AC Miláno – Salernitana 2:0 (kon.) | AS Rím – Inter 0:3 (kon.) | Neapol – Bergamo 2:3 (kon.)
koniec
SSC Neapol
2:3 (1:1)
Atalanta Bergamo
cz Sobota 04.12.2021, 20:45 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • Talianska Seria A • 16. kolo
Predzápasové kurzy
    71. Remo FREULER - 2:3
     
    71
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Atalanta také otáčí stav a je znovu ve vedení. Iličić našel přihrávkou na střed REMA FREULERA, který dobře namířenou střelou ke vzdálenější tyči pořádně protáhl brankáře Neapole. Ten si na míč sice sáhl, ale nedosáhl.
    66. Merih DEMIRAL - 2:2
     
    66
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Znovu je to nerozhodně. MERIH DEMIRAL předběhl ve sprintu domácího obránce, dostal se s míčem na pravou stranu velkého vápna a tvrdou ranou pod břevno nedal strážci domácí svatyně žádnou šanci.
    47. Dries MERTENS - 2:1
     
    47
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí dokonávají obrat. DRIES MERTENS naběhl s míčem do otevřené obrany Atalanty, mohl i přihrávat, Eljif Elmas mu nabíhal na střed, ovšem kapitán Neapole se rozhodl zakončovat sám a prostřelil vyběhnutého gólmana.
    40. Piotr ZIELIŃSKI - 1:1
     
    40
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí ještě před koncem první půle srovnávají. PIOTR ZIELIŃSKI svou první bombu poslal jenom do protihráče, ale k odraženému míči se dostal zpět a levačkou poslal míč po zemi pod padajícího gólmana.
    7. Ruslan MALINOVSKYJ - 0:1
     
    7
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se velmi rychle ujímají vedení. Zapata velmi dobře vybojoval míč na levé straně, přesně přihrál na střed naběhnutému spoluhráči, tím byl RUSLAN MALINOVSKYJ, který střílel do protipohybu gólmana a do horní části jeho svatyně.

    Petr Frömel

    Góly: 40. P. Zieliński, 47. D. Mertens (Malcuit) – 7. Malinovskyj (D. Zapata), 66. Demiral (Tolói), 71. Freuler (Iličić)

    Karty:   58. Rrahmani (NEA), 64. Malcuit (NEA) – 17. Malinovskyj (ABC), 82. Pašalić (ABC), 87. Djimsiti (ABC)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:18.
    SSC Neapol: Ospina – Malcuit (85. Politano), Rrahmani, Juan Jesus – Di Lorenzo, P. Zieliński, Lobotka (56. Demme), Rui – Elmas – Lozano (67. Petagna), D. Mertens (C) (67. Ounas).
    Náhradníci: Meret, Marfella – Ghoulam, Mané, Demme, Ounas, Politano, Petagna.

    Tréner: L. Spalletti.

    Atalanta Bergamo: Musso – Tolói (C), Demiral, Palomino – Zappacosta (46. Hateboer), de Roon, Freuler, Maehle (83. Djimsiti) – Malinovskyj (73. Pašalić), Pessina (56. Iličić) – D. Zapata (82. Muriel).
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Gi. Pezzella, Djimsiti, Hateboer, Scalvini, Koopmeiners, Al. Mirančuk, Iličić, Pašalić, Muriel, Piccoli.

    Tréner: G. Gasperini.

    Rozhodca: M. Mariani – S. Longo, A. Vono