Carolina – Nashville 5:3 (kon.) | Minnesota – Florida 2:6 (kon.) | Chicago – Dallas 0:1 (1:2 po s.n.)
Vegas – LA Kings 3:4 (po pr.) | Buffalo – Colorado 3:5 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Edmonton Oilers
cz Sobota 19.02.2022, 22:10 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Darnell NURSE - 2:4
     
    59:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DARNELL NURSE pečetí vítězství Olejářů, když se hostující obránce trefil přes celé kluziště do opuštěné klece. Bez asistence.
    54:38 Kyle CONNOR - 2:3
     
    54:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak a drama máme na světě, protože Jets využívají přesilovou hru, když Wheeler zpoza klece dostal kotouč na modrou k Morrisseymu, jenž ihned přihrál do pravého kruhu KYLE CONNOROVI, jehož okamžitá střela propadla Koskinenovi jeho výstrojí. Asistence: Josh Morrissey, Blake Wheeler.
    50:45 Adam LOWRY - 1:3
     
    50:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je tu nakonec přeci jen branka Tryskáčů v oslabení, když na Koskinena jel nyní sám ADAM LOWRY, kterému se podařilo procedit puk mezi betony finského brankáře. Asistence: Dominic Toninato, Connor Hellebuyck.
    30:50 Connor MCDAVID - 0:3
     
    30:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ve hře čtyřech proti čtyřem se hosté radují ze své další branky, když Draisaitl zavezl puk do útočného pásma, kde s ním v klidu objel i domácí klec a následně bekhendem našel CONNORA MCDAVIDA, jenž okamžitou střelou prostřelil Hellebuycka, jenž se nestihl přesunou ke své druhé tyči. Asistence: Leon Draisaitl, Tyson Barrie.
    27:46 Kailer YAMAMOTO - 0:2
     
    27:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se dostali do rychlého protiútoku, když McDavid zavezl kotouč do útočného pásma, kde ho přenechal za sebou KAILERU YAMAMOTOVI, jehož první střelu ještě Hellebuyck vyrazil, ale pouze před sebe, kde do něj znova práskl právě YAMAMOTO a jeho druhý pokus už skončil za zády domácího brankáře. Asistence: Connor McDavid.
    12:17 Zach HYMAN - 0:1
     
    12:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Tak to byla bleskově využitá početní výhoda, když McDavid nahrál kotouč na modrou Barriemu, jenž ihned vypálil a kotouč těsně před Hellebuyckem tečoval ZACH HYMAN. Asistence: Tyson Barrie, Connor McDavid.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 51. Lowry (Toninato, Hellebuyck), 55. Connor (Morrissey, Wheeler) – 13. Hyman (Barrie, McDavid), 28. Yamamoto (McDavid), 31. McDavid (Draisaitl, Barrie), 60. Nurse


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey, Pionk, Dillon, N. Schmidt, Stanley – Wheeler, Scheifele, P. Stastny – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Lowry, K. Reichel, Vesalainen – Poganski, Toninato, Harkins.
    Tréner: Dave Lowry

    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse, Bouchard, Lagesson, Ceci, Broberg, Barrie, Niemeläinen – Hyman, McDavid, Yamamoto – E. Kane, Draisaitl, R. McLeod – Foegele, Nugent-Hopkins, D. Ryan – Brendan Perlini, Benson.
    Tréner: Jay Woodcroft

    Rozhodca: Hebert, Skilliter – Smith, Hunt

    Diváci: 12 360