Ostrava – Pardubice 9:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Otrokovice 11:5 (kon.) | Tatran – Bohemians 8:2 (kon.)
Sparta – Hattrick Brno 11:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Vítkovice 6:18 (kon.) | Chodov – Česká Lípa 6:7 (1:2 po s.n.)
Liberec – Black Angels 8:3 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
6:18 (2:9, 2:3, 2:6)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Piatok 07.01.2022, 19:15 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
    59:25 Rostislav GATTNAR - 6:18
     
    59:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherná kombinace a ROSTISLAV GATTNAR potvrzuje, že Vítkovice byly zkrátka o mnoho levelů lepším týmem. Uvidíme, zda 18. branka bude z pohledu hostů tou vůbec poslední. Znovu boduje Matejčík. Asistence: Marek Matejčík.
    56:47 Marek MATEJČÍK - 6:17
     
    56:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní už MAREK MATEJČÍK konečně zvládne překonat brankáře sám a dosahuje na šestý bod. Trvalo jen 18 vteřin, než Vítkovice odpověděly na snižující trefu Královských Vinohrad. Zasloužený výsledek v poměru 6:17. Asistence: Matyáš Šindler.
    56:29 Jan PROCHÁZKA - 6:16
     
    56:29
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hodně rychle se seběhla poslední trefa. JAN PROCHÁZKA zvládl okrást na útočné půlce Jiřího Bestu a okamžitá střela překvapila jinak skvěle chytajícího Michala Bartoně. Odpoutal se od přední tyče a inkasuje pošesté. Bez asistence.
    50:17 Zbyněk STUCHLÍK - 5:16
     
    50:17
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Ani domácí dnes nebudou mít úplně hubený střelecký účet. ZBYNĚK STUCHLÍK dostal z rohu hřiště fantastickou přihrávku od Viktora Kopeckého a bekhendem už zvládl trefit rovnou pod břevno. Asistence: Viktor Kopecký.
    49:27 Jakub HUBÁLEK - 4:16
     
    49:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To byl nádherný gól JAKUBA HUBÁLKA. Šestnáctá branka z pohledu Vítkovic opravdu měla styl, Hubálek míč poslal mezi nohama Ivana Perglera a pak zkušeně zavěsil nad nohou Petra Musila. Asistence: Rostislav Gattnar.
    46:07 Jakub HUBÁLEK - 4:15
     
    46:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Již pátou asistenci v zápase si připisuje Marek Matejčík, jehož nabídku tentokrát využil JAKUB HUBÁLEK. Zavěsil míček do horních pater brány a Petr Musil byl opět bezmocný. Možná by stálo za zvážení, zda by druhou šanci neměl dostat Matyáš Lorenc. Asistence: Marek Matejčík.
    43:37 Rostislav GATTNAR - 4:14
     
    43:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rozdíl je už desetigólový a Vítkovice opět ukazují svou dominanci. O míček přišel domácí Petr Hartman a ROSTISLAV GATTNAR zvládl v kooperaci s Markem Matejčíkem dostat míček pod břevno. Domácí v úvodu třetí části zase začali kupit chyby. Asistence: Marek Matejčík.
    41:19 Adam DELONG - 4:13
     
    41:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už ADAM DELONG nezaváhal a přihrávku Jakuba Hubálka v přesilové hře umísťuje do sítě. Znamená to, že utkání zná jméno už třetího střelce hattricku. 4:13. Asistence: Jakub Hubálek.
    39:15 Vojtěch KLÁPA - 4:12
     
    39:15
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    O zdánlivě ztracený míček ještě zabojoval Jan Procházka. A udělal dobře. Vítkovice už nečekaly, že by VOJTĚCH KLÁPA mohl znamenat nebezpečí, takže zůstal sám a bekhendem procedil míček přes Bartoně. Asistence: Jan Procházka.
    37:48 Štěpán KALETA - 3:12
     
    37:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další zářez na pažbu přidal ze středu ŠTĚPÁN KALETA, který si také šikovně odskočil od obránců a pak už zvládl po nabídce Marka Bräuera umístit míček příklepem do sítě. Asistence: Marek Bräuer.
    37:05 Matyáš ŠINDLER - 3:11
     
    37:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Lahůdková kombinace, na jejímž konci stojí MATYÁŠ ŠINDLER. Zvládl z první přibít míček k pravé tyči, Ondřej Vítovec si velmi dobře všiml jeho odskočení a Vítkovice vedou o osm branek. Asistence: Ondřej Vítovec.
    34:21 Adam DELONG - 3:10
     
    34:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z velkého brankoviště tečuje míček do sítě ADAM DELONG a svým druhým gólem okamžitě využívá přesilovku. Skvěle mu nabídl pas Marek Matejčík. I když se Vítkovice na desátý gól dost natrápily, nakonec tuto hranici ve druhé části překlenou. Asistence: Marek Matejčík.
    32:14 Viktor KOPECKÝ - 3:9
     
    32:14
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Střelecky se může s Vítkovicemi rovnat snad jen VIKTOR KOPECKÝ. Přesunul se do předbrankového prostoru, umísťuje na zadní tyč a také si užívá hattrick. V této třetině tak Sokol dokonce vede. Uvidíme, jaká bude vítkovická reakce. Asistence: Jan Fiala.
    18:59 Viktor KOPECKÝ - 2:9
     
