Tampa Bay – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Washington 1:3 (kon.) | Columbus – Carolina 4:7 (kon.)
Boston – Buffalo 4:3 (po pr.) | Florida – Montreal 5:2 (kon.) | Nashville – Chicago 6:1 (kon.)
NY Islanders – Edmonton 3:2 (po pr.)
koniec
Florida Panthers
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Montreal Canadiens
cz Sobota 01.01.2022, 19:10 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:04 Mason MARCHMENT - 5:2
     
    53:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto! Domácí se dostali z hloubi obranného pásma do přečíslení dva na jednoho, MASON MARCHMENT to v pravém kruhu vzal na sebe a střelou nad lapačku překonal gólmana Montrealu – 5:2. Asistence: Anton Lundell.
    40:15 Sam BENNETT - 4:2
     
    40:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro domácí skvělý vstup do třetí třetiny. Od modré čáry nahodil Weegar a jeho vysoký pas skvěle tečoval SAM BENNETT. Puk sklepl k ledu a gólman Montembeault byl proti tomuto bezmocný – 4:2. Asistence: MacKenzie Weegar, Jonathan Huberdeau.
    37:30 Frank VATRANO - 3:2
     
    37:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí zase vedou! Florida se dostala do útočného pásma po pravé straně, Reinhart si všiml najíždějícího FRANKA VATRANA a ten prudkou přihrávku proměnil v přesnou teč do horní části Montembeaultovy branky – 3:2. Asistence: Sam Reinhart, Owen Tippett.
    35:02 Aleksander BARKOV - 2:2
     
    35:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Teď je už ale přesilovka využitá a je zase srovnáno! Florida trpělivě kombinovala, Reinhart si všiml na pravé straně zcela volného ALEKSANDERA BARKOVA, poslal mu přesný pas a ruský útočník zakončil střelou z první – 2:2. Asistence: Sam Reinhart, Jonathan Huberdeau.
    29:29 Nick SUZUKI - 1:2
     
    29:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí skóre a jdou do vedení! Montreal předvedl v útočném pásmu pěkný tlak, Ylönenovu střelu Bobrovskij pouze vyrazil a NICK SUZUKI už mohl dorážet do odkryté branky – 1:2. Asistence: Jesse Ylönen, Sami Niku.
    03:48 Jonathan DROUIN - 1:1
     
    03:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    No vida, je srovnáno, hosté se prosadili ze své vůbec první střely. Na levé straně si do kruhu najel Niku, nabídl přihrávku před brankoviště na teč a to dokonale zužitkoval JONATHAN DROUIN, když poslal puk pod horní tyčku Bobrovského branky – 1:1. Asistence: Sami Niku, David Savard.
    00:32 Sam BENNETT - 1:0
     
    00:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Hned první akce domácích skončila gólem! Po přechodu modré čáry přišla kombinace, přihrávka sice skončila za brankou, odkud ale Duclair vymyslel pěknou zadovku před brankoviště a SAM BENNETT ranou z první překonal Montembeaulta – 1:0. Asistence: Anthony Duclair, Jonathan Huberdeau.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 1. S. Bennett (Duclair, Huberdeau), 36. Barkov (S. Reinhart, Huberdeau), 38. Vatrano (S. Reinhart, Tippett), 41. S. Bennett (Weegar, Huberdeau), 54. Marchment (A. Lundell) – 4. Drouin (Niku, D. Savard), 30. Suzuki (J. Ylönen, Niku)


    Florida Panthers: Bobrovskij (J. Johansson) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – Mamin, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – Tippett, S. Reinhart, Vatrano – Hörnqvist, A. Lundell, Marchment.
    Tréner: Andrew Brunette

    Montreal Canadiens: Montembeault (McNiven) – Clague, Kulak, Schueneman, Niku, D. Savard (A) – J. Ylönen, Suzuki (A), Drouin (A) – Caufield, Poehling, Harvey-Pinard – C. Paquette, Pezzetta, Belzile – Hillis, Vejdemo.
    Tréner: Dominique Ducharme

    Rozhodca: Luxmore, Syvret – Smith, Gibbons

    Diváci: 13 584