Znojmo – SAPA Fehérvár 5:2 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
5:2 (4:1, 1:1, 0:0)
Fehérvár AV19
cz Pondelok 07.02.2022, 18:30 • Nevoga aréna, Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League • 34. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    34:36
    Orli právě vstřelili branku!
    TOR IMMO si skvěle nabruslil do volného prostoru, kde ho přesnou přihrávkou našel Luciani a následně přesně zamíříl k levé tyči, čímž přidává svoji druhou branku v zápase.
    Asistence: Anthony Luciani, Jan Bartko
     
    22:42
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen rozhodčí tento gól uznají poté co si domácí střídačka vyžádala přezkoumání videa. Joshua Atkinson propálil od modré čáry vše, co mu stálo v cestě a jeho pokus umě tečoval CSANAD ERDELY.
     
    15:07
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Obránce TIMOTHY CAMPBELL snižuje poměrně lacinou brankou na 1:4 z pohledu hostů. Hostující bek našel prostor u pravé tyče a nepříliš razantní střelou nachytal Pavla Kantora.
     
    07:26
    Orli právě vstřelili branku!
    RADEK PROKEŠ se jako další zapisuje mezi úspěšné střelce. Nejlepší střelec Orlů našel skulinku mezi betony Tirronena a domácí vedou už o čtyři branky!
    Asistence: Gorčík
     
    04:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Třetí branka a těžké KO pro Fehérvár. TOR IMMO s pomocí hostujícího obránce navyšuje skóre už na 3:0!
    Asistence: Zubov, Culkin
     
    04:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo v krátkém časovém sledu přidává druhou branku v utkání. Prokeš nejprve krásně vybojoval kotouč u hrazení a pak jej předložil zcela volnému Lucianimu.
    Asistence: Prokeš, Gorčík
     
    03:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Anthony Luciani svým typickým způsobem nakopl motory a podél mantinelu se protáhl až před Tirronena, jeho odraženou střelu si našel RADIM MATUŠ a posílá Orly do vedení.
    Asistence: Ahl, Luciani

    Marek Hruška

    Góly a asistencie: 4. Matuš (Luciani), 5. Luciani (Prokeš, Gorčík), 5. Immo (Zubov, Culkin), 8. Prokeš (Gorčík), 35. Immo (Luciani, Bartko) – 16. Campbell, 23. Erdely (Atkinson)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor – Culkin, Sedlák, Bartko, Hrabal, Younan, Stránský, Tejnor – Neumann, Brittain, Matuš – Luciani, Prokeš, Gorčík – Immo, Zubov, Ahl – Kvasnica, Köver.
    Fehérvár AV19: Tirronen – Atkinson, Nilsson, Fournier, Campbell, Horvath, Szabo – Shaw, Hari, Kuralt – Erdaly, Sarauer, Petan – Mihaly, Jacobs, Terbócs – Ambrus, Retfalvi, Dobmayer.