Chabarovsk – Novosibirsk 0:1 (kon.) | Vladivostok – S.Moskva 4:3 (kon.) | Jekaterinburg – Jaroslavľ 0:0 (odl.)
Metallurg Magnitogorsk – Barys 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 3:4 (0:1 po s.n.)
Petrohrad – CSKA Moskva 0:0 (odl.) | Viťaz – Omsk 1:4 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
Spartak Moskva
cz Nedeľa 09.01.2022, 08:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:20 Ivan DROZDOV - 4:3
     
    54:20
    Spartak právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se postavil IVAN DROZDOV, který si nabruslil až před branku Lazušina. Poté ho z bekhendu střelou mezi betony překonal a snižuje na rozdíl jediné branky.
    49:12 Daniil GUTIK - 4:2
     
    49:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí znovu odskakují svému soupeři na rozdíl dvou gólů. DANIIL GUTIK sice podklouzl a šel do kolen, ovšem udržel puk a poté ho nasměroval mezi tři tyče – 4:2. Zaskočil tak Krasikova, který loví puk ze své sítě dnes už počtvrté. Bez asistence.
    42:45 Maxim CYPLAKOV - 3:2
     
    42:45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají soupeři na kontaktní branku. MAXIM CYPLAKOV dostal do jízdy přihrávku a střelou z první pak nedal domácímu brankáři žádnou šanci – 3:2. Spartak je tak zpátky ve hře o body. Asistence: Ivan Drozdov a Jori Lehterä.
    36:01 Kamil FAZYLZJANOV - 3:1
     
    36:01
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a domácí mají dvoubrankový náskok. Z levého kruhu spíše nahazoval puk před hostující branku KAMIL FAZYLZJANOV a nakonec puk končí za zády hostujícího brankáře, který měl zakrytý výhled – 3:1. Asistence: Vladislav Kaletnik a Dmitrij Lugin.
    34:03 Dinar CHAMIDULLIN - 2:1
     
    34:03
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí hráči strhávají vedení zpět na svou stranu. V signalizovaném vyloučení dostal na pravou stranu přesnou přihrávku DINAR CHAMIDULLIN, a ten poté svižnou ranou umístil touš k protější tyči – 2:1. Asistence: Alexandr Ševčenko.
    28:02 Nikolaj ČEBYKIN - 1:1
     
    28:02
    Spartak právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. V devětadvacáté minutě se o to postaral NIKOLAJ ČEBYKIN, který dostal přihrávku na pravou stranu a odtud pak táhlou střelou dostal kotouč za záda domácího brankáře Lazušina – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jori Lehterä.
    12:08 Daniil GUTIK - 1:0
     
    12:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení a otevírají účet dnešního zápasu. Po ráně ze střední vzdálenosti kotouč srazil gólman hostů jen do předbrankového prostoru, kde ho DANIIL GUTIK v pádu z úhlu nasměroval na branku Spartaku a ten poté nakonec skončil za brankovou čárou – 1:0. Asistence: Alexandr Ševčenko a Pavel Šen.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 13. Gutik (A. Ševčenko, P. Šen), 35. Chamidullin (A. Ševčenko), 37. Fazylzianov (Kaletnik, Lugin), 50. Gutik – 29. Čebykin (Lehterä), 43. M. Cyplakov (Drozdov, Lehterä), 55. Drozdov (t.s.)


    Admiral Vladivostok: Lazušin (Serebrjakov) – Šulák (C), Mozík, Rykov (A), Metalnikov, Fazylzianov, Chamidullin – Sajustov, Kestner, A. Garejev – Vjačeslav Ušenin (A), Vladislav Ušenin, Indrašis – Kaletnik, Lugin, Obidin – Gutik, Iľjin, A. Ševčenko – P. Šen.
    Tréner: Leonids Tambijevs

    Spartak Moskva: Krasikov (Vinogradov) – Heed, Nikišin, D. Višněvskij (A), Ručkin, Bryncev, J. Jeřábek, N. Sokolov, Savikov, Mamkin – Jake Virtanen, Širokov (C), Lehterä (A) – Galuzin, Drozdov, Kugryšev – Čebykin, Kvartaľnov, M. Cyplakov – Švyrjov, Chafizov.
    Tréner: Boris Mironov

    Rozhodca: Olenin, Fatějev – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 2746