Slavia – Vrchlabí 3:2 (2:0 po s.n.) | Ústí n/L – Jihlava 5:1 (kon.) | Sokolov – Poruba 2011 4:3 (kon.)
Prostějov – Vsetín 4:5 (po pr.) | Havířov – Kadaň 5:0 (kont.) | Frýdek-M. – Šumperk 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Kolín 4:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec po predl.
LHK Jestřábi Prostějov
4:5 (2:2, 1:2, 1:0 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
cz Sobota 05.02.2022, 17:00Chance Liga (CZ) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:27 Lubomír ŠTACH - 4:5
     
    61:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla krásná akce vsetínské trojice v útočném pásmu, kde operoval Půček společně s Vlachem a právě Vlach nasměroval puk na branku Prostějova a o povedenou teč se postaral LUBOMÍR ŠTACH. Asistence: Roman Vlach, Roman Půček.
    42:46 Jan RUDOVSKÝ - 4:4
     
    42:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov podruhé v zápase trestá vsetínské vyloučení a počtvrté v utkání srovnává skóre! Račuk nabil na modrou čáru JANU RUDOVSKÉMU a jeho prudká rána propadla Gábovi mezi betony, dobrou práci předvedl i Jiránek, jenž zastínil vsetínskému brankáři výhled. Asistence:
    37:07 Luboš ROB - 3:4
     
    37:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jsou znovu ve vedení! Celá akce Vsetína začala u brankáře Gáby, který odehrál puk až do středního pásma na hůl Jonáka, vsetínský kapitán si všiml najíždějícího LUBOŠE ROBA a ten se dostal do samostatného úniku, který zakončil přesnou kličkou do bekhendu. Asistence: Vít Jonák, David Gába.
    34:00 Jiří KLIMÍČEK - 3:3
     
    34:00
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    V Prostějově je znovu vyrovnáno! Jestřábi se dokázali usadit v útočném pásmu a od modré čáry se přesnou ránou prezentoval obránce JIŘÍ KLIMÍČEK, čímž z pozice obránce dokazuje svou mimořádnou produktivitu. Asistence: Martin Novák, Marek Švec.
    23:47 Luboš ROB - 2:3
     
    23:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se znovu vrací do vedení! Nepřesnosti v prostějovské rozehrávce využil LUBOŠ ROB, jenž se s pukem mezi kruhy neukvapil, vytáhl si Bláhu z brány a pohodlně jej obstřelil. Bez asistence.
    15:55 Jan KLOZ - 2:2
     
    15:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi jedinečnou nabídkou nepohrdli a využívají dvojnásobnou početní výhodu. JAN KLOZ tentokrát střílel přesně, když ze slotu zakončil souhru Jestřábů. Asistence: Marin Novák, Petr Mrázek.
    06:02 Roman PŠURNÝ - 1:2
     
    06:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Souboj Prostějova se Vsetínem zatím naplňuje předpoklady a jsme svědky další vstřelené branky! Elitní formace Valachů předvedla rychlý protiútok, který po přihrávce Roba zakončil přesnou střelou ROMAN PŠURNÝ. Asistence: Luboš Rob, Vít Jonák.
    05:46 Petr BERÁNEK - 1:1
     
    05:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov rychle reaguje a srovnává skóre zápasu. Perfektní pas předvedl Adam Havlík, když našel osamoceného PETRA BERÁNKA a ten Gábu překonal parádním blafákem. Asistence: Adam Havlík, Tomáš Jáchym.
    04:25 Jan BERGER - 0:1
     
    04:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kucharczyk dojel nahozený kotouč v útočném pásmu a díky jeho práci se Valaši dokázali usadit před Bláhou. Úspěšnou asistenci si připsal navrátilec do vsetínské sestavy Lukáš Buchta, když jeho střelu Bláha pouze vyrazil a na dorážku byl připraven JAN BERGER. Asistence: Lukáš Buchta, Michal Hryciow.

    Jan Tajzler

    Góly a asistencie: 6. P. Beránek (A. Havlík, T. Jáchym), 16. J. Kloz (Martin Novák, Mrázek), 34. Klimíček (Martin Novák, M. Švec), 43. Rudovský (Račuk, T. Jáchym) – 5. Berger (Buchta, Hryciow), 7. Pšurný (Rob, Jonák), 24. Rob, 38. Rob (Jonák, Gába), 62. Štach (R. Vlach, R. Půček)


    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Staněk, Klimíček, M. Jáchym, A. Havlík, Vala, Zajíc, Husák – P. Beránek, T. Jáchym, Rudovský – Martin Novák (C), J. Kloz (A), M. Švec – Jiránek (A), Račuk, Mrázek – Štefka, T. Koblížek, Š. Jelínek.
    Tréner: Totter

    VHK ROBE Vsetín: Gába (J. Málek) – Jerofejevs, Ondračka, Štach (A), J. Říha, Š. Jenáček, Hryciow, Buchta – Jonák (C), Pšurný, Rob – Berger, Kucharczyk (A), Klímek – R. Půček, R. Vlach, Gago – Pitule, Venkrbec, Hořanský.
    Tréner: Stantien

    Rozhodca: Pilný, Šudoma – Hanzlík, Kučera

    Diváci: 879