Jekaterinburg – Petrohrad 0:1 (kon.) | Helsinki – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – S.Moskva 2:3 (kon.)
Čeljabinsk – Red Star Kunlun 3:2 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 4:2 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 3:1 (kon.)
Jaroslavľ – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Kazaň – Barys 1:2 (kon.) | Omsk – Riga 4:1 (kon.)
D. Moskva – CSKA Moskva 2:3 (po pr.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Admiral Vladivostok
cz Pondelok 06.12.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Alexandr KADĚJKIN - 4:2
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jedinou sekundu před závěrečnou sirénou přichází ještě definitivní pojistka. ALEXANDR KADĚJKIN dojel kotouč na levém křídle a z úhlu jej poslal do prázdné branky. Asistence: Geoff Platt.
    46:21 Rihards BUKARTS - 3:2
     
    46:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovou hru ve třetí třetině už hostující tým využívá a je to opět o jeden gól. Tentokrát se Vladivostoku podařilo hezky rozebrat obranu soupeře a RIHARDS BUKARTS zakončoval po přihrávce Ušenina do odkryté branky. Asistence: Vladislav Ušenin, Vjačelav Ušenin.
    38:34 Markus GRANLUND - 3:1
     
    38:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou své dvoubrankové vedení zpět. MARKUS GRANLUND ujel obraně soupeře, udělal kličku do bekhendu a bez problémů poslal puk vedle betonu brankáře do sítě. Za zmínku stojí i parádní Manninenův pas. Asistence: Sakari Manninen, Viktor Tichonov.
    34:58 Vladislav KALETNIK - 2:1
     
    34:58
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hostující tým se totiž v oslabení vydal do protiútoku, ten zakončil střelou z levého kruhu sám VLADISLAV KALETNIK, který přesnou střelou snižuje na rozdíl jediné trefy.
    25:42 Sakari MANNINEN - 2:0
     
    25:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí tým hrál ve výhodě a při počtu hráčů na ledě šesti ku čtyřem dává svůj druhý gól. Střela z pravého kruhu byla sice zablokována, Markus Granlund ale puk zametl k SAKARIMU MANNINENOVI, kterému stačilo jen trefit prázdnou branku. Asistence: Markus Granlund, Sergej Šmeljov.
    19:02 Sergej ŠMELJOV - 1:0
     
    19:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hrálo se již pět na pět, když se domácí poprvé prosadili. SERGEJ ŠMELJOV si našel odražený puk na levém kruhu a bekhendem jej hezky poslal přesně do bližšího horního rohu. Asistence: Rodion Amirov.

    Filip Krůza

    Góly a asistencie: 20. Šmeľov (R. Amirov), 26. S. Manninen (Markus Granlund, Šmeľov), 39. Markus Granlund (S. Manninen, V. Tichonov), 60. Kadejkin (Platt) – 35. Kaletnik, 47. Rihards Bukarts (Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Panin, P. Larsen, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Chafizullin, J. Birjukov – V. Tichonov, Markus Granlund, S. Manninen – N. Kuljomin, Kadejkin, Šmeľov – Baškirov, Alalykin, Chochriakov – Platt, R. Amirov, Pimenov – Pustozjorov.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Mozík, Šulák, Metalnikov, Beľakov, Chamidullin, Fazylzianov, Kolokolcev – Indrašis, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Obidin, Kestner, Gračov – Lugin, Sajustov, Rihards Bukarts – Makarenko, Kaletnik, Verba – Gutik.

    Rozhodca: Fatejev, Judakov – Kanifadin, Maximovskij