Carolina – NY Rangers 6:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Dallas 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:5 (kon.) | Vancouver – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Tampa Bay 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 0:5 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 6:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 3:2 (kon.)
koniec
Boston Bruins
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Winnipeg Jets
cz Sobota 22.01.2022, 21:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:59 David PASTRŇÁK - 3:2
     
    43:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jakmile se však na led při přesilovce dostane první lajna Bostonu, tak je to o něčem jiném. Brad Marchand vystřelil z kruhu, ale hosté jeho ránu zablokovali. Následně Matt Grzelcyk nabil na kruh druhý DAVIDU PASTRŇÁKOVI, jenž perfektní střelou bez přípravy k zadní tyči vsítil svůj devatenáctý gól v sezoně. 3:2. Asistence: Matt Grzelcyk a Brad Marchand.
    22:31 Charlie COYLE - 2:2
     
    22:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi i podruhé v tomto zápase smazali ztrátu a znovu tedy začínáme od nuly. Derek Forbort nahodil od modré čáry a o přesnou teč do protipohybu Hellebuycka se postaral CHARLIE COYLE. 2:2. Asistence: Derek Forbort.
    19:34 Andrew COPP - 1:2
     
    19:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté pravděpodobně půjdou do kabin v lepší náladě! Mark Scheifele získal prostor na levém křídle. Jeho střílený pas se od brusle ANDREWA COPPA a nohy Urha Vaakanainena odrazil do sítě. Nešťastný moment pro Raska i celý Boston. 1:2. Asistence: Mark Scheifele.
    11:37 Oskar STEEN - 1:1
     
    11:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Třetí pětka domácích odvedla dobrou práci a nakonec její snažení bylo gólové! Jake DeBrusk vybídl Charlieho Coyla, jemuž se ale rána z kruhu tak úplně nepovedla. Vzápětí se ale nejlépe zorientoval OSKAR STEEN, jenž Hellebuycka už překonal. 1:1. Asistence: Charlie Coyle a Jake DeBrusk.
    02:46 Jansen HARKINS - 0:1
     
    02:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    První střela na bránu v podání hostů končí brankou. Dominic Toninato po levém křídle zvládl sprintérský souboj s Carlem a poté perfektní zadovkou nabídl touš JANSENU HARKINSOVI. Útočník Jets prostřelil Raska mezi rukou a tělem. 0:1. Asistence: Dominic Toninato.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 12. O. Steen (Coyle, DeBrusk), 23. Coyle (Forbort), 44. Pastrňák (Grzelcyk, B. Marchand) – 3. Harkins (Toninato), 20. Copp (Scheifele)


    Boston Bruins: T. Rask (Ullmark) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, Vaakanainen, Clifton, Forbort – Craig Smith, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák, Haula, T. Hall – O. Steen, Coyle, DeBrusk – Lazar, T. Nosek, N. Foligno.
    Tréner: Bruce Cassidy

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Berdin) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, N. Schmidt, Samberg – Wheeler (C), Scheifele (A), Copp – Perfetti, Dubois, Connor – Vesalainen, Lowry, P. Stastny – Poganski, Toninato, Harkins.
    Tréner: Dave Lowry

    Rozhodca: McCauley, St. Laurent – Hunt, Shewchyk

    Diváci: 17 850