Granada – Atlético Madrid 2:1 (kon.) | Bilbao – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
1:2 (1:2)
Real Madrid
Streda 22.12.2021, 21:30Španielska LaLiga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    9
    Bilbao dalo gól!
    Krásny gól si na konto pripisuje aj OHIAN SANCET, ktorý dostal trochu priestoru na hranici šestnástky, pravačkou sa oprel do lopty a trafil do náramne od vzdialenejšej žrde do siete. Athletic tak nepúšťa favorita na dvojgólový rozdiel.
     
    7
    Real Madrid dal gól!
    Eden Hazard síce preváhal ideálny moment na kolmicu za obranu, ale pri obrannom zákroku nasmeroval loptu veľmi nešťastne Unai Núñez presne tak, že razom bol sám pred gólmanom KARIM BENZEMA a francúzsky snajper sa nepomýlil. O ofsajd teda nemohlo ísť, keďže prihrával domáci stopér.
     
    4
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA dostal prihrávku na roh pokutového územia a z prvej poslal krásny pokus k vzdialenejšej žrdi. Julen Agirrezabala na nádherný projektil nemal žiadny nárok.

    Matej Kubove

    Góly: 9. Sancet – 4. Benzema, 7. Benzema

    Karty:   43. Vencedor (ATB), 61. Dani García (ATB), 63. Balenziaga (ATB) – 43. Vinícius Júnior (REA), 62. Camavinga (REA)


    Athletic Club Bilbao: Agirrezabala – de Marcos, Yeray, Núñez, Balenziaga (63. Lekue) – Zarraga (57. N. Williams), Dani García, Vencedor, Muniain (C) (85. Serrano) – I. Williams, Sancet (63. Raúl García).
    Náhradníci: Iruarrizaga – Capa, Raúl García, Morcillo, Lekue, Paredes, Petxa, Serrano, Vesga, N. Williams.

    Tréner: Marcelino

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Militao, Nacho Fernández, F. Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – E. Hazard (87. González), Benzema (C) (90. Jović), Vinícius Júnior (85. M. Díaz).
    Náhradníci: Fuidias, Piňeiro – Blanco, M. Díaz, González, Gutiérrez, Jović, J. Vallejo, Marín.

    Tréner: Carlo Ancelotti

    Diváci: 42 722