Lotyšsko – Česko 0:8 (kon.)
koniec
Lotyšsko
0:8 (0:4, 0:2, 0:2)
Česko
cz Utorok 30.11.2021, 13:00 • IFU Arena (Uppsala) • MS žien • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    57:02
    Dnes už potřetí trefují Češky brankovou konstrukci! Tentokrát Plášková orazítkovala břevno.
    56:23 Martina ŘEPKOVÁ - 0:8
     
    56:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTINA ŘEPKOVÁ je k nezastavení! Po zpětné nahrávce od Mlejnkové promáchla Suchá, ale za ní stojící Řepková už ne. Pětigólová hráčka tentokrát zametla míček dolů k levé tyči, kam gólmanka strčila svou nohu pozdě. Asistence: Michaela Mlejnková.
    52:40 Nela JIRÁKOVÁ - 0:7
     
    52:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paloncyová našla širokou přihrávkou u pravého mantinelu NELU JIRÁKOVOU, proti její střele z první se gólmanka nestačila přesunout – 7:0. Asistence: Kamila Paloncyová.
     
    52:14
    Druhá tyčka zvoní za zády lotyšské gólmanky, svým projektilem ji rozezvučela Beránková!
     
    47:14
    Vyloučení v týmu Lotyšsko (Eliza Elizabete Berzinaová – 2 min., sekání).
     
    39:39
    Veliký závar před lotyšskou brankou! Po přihrávce proti holi střílela Trojánková bekhendem a gólmance Filipsoneové tím nadělala spoustu starostí! Dorážet se ještě snažila Plášková, ale to už obránkyně měly míček pod kontrolou.
    38:50 Martina ŘEPKOVÁ - 0:6
     
    38:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Koníčková z trestného úderu přiťukla míček MARTINĚ ŘEPKOVÉ a ta se z výběhu trefila čistě. Dobrou práci odvedla i clonící Mlejnková. Asistence: Hana Koníčková.
     
    35:09
    Filipsoneovou překonala i Keprtová, jenže lotyšskou brankářku zachránila tyčka!
    31:25 Martina ŘEPKOVÁ - 0:5
     
    31:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hattrick je na světě! Podstatné při jeho zkompletování bylo, že MARTINA ŘEPKOVÁ potáhla před Grapenaovou míček do strany, tím si otevřela výhled na bránu a zápěstím zvýšila už na 5:0. Asistence: Michaela Mlejnková.
    17:36 Martina ŘEPKOVÁ - 0:4
     
    17:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým je při chuti! Poté, co si MARTINA ŘEPKOVÁ na levé straně narazila míček s Koníčkovou, zahrála bránící Ziedoneové na housle. Na tenhle tón nebyla Jana Filipsoneová připravena a lovila míček ze své sítě počtvrté. Asistence: Hana Koníčková.
    14:46 Magdaléna PLÁŠKOVÁ - 0:3
     
    14:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tahle rána už je přesná a Češky jdou do trháku! Paloncyová zprava narýsovala kolmici pro MAGDALÉNU PLÁŠKOVOU a ta střelou kolem bránící Berzinaová mířila do šibenice. Lépe to trefit nešlo! Asistence: Kamila Paloncyová.
    05:46 Martina ŘEPKOVÁ - 0:2
     
    05:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Plášková nahrála zpoza branky do rohu palubovky, tam převzala míček MARTINA ŘEPKOVÁ, vyšla s ním do lepšího úhlu a střelou na přední tyč zvýšila na 2:0. Super, holky! Jen tak dál. Asistence: Magdaléna Plášková.
    04:08 Eliška CHUDÁ - 0:1
     
    04:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kýžený uklidňující gól je tady! Po diagonální přihrávce Kubečkové ho průstřelem mezi nohy brankářky vstřelila ELIŠKA CHUDÁ. Asistence: Michaela Kubečková.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 5. Chudá (Kubečková), 6. Řepková (Plášková), 15. Plášková (Paloncyová), 18. Řepková (Koníčková), 32. Řepková (Mlejnková), 39. Řepková (Koníčková), 53. Jiráková (Paloncyová), 57. Řepková (Mlejnková)


    Lotyšsko: Filipsoneová (Jeigeová) – Martinjekabaová, Garbareová, Haneová, Zamecaová, Berzinaová (C), Ziedoneová – Ankudinová, Berzinaová, Darsaová – Krumina, Jakovická, Raseicevaová – M. Roziteová, Grapenaová, Salacieteová – J. Roziteová, Gaugereová, Murnieceová.
    Tréner: Janis Ingists

    Česko: Christianová (Remešová) – Jiráková, Beránková, Paloncyová, Koníčková, Šupáková, Havlíčková, Keprtová – Bačová, Krupnová (C), Ratajová – Řepková, Kotzurová, Plášková – Trojánková, Kubečková, Chudá – Suchá, Mlejnková.
    Tréner: Sascha Rhyner

    Rozhodca: Olle Eliasson a Jörgen Andersson