Boston – Minnesota 2:3 (kon.) | Buffalo – San Jose 2:3 (kon.) | Tampa Bay – Calgary 4:1 (kon.)
NJ Devils – Columbus 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Chicago 6:4 (kon.) | Vegas – NY Rangers 5:1 (kon.)
Seattle – Ottawa 0:0 (odl.) | LA Kings – Nashville 2:4 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
New York Rangers
cz Piatok 07.01.2022, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:59 Jonathan MARCHESSAULT - 5:1
     
    52:59
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí se dostali do situace dva na jednoho, JONATHAN MARCHESSAULT mohl přihrávat, ale rozhodl se pro střelu, kterou poslal nechytatelně do horní části branky. Asistence: Reilly Smith.
    42:11 Brett HOWDEN - 4:1
     
    42:11
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení, po rychlé akci se prosazuje střelou mezi betony BRETT HOWDEN. Asistence: Nolan Patrick a Dylan Coghlan.
    33:08 Mattias JANMARK - 3:1
     
    33:08
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Díky rychle akci navyšuje Vegas vedení, dobrou přihrávku dostal MATTIAS JANMARK. Dostal se do zakončení a i když byl tísněn obráncem, tak si dokázal přehodit puk na silnější stranu a zakončoval. Asistence: Keegan Kolesar a Ben Hutton.
    28:14 Mark STONE - 2:1
     
    28:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Branka platí i po kontrole videa. Po rychle akci puk do branky dokázal bruslí usměrnit MARK STONE. Pěkná akce Vegas. Asistence: Jevgenij Dadonov a Chandler Stephenson.
     
    20:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z kraje druhé třetiny je vyrovnáno, povedenou střelou se prosazuje CHRIS KREIDER. Robin Lehner neudržel puk v rukavici, a tak puk končí v brance. Asistence: Mika Zibanejad a Kaapo Kakko.
    18:35 Jonathan MARCHESSAULT - 1:0
     
    18:35
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostává díky úspěšné přesilovce do vedení, prosazuje se z dorážky JONATHAN MARCHESSAULT. Vyplatilo se mu, že moc dobře sledoval kotouč a věděl, kam se odrazil od brankáře. Asistence: Reilly Smith a Nicolas Roy.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 19. Marchessault (R. Smith, N. Roy), 29. Mark Stone (Dadonov, Stephenson), 34. Janmark (Kolesar, B. Hutton), 43. B. Howden (Patrick, Coghlan), 53. Marchessault (R. Smith) – 21. Kreider (Zibanejad, Kakko)


    Vegas Golden Knights: Lehner (Lo. Thompson) – McNabb, Pietrangelo (A), Theodore, Whitecloud, B. Hutton, Coghlan – Dadonov, Stephenson, Mark Stone (C) – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Janmark, N. Roy, Kolesar – Cotter, B. Howden, Patrick.
    Tréner: Peter DeBoer

    New York Rangers: A. Georgijev (Kinkaid) – R. Lindgren, A. Fox, K'A. Miller, Trouba, Hájek, Z. Jones – Kreider (A), Zibanejad, Kakko – Lafreniere, R. Strome, Goodrow (A) – Dryden Hunt, Chytil, J. Gauthier – K. Rooney, McKegg, Reaves.
    Tréner: Gerard Gallant

    Rozhodca: Halkidis, StLaurent – Toomey, Cormier

    Diváci: 18 117