Vladivostok – Ufa 0:2 (kon.) | Omsk – Nižnekamsk 6:1 (kon.) | CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 6:4 (kon.)
D. Moskva – Kazaň 4:1 (kon.) | S.Moskva – Jaroslavľ 1:2 (1:3 po s.n.)
koniec
Avangard Omsk
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Utorok 30.11.2021, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Nikita SOŠNIKOV - 6:1
     
    59:12
    Avangard právě vstřelil branku!
    Poslední slovo má přeci jen Avangard! A i tento gól padl v přesilové hře. NIKITA SOŠNIKOV si vyměnil puk s Knightem, ten mu ho od brankové čáry vrátil na levý kruh a Sošnikov pak v pokleku a z první nasadil Sudnicinovi teploměr. Asistence: Corban Knight.
    57:45 Dan SEXTON - 5:1
     
    57:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    To je škoda, po Knotově sražené střele DAN SEXTON zprava objel branku a zasunutím puku k přední tyči odčaroval kouzlo dosud neprůstřelného Šimona Hrubce. Jen dodám, že o čisté konto Hrubec přišel v oslabení svého celku dvě minuty a patnáct vteřin před koncem utkání. Asistence: Ronald Knot.
    41:15 Nikolaj PROCHORKIN - 5:0
     
    41:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Poté, co domácí přestěhovali hru na druhý konec kluziště, odstavil soupeře od puku Kaski. Od krátkého mantinelu nabil na modrou čáru Sošnikovovi, jehož zblokovanou střelu dorazil do odkryté branky NIKOLAJ PROCHORKIN. Nižněkamsk je zralý na ručník. Asistence: Nikita Sošnikov a Oliwer Kaski.
    35:57 Vladimir ŽARKOV - 4:0
     
    35:57
    Avangard právě vstřelil branku!
    Demolice Nižněkamsku pokračuje! VLADIMIR ŽARKOV měl u vlastní střídačky spoustu času na nápřah. Sudnicin toho moc neviděl, kromě Ilji Kablukova mu ve výhledu clonili i oba jeho obránci. A dělovka to byla vskutku bombastická. Bez asistence.
    23:54 Corban KNIGHT - 3:0
     
    23:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita! Po vyražené střele Gricjuka a několika odrazech před brankovištěm puk vyplaval k volnému CORBANU KNIGHTOVI, před kterým zívala poloprázdná branka. Nejproduktivnější hráč Omsku by byl všem pro smích, kdyby ji v pokleku minul. Bez asistence.
    10:09 Jaroslav KOSOV - 2:0
     
    10:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po zmatku před brankovištěm se volného puku zmocnil JAROSLAV KOSOV a bekhendem ho procpal mezi lapačku a beton sedícího Sudnicina – 2:0. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
    05:05 Maxim GONČAROV - 1:0
     
    05:05
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard jde do vedení! Favorizovaný tým se dostal do přečíslení tři na dva, kolem střídaček rozjetý Děrgačov poslal před brankoviště střílenou přihrávku, kterou zvedl pod horní tyčku MAXIM GONČAROV. Asistence: Alexandr Děrgačov a Vladimir Brjukvin.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 6. M. Gončarov (Dergačov, Brjukvin), 11. Kosov (Prochorkin), 24. C. Knight, 42. Prochorkin (Šošnikov, Kaski), 60. Šošnikov (C. Knight) – 58. D. Sexton (Knot)


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Demčenko) – K. Gotovec, Šaripzjanov, M. Gončarov, Čisťakov, Kaski, Jemelin (C), Davydov – Gricjuk, C. Knight (A), Cehlárik – Šošnikov, Prochorkin, Kosov – N. Jakupov, Dergačov, Brjukvin – , Kablukov (A), Dedunov – N. Komarov.
    Tréner: Bob Hartley

    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnicin (Tuohimaa) – M. Sidorov, Klok, Vorobjev (A), Knot, Berezin (A), Petriščev, Novikov, Sevosťjanov – Chajrullin (C), Miťakin, Poriadin – Ansel Galimov, J. Popov, D. Sexton – Šafigullin, Čiviljov, Chafizov – Vladislav Šutov, Šarifjanov, Bikmullin.
    Tréner: Oleg Leontěv

    Rozhodca: Ansons, Močalov – Maximovskij, Osipov

    Diváci: 805