Vítkovice – Berani Zlín 1:2 (po pr.) | Motor ČB – Olomouc 1:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.)
Liberec – Kladno 3:2 (kon.) | Sparta Praha – Třinec 5:8 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Rytíři Kladno
cz Štvrtok 23.12.2021, 18:00Tipsport extraliga (ČR) • 34. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Kyle WOOD - 3:2
     
    58:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A pozor, Kladenští necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby snižují na rozdíl jedné branky! Hned po buly se kotouč dostal až ke KYLU WOODOVI, který z levého kruhu vymetl šibenici Kváčovy branky. Asistence: Jake Dotchin.
    40:39 Martin KEHAR - 3:1
     
    40:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští hned v úvodu třetí třetiny snižují! Hned po buly si hosté vypracovali velký tlak, který nakonec dokázali proměnit v branku. Nejdříve Melka krásnou křižnou přihrávkou našel Plekance, proti němuž se ještě Kváča stihl skvěle přesunout, vzápětí se ale kotouč dostal k MARTINU KEHAROVI, který nedal libereckému gólmanovi žádnou šanci. Asistence: Tomáš Plekanec a Antonín Melka.
    23:55 Adam KLAPKA - 3:0
     
    23:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Tygři prosazují a je to opravdu o tři góly! Po chybě v kladenské rozehrávce se ke kotouči dostal Jelínek, který z rohu přihrál před branku ADAMU KLAPKOVI, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Petr Jelínek.
    22:33 Michal BIRNER - 2:0
     
    22:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají další přesilovku a jdou do dvoubrankového vedení! Po ose Klepiš – Rosandič se kotouč dostal až k MICHALU BIRNEROVI, který se do kotouče opřel na vrcholku pravého kruhu a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Mislav Rosandić a Jakub Klepiš.
    04:11 Petr JELÍNEK - 1:0
     
    04:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku 5 na 3 a jdou do vedení! Po rychlé kombinaci Klepiše s Grígerem se před Bowem vytvořila nepřehledná skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval PETR JELÍNEK, jenž bekhendem poslal kotouč do sítě. Asistence: Michal Birner a Dávid Gríger.

    Vladimír Vykoukal

    Góly a asistencie: 5. P. Jelínek (Gríger, Birner), 23. Birner (M. Rosandić, Klepiš), 24. Klapka (P. Jelínek) – 41. Kehar (Plekanec, Melka), 59. K. Wood (Dotchin)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Štibingr, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Kolmann, Aubrecht – Birner (A), Klepiš, M. Zachar – Ordoš, Gríger, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír.
    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Kehar, Dotchin (A), K. Wood, Baránek, J. Suchánek (A), Veber, Zajíc – Zikmund, Plekanec (C), Hlava – Račuk, A. Kubík, M. Beran – Kristo, Melka, M. Indrák – M. Kadlec, Filip, Pytlík.

    Rozhodca: Pešina, Horák – Lučan, Kis