Boston – Detroit 1:2 (kon.) | Florida – Washington 5:4 (kon.) | NJ Devils – San Jose 2:5 (kon.)
St. Louis – Tampa Bay 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – Columbus 6:0 (kon.) | Minnesota – Arizona 5:2 (kon.)
Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | LA Kings – Anaheim 4:5 (1:2 po s.n.)
koniec
Minnesota Wild
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
Arizona Coyotes
cz Streda 01.12.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:42 Marcus FOLIGNO - 5:2
     
    47:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Naděje hostů na vyrovnání rychle berou zasvé! Brodinova nepřesná rána od modré čáry se od zadního mantinelu odrazila zpátky do hry. MARCUS FOLIGNO byl ve správný okamžik na tom nejvýhodnějším místě a bekhendem dorazil kotouč nad levou nohu přesouvajícího se gólmana. Asistence: Jonas Brodin, Jordan Greenway.
    45:58 Anton STRÄLMAN - 4:2
     
    45:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes smazali třetinu svého deficitu! Chychrun se objevil v rohu, odkud nahrál ANTONU STRÄLMANOVI. Švédskému veteránovi střela asi nesedla podle původních představ, ovšem skákavý kotouč překvapivě doběhl až za Kähkönena. Toho možná ovlivnili hned čtyři clonící hráči. Asistence: Jakob Chychrun, Clayton Keller.
    39:56 Jonas BRODIN - 4:1
     
    39:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Inkasovaný gól necelé čtyři vteřiny před sirénou bude nejspíše smrtící úder pro Arizonu! Hartman vyhrál buly nad Haytonem a pak už se mohl jít radovat společně s JONASEM BRODINEM, který parádním švihem zpoza pravého kruhu prostřelil Wedgewooda mezi tělem a pravou rukou. Asistence: Kirill Kaprizov, Ryan Hartman.
    34:19 Jordan GREENWAY - 3:1
     
    34:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild se přibližují další výhře! Merrill obdržel zadovku od Raska. Poslal puk směr brána a JORDAN GREENWAY ho ztečoval za Wedgewooda záda. Autora branky neuhlídal Capobianco. Asistence: Jon Merill, Victor Rask.
    27:20 Kirill KAPRIZOV - 2:1
     
    27:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí skóre! Po zablokované střele Hartmana si KIRILL KAPRIZOV povyjel z pravého kruhu k modré čáře, odkud nahodil kotouč do ohně a možná ho samotného překvapilo, že se trefil do horního rohu brány. Původně byl gól napsán Hartmanovi, ale opakované záznamy ukázaly, že jeho čepel hokejky kotouč netečovala. Asistence: Ryan Hartman, Alex Goligoski.
    07:06 Joel Eriksson Ek - 1:1
     
    07:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Capobianco se zapomněl u hrazení a Chychrun v souboji s Folignem. Tím se odkryla lokalita před brankovištěm. JOEL ERIKSSON EK tam nahrál volnému Kulikovovi, kterému puk před vyjetým Wedgewoodem utekl zpátky na Erikssona Eka a ten měl před sebou ryze prázdnou bránu. Asistence: Dmitrij Kulikov, Jordan Greenway.
    05:58 Clayton KELLER - 0:1
     
    05:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostující lavička může slavit jako první. CLAYTON KELLER rozehrál na Kessela a pokračoval směrem do mezikruží. Tam mu zkušenější kolega puk vrátil a ve finále došlo na přesnou střelu zprava na zadní tyč, kterou nezastavil Merrill ani Kähkönen. Asistence: Phil Kessel, Shayne Gostisbehere.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 8. J. Eriksson Ek (D. Kulikov, Greenway), 28. Kaprizov (Hartman, Goligoski), 35. Greenway (Merrill, V. Rask), 40. J. Brodin (Kaprizov, Hartman), 48. M. Foligno (J. Brodin, Greenway) – 6. Keller (Kessel, Gostisbehere), 46. Strälman (Chychrun, Keller)


    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Dumba (A), J. Brodin, Merrill, Goligoski, D. Kulikov, Jordie Benn, Addison – R. Pitlick, Hartman, Kaprizov – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek (A), Greenway – V. Rask, K. Fiala, Bjugstad – N. Sturm, Duhaime.
    Tréner: Dean Evason

    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Capobianco, Chychrun (A), Mayo, Gostisbehere, Strälman, Ljubuškin – Kessel, T. Boyd, Keller (A) – Ch. Fischer, Hayton, Crouse – L. Eriksson, Dzingel, Roussel – Fasching, Johan Larsson, L. O'Brien.
    Tréner: André Tourigny

    Rozhodca: Chmielewski, O´Rourke – Daisy, McNamara

    Diváci: 16 239