    18:59
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Napodruhé už kombinace mezi Vojtěchem Klápou a VIKTOREM KOPECKÝM přece jen klapla a také SKV využívá přesilovou hru. Kopecký to neměl vůbec snadné, ale z ostrého úhlu přesto dokázal balonek přišpendlil pod břevno. Asistence: Vojtěch Klápa.
    17:36 Ondřej SIDUNOV - 1:9
     
    17:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlé kontry momentálně třetímu týmu tabulky sedí dokonale. Uvidíme, zda Vítkovice zvládnou desátý gól ještě v této periodě. Jiří Besta tentokrát uvolnil ONDŘEJE SIDUNOVA a ten už opět zvládl souboj tváří v tvář gólmanovi. Asistence: Jiří Besta.
    14:25 Marek BRÄUER - 1:8
     
    14:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hlavu nezdvihl Petr Hartman a poslal do šance MARKA BRÄUERA. Ten zvládl další chladnokrevné zakončení z bezprostřední blízkosti a hravě uzavírá hattrick. Vítkovice momentálně vedou o sedm branek a pokračují v dominanci. Bez asistence.
    13:41 Adam DELONG - 1:7
     
    13:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ondřej Stuchlík obral soupeře o míček, jenže pak zaváhal při vyhození. Na samostatný nájezd se vydal ADAM DELONG, nedávný účastník mistrovství světa. Po krátké kličce hravě překonal brankáře. Bez asistence.
    11:06 Viktor KOPECKÝ - 1:6
     
    11:06
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Když už nic jiného, přidají Pražané alespoň první čestný gól. Zbyněk Stuchlík zahlédl u pravého mantinelu VIKTORA KOPECKÉHO, který hraje v dobré fazoně a potvrdil roli nejproduktivnějšího hráče mužstva ranou z první na přední tyč. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    10:51 Rostislav GATTNAR - 0:6
     
    10:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak už ani Petr Musil nedrží čistý štít. Od pravého mantinelu přihrál znovu na střed Marek Matejčík a na to se brankáři samozřejmě těžko reaguje. ROSTISLAV GATTNAR už našel prostor v postavení brankáře. Asistence: Marek Matejčík.
    08:18 Rostislav GATTNAR - 0:5
     
    08:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pohodlnou pozici měl ROSTISLAV GATTNAR, když v samostatném úniku zvolil kličku do forhendu a poslal míček po zemi. To bude zřejmě konečná pro domácího brankáře, na střídačce Sokola už se totiž připravuje Musil. Asistence: Ondřej Vítovec.
    05:02 Martin GATTNAR - 0:4
     
    05:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po další minutě už je skóre 0:4. Adam Delong ukázal přehled, našel v brankovišti zcela volného MARTINA GATTNARA a ten už si s koncovkou věděl rady. Královské Vinohrady v obraně naprosto hoří a vypadá to na velký debakl. Asistence: Adam Delong.
    04:00 Marek BRÄUER - 0:3
     
    04:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhý zásah v tomto utkání přidává MAREK BRÄUER. Měl pohodlnou pozici na středu a tu dokázal dokonale využít. Pochválí určitě Jana Šebestu, který akci z levého křídla vypracoval. Bräuer pak slíznul smetanu a dá se očekávat, že je to jen začátek hororového večera pro Vinohrady. Asistence: Jan Šebesta.
    01:36 Marek BRÄUER - 0:2
     
    01:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hodně krutý začátek pro poslední tým tabulky. Jan Šebesta měl míček na středu, obrana se na něj soustředila a Šebesta dokázal přihrát do strany na MARKA BRÄUERA. Ten už z první doručil míček do sítě a Vítkovice vedou o dvě branky.
    01:12 Ondřej VÍTOVEC - 0:1
     
    01:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Prakticky z poloviny hřiště dokázal skórovat ONDŘEJ VÍTOVEC. Jeho ránu zřejmě brankář Lorenc moc neviděl a míček tak končí v síti. Favorit zápasu se velmi brzy ujímá vedení. Bez asistence.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 12. V. Kopecký (Z. Stuchlík), 19. V. Kopecký (V. Klápa), 33. V. Kopecký (Fiala), 40. V. Klápa (Procházka), 51. Z. Stuchlík (V. Kopecký), 57. Procházka – 2. Vítovec, 2. Bräuer (Jan Šebesta), 4. Bräuer (Jan Šebesta), 6. M. Gattnar (Delong), 9. R. Gattnar (Vítovec), 11. R. Gattnar (Matejčík), 14. Delong, 15. Bräuer, 18. Sidunov (Besta), 35. Delong (Matejčík), 38. Šindler (Vítovec), 38. Kaleta (Bräuer), 42. Delong (Hubálek), 44. R. Gattnar (Matejčík), 47. Hubálek (Matejčík), 50. Hubálek (R. Gattnar), 57. Matejčík (Šindler), 60. R. Gattnar (Matejčík)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: M. Lorenc (9. Musil) – D. Ježek, Gold, Fiala, Čuda, O. Stuchlík, Máca – V. Kopecký, P. Hartman, Pinkas, Gregor, Horák, P. Hájek, Švejda, Z. Stuchlík, Paštika, Pergler, V. Klápa, Procházka.
    Tréner: Boleslav Kytka

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Bartoň (Souček) – Jan Šebesta, Nehera, Hatala, Hubálek, Vítovec, Kaleta – M. Gattnar, R. Gattnar, Sidunov, Kuběna, Šindler, Bräuer, Zubek, Palčinský, Delong, Matejčík, Besta.
    Tréner: Pavel Brus

    Rozhodca: Dolanský, Sýkora

    Diváci: 65