Chabarovsk – Nižnekamsk 4:5 (po pr.) | Vladivostok – Jaroslavľ 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Čerepovec 6:1 (kon.)
Kazaň – Barys 5:3 (kon.) | Omsk – Metallurg Magnitogorsk 4:2 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 7:1 (kon.)
Red Star Kunlun – Novgorod 0:4 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Amur Chabarovsk
4:5 (1:1, 3:0, 0:3 - 0:1)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Štvrtok 23.12.2021, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:19 Dan SEXTON - 4:5
     
    62:19
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán! Zpoza branky připravil přihrávku Knot. Před brankoviště si sjel DAN SEXTON a střelou z první mezi betony Alikina rozhoduje dnešní zápas ve prospěch Nižněkamsku! Asistence: Ronald Knot.
    50:41 Michail SIDOROV - 4:4
     
    50:41
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Z druhé vlny si sjel pro přihrávku na modrou čáru MICHAIL SIDOROV, který z první propálil vše a srovnal tak tříbrankové manko Nižněkamsku! Asistence: Jevgenij Arťuchin, Eduard Gimatov.
    45:28 Ronald KNOT - 4:3
     
    45:28
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Ze zdánlivě rozhodnutého zápasu je rázem drama! Od modré čáry nastřelil kotouč RONALD KNOT a zastavil se až v síti domácí branky. Asistence: Denis Vicharev.
    43:29 Michail SIDOROV - 4:2
     
    43:29
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Dlouhá přesilovka se poměrně záhy daří hostům využít. Po rychlé kombinaci zakončoval z levého kruhu MICHAIL SIDOROV a přesně mimo dosah Alikina. Asistence: Ronald Knot a Denis Vicharev.
     
    38:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur získal puk ve středním pásmu, nejprve se pokusil zakončit Znacharenko, ale ten neuspěl. Puk tak z druhé vlny dojel DAVID TOMÁŠEK a ten střelou nad beton přidává svůj druhý dnešní gól. Asistence: Dmitrij Znacharenko.
    29:24 Alexandr ŠAROV - 3:1
     
    29:24
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tomu říkám návrat z trestné lavice! Fajzulin vystihl kotouč ve vlastním pásmu a vyslal do brejku právě vracejícího se z trestu ALEXANDRA ŠAROVA do samostatného úniku. Ten se střelou mezi betony nemýlil a navyšuje vedení Amuru. Asistence: Danil Fajzullin, Radan Lenc.
    20:26 Radan LENC - 2:1
     
    20:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Střelu od modré čáry z hole Těreščenka nedokázal Sudnicin ukrýt do výstroje a tak se kotouč odrazil zpět do hry. Skvěle zareagoval Grebenščikov, který přichystal přihrávku před prázdnou branku pro RADANA LENCE a ten trefil. Asistence: Svjatoslav Grebenščikov a Sergej Těreščenko.
    13:48 Vjačeslav LEŠČENKO - 1:1
     
    13:48
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    I hosté dokázali využít svou přesilovou hru a je vyrovnáno! Od modré čáry nastřelil kotouč na branku Lukáš Klok a ten bezvadně mimo dosah Alikina tečoval VJAČESLAV LEŠČENKO. Asistence: Lukáš Klok, Marat Chajrullin.
    04:11 David TOMÁŠEK - 1:0
     
    04:11
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí sehráli parádně přesilovou hru! Skvělou křižnou přihrávku skrz pásmo vyslal Fajzulin a tu dokonale tvrdou ránou z první využil DAVID TOMÁŠEK. Asistence: Danil Fajzullin a Alexandr Gorškov.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 5. Tomášek (Fajzullin, A. Gorškov), 21. Lenc (Grebenščikov, S. Těreščenko), 39. Tomášek (Znacharenko) – 14. Leščenko (Klok, Chajrullin), 44. M. Sidorov (Knot, Vicharev), 46. Knot (Vicharev), 51. M. Sidorov (Arťuchin, Gimatov), 63. D. Sexton (Knot)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Jevgrafov) – S. Těreščenko, R. Pedan, Volgin, Byčkov, Vasiliev, Pivcakin, Znacharenko – Lenc, Grebenščikov, Tomášek – Nikolišin, Butuzov, A. Gorškov – , Zyrianov, Archipov – Slepec, Gizdatullin, Fajzullin.
    Tréner: Sergej Světlov

    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnicin (41. Tuohimaa) – Klok, M. Sidorov, Knot, Vorobjev, Berezin, Petriščev – Poriadin, Miťakin, Chajrullin – Vicharev, Šafigullin, Bikmullin – Leščenko, Ansel Galimov, D. Sexton – Čiviljov, Vladislav Šutov, Gimatov – Arťuchin.
    Tréner: Oleg Leontyjev

    Rozhodca: Gašilov, Odins – Vilyugin, Ponamarenko