Philadelphia – NJ Devils 6:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.) | Boston – Vegas 1:4 (kon.)
Tampa Bay – LA Kings 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 2:8 (kon.) | Detroit – NY Islanders 2:1 (kon.)
Nashville – Calgary 0:0 (odl.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.) | Dallas – St. Louis 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:5 (kon.) | Colorado – NY Rangers 4:2 (kon.) | Vancouver – Columbus 4:3 (kon.)
San Jose – Seattle 1:3 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
New York Rangers
cz Streda 15.12.2021, 03:08 • Ball Arena, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Valerij NIČUŠKIN - 4:2
     
    59:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! VALERIJ NIČUŠKIN získal puk ve středním pásmu, rozjel se na Georgijeva a po kličce do forhendu pověsil puk do horní poloviny branky – 4:2!
    57:58 Julien GAUTHIER - 3:2
     
    57:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    To bude ještě drama! Po buly se puk odrazil k Huntovi, jeho rána z pravého kruhu vyrazil brankář Kuemper vedle sebe a dojíždějící JULIEN GAUTHIER poslal puk nad natahujícím se gólmanem lavin! Asistence: Dryden Hunt – 3:2!
    38:45 Valerij NIČUŠKIN - 3:1
     
    38:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu vedou o dva góly! Střela Kadriho od modré čáry se před brankovištěm odrazila k VALERIJOVI NIČUŠKINOVI, který se rychle otočil a vrátil puk do branky! Asistence: J. T. Compher, Nazem Kadri – 3:1!
    30:36 Ryan STROME - 2:1
     
    30:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Krásná akce Rangers končí prvním gólem v Kuemperově síti! Fox střílenou přihrávkou od modré čáry vybídl k zakončení RYANA STROMEHO, který jednoduchou tečí usměrnil puk pod horní tyč! Asistence: Adam Fox, Artěmij Panarin – 2:1!
    Cale MAKAR - 2:0
     
    18:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se po famózní akci ujímají dvoubrankového vedení v početní výhodě. Po přihrávce od Nathana MacKinnona se dostal ke střele CALE MAKAR, jenž se svým ostrým pokus nemýlil – 2:0. Asistence: Nathan MacKinnon, Nazem Kadri.
    Mikko RANTANEN - 1:0
     
    12:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen po sérii neproměněných šanci prosazují a dostávají se tak do vedení! Po nahrávce zpoza branky se dostal k zakončení do odkryté svatyně MIKKO RANTANEN, jenž se pochopitelně nemýlil – 1:0. Asistence: Nathan MacKinnon, Andre Burakovsky.

    Igor Mainka

    Adam Sedlák

    Góly a asistencie: 13. Rantanen (MacKinnon, Burakovsky), 19. Makar (MacKinnon, Kadri), 39. Ničuškin (Compher, Kadri), 60. Ničuškin – 31. R. Strome (A. Fox, Panarin), 58. J. Gauthier (Dryden Hunt)


    Colorado Avalanche: Kuemper (Francouz) – Makar, Girard, J. Barron, E. Johnson (A), MacDermid, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (C), Burakovsky – L. O'Connor, Kadri, Ničuškin – Aube-Kubel, Newhook, Compher – M. Malcev, Jost, Helm.
    Tréner: Jared Bednar

    New York Rangers: A. Georgijev (Kinkaid) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Hájek, Nemeth – Kakko, Zibanejad (C), Kreider – Dryden Hunt, R. Strome (A), Panarin – J. Gauthier, Chytil, Lafreniere – Reaves, Goodrow, K. Rooney.
    Tréner: Gerard Gallant

    Rozhodca: Pochmara, Anderson – Tobias, Gibos

    Diváci: 17198