Chicago – Washington 5:4 (po pr.) | Arizona – NY Rangers 2:3 (kon.) | Anaheim – Seattle 4:1 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
New York Rangers
cz Štvrtok 16.12.2021, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Kaapo KAKKO - 2:3
     
    57:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Coyotes opět kapitulují v oslabení a vidina přerušení pětizápasové série porážek se jim velmi vzdaluje! Hosté rozjeli povedenou sekvenci přihrávek. Fox se Stromem dostali puk ke Kreiderovi, který zboku nahrával před bránu. Crouse nebyl dostatečně důrazný a KAAPO KAKKO položenou hokejkou přidal svůj druhý gól v zápase. Asistence: Chris Kreider, Ryan Strome.
    54:14 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    54:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kesselův faul je potrestán gólem na 2:2! Střelou švihem zpoza levého kruhu se prosadil MIKA ZIBANEJAD. Wedgewoodovi brnkl kotouč o rameno, aniž by na něj pořádně viděl. Výborně mu zacláněl Chris Kreider. Asistence: Adam Fox, Chris Kreider.
    48:47 Clayton KELLER - 2:1
     
    48:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se vrací do vedení! Nick Schmaltz si na pravé straně narazil se Strälmanem. Z kruhu dal puk před Kinkaida, kde si jej CLAYTON KELLER přehodil na bekhend a s chladnou hlavou jej poslal do sítě. Asistence: Nick Schmaltz, Anton Strälman.
    30:40 Kaapo KAKKO - 1:1
     
    30:40
    Rangers právě vstřelili branku!
    Newyorčané srovnávají krok! Zibanejad potáhl puk po pravé straně a po výměně s Kreiderem vystřelil z kruhu. Wedgewood kotouč nezastavil a Gostisbehere pak nestihl dostoupit KAAPA KAKKA, který dorážel do brány z bezprostřední blízkosti. Asistence: Mika Zibaejad, Chris Kreider.
    17:41 Loui ERIKSSON - 1:0
     
    17:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre letošním prvním gólem v oslabení! Ljubuškin rozehrál křížem na Kellera. Najednou to bylo dva na jednoho. Od Kellera dostal puk LOUI ERIKSSON a Kinkaidovi propadla střela pár centimetrů za brankovou čáru. Nešťastný návrat do ligy pro tohoto brankáře. Asistence: Clayton Keller, Ilja Ljubuškin.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 18. L. Eriksson (Keller, Ljubuškin), 49. Keller (N. Schmaltz, Strälman) – 31. Kakko (Zibanejad, Kreider), 55. Zibanejad (A. Fox, Kreider), 58. Kakko (Kreider, R. Strome)


    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Mayo, Gostisbehere, Strälman, J. Moser, Ljubuškin, Dineen – Kessel, T. Boyd, Keller (A) – N. Schmaltz, Hayton, Crouse – L. Eriksson, Galchenyuk, Roussel – Ladd (A), Ch. Fischer, L. O'Brien.
    Tréner: André Tourigny

    New York Rangers: Kinkaid (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Hájek, Nemeth – Kakko, Zibanejad, Kreider (A) – Dryden Hunt, R. Strome, Panarin (A) – J. Gauthier, McKegg, Lafreniere – Reaves, Goodrow (A), K. Rooney.
    Tréner: Gerard Gallant

    Rozhodca: Pochmara, Rehman – Gibbons, Tobias

    Diváci: 11 380