Carolina – NY Rangers 6:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Dallas 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:5 (kon.) | Vancouver – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Tampa Bay 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 0:5 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 6:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 3:2 (kon.)
koniec
Seattle Kraken
0:5 (0:2, 0:0, 0:3)
St. Louis Blues
cz Sobota 22.01.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:31 Jordan KYROU - 0:5
     
    49:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují svůj náskok! Sám před Daccordem se zjevil JORDAN KYROU, který si náznakem ramen položil domácího brankáře a zasunul za něj kotouč. Asistence: Robert Thomas a Brandon Saad.
    47:40 Colton PARAYKO - 0:4
     
    47:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Trestné střílení využito! COLTON PARAYKO rychlou střelou překonává Daccorda počtvrté v dnešním utkání! Pro kanadského obránce v barvách Blues jde o pátou trefu v probíhajícím ročníku.
    40:24 Pavel BUČNĚVIČ - 0:3
     
    40:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté hned v úvodu třetí části navyšují náskok! Autorem třetí brany Blues je PAVEL BUČNĚVIČ, pro kterého jde o čtvrté utkání v řadě, ve kterém skóruje. Asistence: Torey Krug a Vladimir Tarasenko.
    10:23 Brayden SCHENN - 0:2
     
    10:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté svoji přesilovou hru využívají! Perron nastřelovanou přihrávkou našel před brankou O'Reillyho, na jehož teč ještě dokázal zareagovat Daccord. Na následnou dorážku BRAYDENA SCHENNA byl už ale bezmocný. Asistence: Ryan O'Reiily a David Perron.
    05:54 Tyler BOZAK - 0:1
     
    05:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre v oslabení! U levého mantinelu se dokázal uvolnit Brandon Saad, který naservíroval kotouč na zlatém podnose TYLERU BOZAKOVI, který otevírá skóre v oslabení svého celku! Asistence: Brandon Saad a Marco Scandella.

    Adam Černý

    Góly a asistencie: 6. Bozak (Saad, M. Scandella), 11. B. Schenn (R. O'Reilly, Perron), 41. Bučnevič (Krug, Tarasenko), 48. Parayko (t.s.), 50. Kyrou (R. Thomas, Saad)


    Seattle Kraken: Daccord (Grubauer) – Soucy, Giordano (C), A. Larsson, Vince Dunn, Borgen, H. Fleury – Jordan Eberle (A), Gourde (A), McCann – Järnkrok, Wennberg, Marcus Johansson – Appleton, Sheahan, Donato – Geekie, Donskoi, Blackwell.
    Tréner: Dave Hakstol

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko, Mikkola, Faulk, Krug, Bortuzzo, M. Scandella – Perron, R. O'Reilly (C), B. Schenn (A) – Tarasenko (A), I. Barbašev, Bučnevič – Kyrou, R. Thomas, Saad – Sundqvist, Bozak, K. Kostin.
    Tréner: Craig Berube

    Rozhodca: Blandina, Rank – Johnson, Murchinson

    Diváci: 17 151