Espanyol – Levante 4:3 (kon.) | Alavés – Getafe 1:1 (kon.) | Valencia – Elche 2:1 (kon.)
Bilbao – Sevilla 0:1 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
4:3 (1:2)
Levante UD
cz Sobota 11.12.2021, 14:00 • RCDE Stadium (Barcelona) • Španielska LaLiga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    76
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Druhá trefa v podání JAVIERA PUADA. Obrat Espanyolu je zkrátka na světě. A Levante vypadá opravdu hodně zkroušeně. Poté, co gólman Cárdenas stačil vyrazit střelu Raúla de Tomáse, se odrazil míč jen k protihráči, který ho umístil do dolního rohu brány. Bez asistence.
     
    60
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují i nadále. Barcelona se i nadále může bavit ofenzivním fotbalem. Domácí zužitkovali rohový kop poté, co JAVIER PUADO využil sklepnutí ve vápně od spoluhráče Sergiho Gómeze. Asistence: Sergi Gómez.
     
    57
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tenhle mač má prostě grády! Jeden z nejzajímavějších za uplynulých několik týdnů. Hosté podnikli rychlý brejk poté, co Espanyol rozehrál mizerně rohový kop. Sám na bránu se řítil Jorge de Frutos, který následně předložil míč na zcela volného JOSÉHO LUISE MORALESE, jenž se po třech spálených šancích na konci první půle následně konečně prosadil. Asistence: Jorge de Frutos.
     
    49
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnali krátce po startu druhé půle. Přestřelka v Barceloně pokračuje. A máme se zřejmě na co těšit v tomto dějství. Adri Embarba ještě nedokázal hlavičkovat po centru Herrery, nicméně míč dopadl na zadní tyčku k RAÚLOVI DE TOMASOVI, který míč uklidil pohotově za záda Cárdenase. Asistence: Yangel Herrera.
     
    26
    Levante právě vstřelilo branku!
    Jak domácí parádně vstoupili do tohoto klání, tak nyní musejí zpytovat své svědomí. Hosté během krátké chvíle skórovali podruhé, to když centr zleva od Jorge de Frutose zužitkoval hlavou na zadní tyči nikým nehlídaný SON. Asistence: Jorge de Frutos.
     
    11
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je blesková odpověď hostů na první inkasovanou branku. Centr zprava od bližší tyče sklepl dozadu Roger Martí dozadu na JORGEHO DE FRUTOSE, který z blízkosti dotlačil míč za brankovou čáru. Asistence: Roger Martí.
     
    6
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domácí byli zprvu aktivnějším mužstvem a nakonec se ujali zaslouženého vedení. Aleix Vidal zprava posílal přihrávku do šestnáctky, odtud míč odkopl bánící Malsa, ale jen za vápno k nohám SERGIHO DARDERA, který z první poslal míč k tyčce. A právě Malsovi nakonec míč prošel mezi nohama. Bez asistence.

    Patrik Sandev

    Góly: 6. Darder, 49. de Tomás (Y. Herrera), 60. Puado (Sergi Gómez), 76. Puado – 11. De Frutos (Martí), 26. Son (De Frutos), 57. Morales (De Frutos)

    Karty:   9. Y. Herrera (ESB), 36. Embarba (ESB), 57. Aleix Vidal (ESB), 81. Bare (ESB) – 66. Campaña (LVN), 68. Mustafi (LVN), 80. Malsa (LVN), 86. Soldado (LVN)   78. Son (LVN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 9:15.
    RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Aleix Vidal, Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa – Puado, Y. Herrera (80. Bare), Morlanes (62. Melamed), Darder – de Tomás (89. Loren), Embarba (62. Melendo).
    Náhradníci: J. García, Oier – Melamed, Bare, Martínez Santamaría, Vilà, Melendo, Á. García, Loren, Miguelón, Wu.

    Tréner: Vicente Moreno

    Levante UD: Cárdenas – Son, Mustafi, Vezo, C. Clerc – De Frutos, Malsa (84. Coke), Campaña (74. Melero), E. Bardhi (84. Pepelu) – Martí (69. Soldado), Morales (70. Cantero).
    Náhradníci: Aitor Fernández – Franquesa, Ó. Duarte, Pepelu, Pier, N. Vukčević, Radoja, Cantero, Coke, Melero, Soldado, Goméz.

    Tréner: Lisci

    Rozhodca: Adrián Cordero – Aitor Villate, Antonio Cerezo