Chabarovsk – Jaroslavľ 2:4 (kon.) | Vladivostok – Nižnekamsk 3:2 (2:0 po s.n.) | Novosibirsk – Petrohrad 3:4 (kon.)
Ufa – Jekaterinburg 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:2 (kon.) | D. Moskva – Novgorod 6:3 (kon.)
Kazaň – Čerepovec 3:4 (po pr.) | Soči – S.Moskva 2:3 (kon.) | Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 3:5 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
4:2 (4:1, 0:0, 0:1)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Sobota 25.12.2021, 12:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    42:45 Patrice CORMIER - 4:2
     
    42:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Teď už je snížení hostujícího mužstva regulérní! Chripunov vybojoval puk u útočné modré čáry a z pravého kruhu ho přesunul doleva, odkud za přesouvajícího se gólmana zakončil PATRICE CORMIER. Asistence: Stěpan Chripunov.
    17:34 Pavel KOLEDOV - 4:1
     
    17:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Další puk v hostující síti zřejmě vyžene Galkina z brankoviště! Po nepovedeném přečíslení dvou na jednoho Kadějkin nahrával k modré čáře. PAVEL KOLEDOV očividně pálil nepřesně, nicméně kotouč se od brusle nic netušícího obránce odrazil do brány. Asistence: Alexandr Kadějkin, Sergej Šmeljov.
    15:21 Markus GRANLUND - 3:1
     
    15:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa proměňuje přesilovku a odskakuje do dvougólového náskoku! Tichonov byl zapojen do rychlé souhry, když dostal puk vedle brány. Pak ho ještě přesunul přes osu na MARKUSE GRANLUNDA, kterého Galkin napoprvé senzačně vychytal, ale na dorážku už byl krátký. Asistence: Viktor Tichonov, Sakari Manninen.
    13:11 Danil BAŠKIROV - 2:1
     
    13:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí opět vedou! DANIL BAŠKIROV obdržel od Sannikovapřihrávku z obranné modré čáry. Zprava se přes Macka natlačil do předbrankového prostoru a ukázkově zasunul puk za podruhé kapitulujícího Galkina. Asistence: Stěpan Sannikov.
    11:59 Stanislav BOČAROV - 1:1
     
    11:59
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Na konci dvanácté minuty je vyrovnáno na 1:1! Cormier u zadního mantinelu zabojoval o Golyševem nahozený puk. Přemístil ho do ohně a tam Metsola nestačil na bekhendové zakončení STANISLAVA BOČAROVA. Asistence: Patrice Cormier, Anatolik Golyšev.
    00:35 Alexandr KADĚJKIN - 1:0
     
    00:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    Už po půlminutě slaví Salavat vedoucí zásah! Během nepřehledné mely před brankovištěm vystřelil Kuljomin. Puk propadl přes Galkina a zastavil se na brankové čáře, za kterou jej definitivně posunul ALEXANDR KADĚJKIN. Asistence: Nikolaj Kuljomin.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 1. Kadejkin (N. Kuljomin), 14. Baškirov (Sannikov), 16. Markus Granlund (V. Tichonov, S. Manninen), 18. Koledov (Kadejkin, Šmeľov) – 12. S. Bočarov (P. Cormier, Golyšev), 43. P. Cormier (Chripunov)


    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – P. Larsen, Panin (C), Koledov, Naumenkov, Viktor Antipin, Chafizullin, J. Birjukov, Zubarev – Hartikainen (A), S. Manninen, Markus Granlund – N. Kuljomin, Kadejkin (A), Šmeľov – R. Amirov, Pimenov, V. Tichonov – Baškirov, Kartajev, Sannikov.
    Tréner: Tomi Lämsä

    Avtomobilist Jekaterinburg: Galkin (18. Šikin) – Alexej Vasilevskij (A), Trjamkin (C), Zborovskij, Gurkin, Ščemerov, Rylov, Valerij Sitnikov, Arzamascev – Romancev, S. Da Costa, Šumakov – B. Macek, Spooner, Golyšev – S. Bočarov, P. Cormier (A), Belousov – I. Ovčinnikov, P. Kulikov, Chripunov.
    Tréner: Nikolaj Zavaruchin

    Rozhodca: Kulakov, Oskirko – Galimov, Sivov

    Diváci: 4 916