Chabarovsk – Petrohrad 3:2 (kon.) | Vladivostok – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Ufa 3:2 (po pr.)
Barys – Jekaterinburg 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Novgorod – S.Moskva 1:3 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Spartak Moskva
cz Pondelok 27.12.2021, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Hosté vybojovali v obranném pásmu puk, Širokov přihrál do jízdy svému spoluhráči a ALEXANDR CHOCHLAČOV najel na červenou lajnu, odkud poslal kotouč do prázdné domácí svatyně.
    Asistence: Sergej Širokov a Jori Lehterä.
    48:13 Dmitrij KUGRYŠEV - 1:2
     
    48:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté znovu strhávají vedení na svoji stranu a v tomto případě chyboval domácí gólman. Ten vyrazil lehký puk lapačkou pouze před sebe, ke kotouči dojel Drozdov, který jej adresoval na vzdálenější tyč, kde si jej rychle zpracoval DMITRIJ KUGRYŠEV, přehodil si jej na bekhend a zamířil do zcela prázdné brány Torpeda.
    Asistence: Ivan Drozdov a Semjon Ručkin.
    20:23 Kenny AGOSTINO - 1:1
     
    20:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí ihned v úvodu druhého dějství srovnávají. Pomohlo jim k tomu zaváhání hostujícího gólmana, který lehký puk jen vyrazil před sebe, Miele se dostal k dorážce, neuspěl sice, ale jeho spoluhráč KENNY AGOSTINO už ano, když zamířil do odkryté části branky Spartaku.
    Asistence: Andy Miele a Damir Žafjarov.
    14:26 Ivan DROZDOV - 0:1
     
    14:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to je docela studná sprcha pro domácí tým, který byl aktivnější a více tvořil hru. IVAN DROZDOV obdržel přihrávku před branku, kde mu obránci ponechali až příliš prostoru, položil si brankáře, jeho první pokus ještě Pjotr Kočetkov stačil vyrazit, ale na následnou dorážku byl už krátký. Je pravda, že to byl poměrně šťastný gól pro Spartka, protože kotouč si po zmíněné dorážce srazil do vlastní brány jeden z obránce Torpeda.
    Asistence: Dmitrij Kugryšev a Semjon Ručkin.

    Petr Frömel

    Góly a asistencie: 21. Agostino (Miele, Žafiarov) – 15. Drozdov (Kugryšev, Ručkin), 49. Kugryšev (Drozdov, Ručkin), 60. Chochlačov (Širokov, Lehterä)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: P. Kočetkov (Murygin) – Pajgin (C), N. Děmidov, M. Orlov, Marin, Lennström, J. Martynov, M. Fedotov – Žafiarov (A), Miele (A), Agostino – Ťanulin, Hrivík, Čechovič – Urakov, A. Michejev, Veriajev – Ilja Fedotov, Belevič, Gončaruk.
    Tréner: D. Nemirovsky.

    Spartak Moskva: Dansk (Krasikov) – Heed, Nikišin, Ručkin, D. Višněvskij (A), N. Sokolov, Bryncev, Jevenko, Mamkin – Chochlačov, Lehterä (A), Širokov (C) – Drozdov, Emil Pettersson, Kugryšev – M. Cyplakov, Kvartaľnov, Jake Virtanen – Avcin, Chafizov, Soloduchin.
    Tréner: B. Mironov.

    Rozhodca: Fatejev, Ščenjov – Goljak, Zacharov

    Diváci: 3800