Vladivostok – Chabarovsk 3:5 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 2:6 (kon.) | Barys – Riga 7:1 (kon.)
Ufa – Metallurg Magnitogorsk 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Dinamo Minsk 3:5 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 1:2 (kon.)
Nižnekamsk – Novgorod 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:2 (kon.) | Helsinki – Jekaterinburg 0:0 (odl.)
koniec
CSKA Moskva
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
Avangard Omsk
cz Pondelok 03.01.2022, 16:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:09 Oliwer KASKI - 3:2
     
    52:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté snižují v přesilovce pět na tři a dramatizují závěr utkání! OLIWER KASKI nahrál za branku spoluhráči, který mu následně puk vrátil. Kaski už ho okamžitě usměrnil do branky. Asistence: Sergej Tolčinskij.
    37:39 Alexandr POPOV - 3:1
     
    37:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Domácí jen po třinácti sekundách od předchozí branky přidávají další! ALEXANDR POPOV dostal skvělou přihrávku zpoza branky od Mingačova, počkal si, až projede obránce v pokleku a následně skvěle zakončil. Asistence: Tachir Mingačov.
    37:26 Sergej PLOTNIKOV - 2:1
     
    37:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevští otáčejí stav na svou stranu! A opět k tomu využívají přesilovou hru. Byla to parádní přesilovková kombinace. Z kruhu Wallmark předal k brance Nordstromovi, který okamžitě naservíroval kotouč před branku SERGEJI PLOTNIKOVOVI, a ten už ho rychle poslal do branky.. Asistence: Joakim Nordström a Lucas Wallmark.
    26:55 Lucas WALLMARK - 1:1
     
    26:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Domácí tým využívá početní výhodu. Kotouč z skrumáže před brankou vyhodil jeden z hostů, ovšem bohužel pro něj přímo na hokejku LUCASE WALLMARKA, který měl prostor na střelu a kotouč uklidil pod víko. Bez asistence.
    13:04 Sergej TOLČINSKIJ - 0:1
     
    13:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté velmi rychle využívají přesilovou hru! SERGEJ TOLČINSKIJ byl dlouho úplně opomenut na levé straně, kde si klepal o přihrávku. Nakonec mu jí spoluhráč poslal zpoza branky a Tolčinskij vmetl kotouč z první do pravého vinglu. Asistence: Corban Knight a Arsenij Gricjuk.

    Jiří Polášek

    Góly a asistencie: 27. Wallmark, 38. S. Plotnikov (Nordström, Wallmark), 38. Popov (Mingačov) – 14. Tolčinskij (C. Knight, Gricjuk), 53. Kaski (Tolčinskij)


    CSKA Moskva: Ivan Fedotov (Reideborn) – Nesterov (A), Dahlbeck, D. Dietz, Gilmour, Arťom Sergejev, Kiselevič, Provolnev – Grigorenko (A), Wallmark, Nordström – S. Plotnikov, Kameněv, Okulov – Mingačov, Andronov (C), Popov – V. Abramov, Svetlakov, M. Guskov – Poltapov.
    Tréner: S. Fedorov

    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Demčenko) – Pokka, V. Svedberg, Kaski, Jemelin (C), Bereglazov, K. Gotovec, Čisťakov – Gricjuk, C. Knight (A), Telegin – N. Jakupov, Semionov, Cehlárik – , Kablukov (A), Tolčinskij – N. Komarov, D. Ševčenko, Dedunov.
    Tréner: B. Hartley

    Rozhodca: Běljajev, Morozov – Zacharenkov, Ponamarenko