Tisková konference k OKsystem Zlatý kanár 2021 (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference k OKsystem Zlatý kanár 2021

cz Utorok 21.12.2021, 16:40 • Tenisová hala TK PRECHEZA Přerov • Tlačové konferencie
     
    Slavnostní vyhlášení ankety OKsystem Zlatý kanár 2021 proběhne dnes od 19:00 hodin, přímým přenosem ho bude vysílat stanice Nova Sport. Tisková konference je u konce, přeji vám hezký zbytek dne. (17:05:34)
     

    Roman Ordelt: "Jsme velmi rádi, že přímý přenos ze slavnostního vyhlášení ankety odvysílá stanice Nova Sport. Není to jen o něm, ale i o mnoha reprízách z období vánočních svátků. Akci to dělá velmi dobrou reklamu."

     

    František Kreuz: "Čísla jsou jasná, nedají se rozporovat. Prakticky není na co se ptát. Výsledky se dozvíte na slavnostním galavečeru."

     

    Stanislav Burian: "I letos nám trofeje pro anketu vytvořil Zdeněk Kunst ze Světlé nad Sázavou, spolupracujeme s ním už dlouho."

     

    František Kreuz: "Tipovalo celkem 179 osobností, funkcionářů, trenérů, novinářů a sponzorů."

     

    František Kreuz: "Od začátku to vypadá, že mezi ženami zvítězí Barbora Krejčíková, která triumfovala na grandslamu v Paříži. Karolíně Plíškové by tak na výhru v anketě nestačilo ani finále Wimbledonu. Jasní jsou zřejmě také vítězové kategorie Tým roku a Talent roku mezi chlapci i dívkami. K překvapení nedošlo ani v kategorii Deblový pár roku."

     

    František Kreuz: "Letošní anketa v sobě měla jednu samozřejmost, prakticky jako všechny poslední ankety. Vždycky se objevila osobnost, která přehlušila všechny ostatní. Otazník visel pouze nad vítězem kategorie mužů. Od začátku bylo jasné, že nevyhraje Jirka Veselý, který měl velmi složitou sezonu. Měl problémy s koronavirem, nehodu, jeho výsledky nebyly ideální. Vypadalo to, že by mohl vyhrát Tomáš Macháč, pak se to začalo přiklánět k Jiřímu Lehečkovi. Uvidíme, jak to nakonec dopadne."

     
    Tiskový mluvčí ankety Roman Ordelt vítá přítomné novináře.
     
    Organizátoři již předali přítomným novinářům dokument s oficiálními výsledky letošního ročníku ankety. Na výsledky je však do 20:30 hodin uvaleno informační embargo.
     
    Akce v řádu několika minut začne, zatím se čeká na oficiální zahájení.
     
    Hosty tiskové konference budou František Kreuz – šéfredaktor magazínu TENIS a Stanislav Burian – vedoucí redaktor magazínu TENIS.
     
    Krásné úterní odpoledne z Přerova. Před slavnostním vyhlášením 29. ročníku ankety magazínu TENIS o nejlepší tenisty České republiky, OKsystem Zlatý kanár 2021, proběhne v prostorách nové tenisové haly TK PRECHEZA Přerov tisková konference.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:40.

    Petr Komárek

    Hosté tiskové konference
    František Kreuz, šéfredaktor magazínu TENIS
    Stanislav Burian, vedoucí redaktor magazínu TENIS