Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.) | Ottawa – Boston 2:3 (po pr.) | Toronto – St. Louis 3:6 (kon.)
Arizona – LA Kings 3:5 (kon.) | Calgary – Seattle 2:1 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:7 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Florida 2:5 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Ottawa Senators
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 20.02.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:42 David PASTRŇÁK - 2:3
     
    62:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    PASTOVA BOMBA zařizuje Bostonu extra bod a vítězství v tomto utkání! Hall se snažil o kličku kousek od pravého kruhu. Ta mu nevyšla, ale kotouč dokázal udržet. Naservíroval ho tedy křižně DAVIDU PASTRŇÁKOVI, který nic nevymýšlel a vmetl ho o tyčku přímo do branky. Asistence: Taylor Hall a Mike Reilly.
    56:06 Nick HOLDEN - 2:2
     
    56:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bez šesti vteřin čtyři minuty před koncem je srovnáno! Ottawští sehráli parádní kombinaci. Pul předal na pravý kruh Brownovi, ten vrátil kotouč do druhé vlny, kam si do volného prostoru sjížděl NICK HOLDEN. Jeho následná rána do pravé šibenice byla velice hezká a zajistila tak chvíli před koncem opět remízový stav. Asistence: Connor Brown a Nick Paul.
    38:54 Brandon CARLO - 1:2
     
    38:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Velikánská chyba domácího gólmana. Ten si skočil pro puk, ale nedokázal ho v rukou udržet. BRANDON CARLO se zorientoval, volného puku si všiml a velice jednoduše ho poslal do branky. Asistence: Charlie Coyle a Mike Reilly.
    26:45 Tim STÜTZLE - 1:1
     
    26:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři srovnávají docela rychle! Od modré nejdříve pálil Kelly, jeho ránu ještě tečoval Zub. Kotouč šel do Swaymana, po jeho zákroku se ale příhodně odrazil pro TIMA STÜTZLEHO, který ho už jednoduše poslal do odkryté branky. Asistence: Arťom Zub a Parker Kelly.
    22:37 Curtis LAZAR - 0:1
     
    22:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají zkraje druhé třetiny do vedení! O puk se bojovalo v rohu, následně se dostal před branku, kde ho zajímavě tečoval CURTIS LAZAR přímo mezi betony soupeřova gólmana. Asistence: Jack Studnicka.

    Jiří Polášek

    Góly a asistencie: 27. Stützle (Zub, P. Kelly), 57. Holden (C. Brown, N. Paul) – 23. Lazar (Studnicka), 39. Carlo (Coyle, M. Reilly), 63. Pastrňák (T. Hall, M. Reilly)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Zub, Brännström, N. Zajcev, Holden, J. Brown, Mete – C. Brown (A), N. Paul (A), B. Tkachuk – Gaudette, Stützle, Formenton – Watson, Gambrell, P. Kelly – Ennis, Tierney, Sanford.
    Tréner: Smith

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy (A), Vaakanainen, Carlo, Grzelcyk, Clifton, M. Reilly – Pastrňák (A), Bergeron (C), T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – N. Foligno, Studnicka, Haula – Lazar, T. Nosek, DeBrusk.
    Tréner: Cassidy