal mezi kruhy pohotově tečovat RYAN O'REILLY a Campbellovi pak propadl za jeho záda mezi betony – 3:5. Asistence: Niko Mikkola a David Perron.
    44:38 Brandon SAAD - 3:4
     
    44:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tohle hosté sehráli nádherně! Colton Parayko dostal puk na modrou čáru. Naznačil střelu, ale nakonec nahrál před branku Davidovi Perronovi. Ten místo zakončení ještě před Campbellem posunul kotouč na BRANDONA SAADA, jenž měl před sebou prázdnou klec – 3:4. Asistence: David Perron a Colton Parayko.
    37:44 TJ BRODIE - 3:3
     
    37:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají na 3:3! David Kämpf od pravého mantinelu posunul puk na modrou čáru, kde byl obránce TJ BRODIE. Ten měl před sebou spousty prostoru. Mohl tak v klidu napřáhnout, zamířit a napálil kotouč k pravé tyče Hussovy branky. Strážce hostující svatyně navíc asi mnoho neviděl přes tělo clonícího Michejeva. Asistence: David Kämpf a Ondřej Kaše.
    25:59 Brayden SCHENN - 2:3
     
    25:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté si však rychle berou vedení zpět! Po dobré práci u levého mantinelu se dostal k puku Justin Faulk. Ten pak v situaci 2 na 1 nahrál na vzdálenější tyčku BRAYDENOVI SCHENNOVI, proti jehož první střele se ještě stačil přemístit Campbell, ovšem dorážku již pokrýt nemohl. Asistence: Justin Faulk a Oskar Sundqvist.
    25:30 William NYLANDER - 2:2
     
    25:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První vážnější akce Leafs ve druhé třetině končí vyrovnáním! Bylo u toho stejné duo jako u první branky domácích. Alexander Kerfoot vyvezl puk z vlastního obranného pásma až na útočnou modrou. Tam nahrál doleva WILLIAMOVI NYLANDEROVI a ten přesnou ranou švihem skóruje dnes již podruhé – 2:2. Asistence: Alexander Kerfoot a Justin Holl.
    15:33 William NYLANDER - 1:2
     
    15:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují! Rozhodčí signalizovali vyloučení na straně Blues, ke kterému ale nakonec nedojde. Při signalizované výhodě předal Alexander Kerfoot ve středním pásmu rozjetému WILLIAMOVI NYLANDEROVI. Švédský útočník dojel až na pravý kruh a z této pozice překonal Hussa střelou na vzdálenější tyčku. Asistence: Alexander Kerfoot a John Tavares.
    11:40 Klim KOSTIN - 0:2
     
    11:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues vedou o dva góly! Hosté sehráli rychlou akci. Tyler Bozak dostal přihrávku na levé křídlo a pěknou zadovkou přenesl hru doprava na KLIMA KOSTINA. Ten vypálil zápěstím a jeho křížná rána zapadla pod vyrážečku Jacka Campbella – 0:2. Asistence: Tyler Bozak a Jake Walman.
    02:58 Pavel BUČNĚVIČ - 0:1
     
    02:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Z pravé strany zavezl puk do útočného pásma Jordan Kyrou. Ten pak vystřelil, Campbell puk vyrazil vyrážečkou na levý kruh, kde už byl připravený PAVEL BUČNĚVIČ a ten z první pohotově napálil kotouč do brankové síťky. Asistence: Jordan Kyrou a Robert Thomas.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 16. W. Nylander (Kerfoot, Tavares), 26. W. Nylander (Kerfoot, Holl), 38. Brodie (Kämpf, O. Kaše) – 3. Bučnevič (Kyrou, R. Thomas), 12. K. Kostin (Bozak, Walman), 26. B. Schenn (Faulk, Sundqvist), 45. Saad (Perron, Parayko), 51. R. O'Reilly (Mikkola, Perron), 57. Bučnevič (R. Thomas)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Brodie, Rielly (A), Liljegren, Muzzin, Holl, R. Sandin – Marner (A), Matthews, Bunting – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – O. Kaše, Kämpf, Michejev – Simmonds, Spezza, Engvall.
    Tréner: S. Keefe

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko (A), Mikkola, Faulk, Krug, Bortuzzo, Walman – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Kyrou, R. Thomas, Bučnevič – Sundqvist, B. Schenn (A), I. Barbašev – L. Brown, Bozak, K. Kostin.
    Tréner: C. Berube

    Rozhodca: McCauley, Lambert – Brisebois, Murray

    Diváci: 9098