Slovensko – Nemecko 6:0 (kon.) | Česko – Poľsko 6:2 (kon.)
koniec
Česko
6:2 (2:0, 1:2, 3:0)
Poľsko
cz Pondelok 29.11.2021, 19:00 • IFU Arena, Uppsala • MS žien • Skupina A
Predzápasové kurzy
    58:30 Michaela MLEJNKOVÁ - 6:2
     
    58:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky ve vlastním oslabení nejspíše rozhodují o vítězství. MICHAELA MLEJNKOVÁ jen nastavila dobře sovu čepel a přesně dostala míček do branky za záda Trojanové. Asistence: Martina Řepková.
    46:21 Denisa KOTZUROVÁ - 5:2
     
    46:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky odskakují na rozdíl tří branek. DENISA KOTZUROVÁ se rozhodla pro střelu švihem a ta zaplula za záda Trojanová, která možná byla i trochu překvapená, že míček skončil v síti. Asistence: Magdaléna Plášková.
    42:08 Magdaléna PLÁŠKOVÁ - 4:2
     
    42:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dobrý vstup Česka do závěrečné třetiny. MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ vystřelila z pravé strany a přesně umístila míček ke vzdálenější levé tyčce. Asistence: Eliška Trojánková.
    39:06 Michaela MLEJNKOVÁ - 3:2
     
    39:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    A to se nakonec daří! Řepková svou přihrávkou našla před brankou zcela osamocenou MICHAELU MLEJNKOVOU, která touto šancí nepohrdla. Asistence: Martina Řepková.
    34:27 Zuzanna KRZYWAKOVÁ - 2:2
     
    34:27
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra Polska je využita! ZUZANNA KRZYWAKOVÁ se dostala ke střele z pravé strany a prostřelila jak bránící hráčku, tak i Remešovou v brance. Asistence: Maja Helmanová.
    28:48 Zuzanna KRZYWAKOVÁ - 2:1
     
    28:48
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Češky mají stále více ze hry. Ovšem tento jeden ojedinělý rychlý protiútok skončil první brankou soupeřek. Autorem branky je ZUZANNA KRZYWAKOVÁ Asistence: Justyna Krzywaková
    12:18 Eliška KRUPNOVÁ - 2:0
     
    12:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ELIŠKA KRUPNOVÁ,, která se neunáhlila a po zisku míčku před brankou hezkým lobem poslala míček nad ležící brankářku. Asistence: Denisa Ratajová.
    11:57 Michaela KUBEČKOVÁ - 1:0
     
    11:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky zaslouženě dávají vedoucí branku. MICHAELA KUBEČKOVÁ po pěkné kombinaci dokázala trefit prostor u pravé tyčky. Asistence: Eliška Chudá.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 12. Kubečková (Chudá), 13. Krupnová (Ratajová), 40. Mlejnková (Řepková), 43. Plášková (Trojánková), 47. Kotzurová (Plášková), 59. Mlejnková (Řepková) – 29. Krzywaková (Krzywaková), 35. Krzywaková (Helmanová)


    Česko: Remešová (Christianová) – Plášková, Ratajová, Krupnová, Beránková, Jiráková – Mlejnková, Řepková, Suchá, Koničková, Šupáková – Chudá, Kotzurová, Kubečková, Havlíčková, Keprtová – Bačová, Trojánková, Paloncyová.
    Tréner: S. Rhyner

    Poľsko: Trojanová (Kotecková) – J. Krzywaková, Z. Krzywaková, Hliwová, Drzymalová, Pudziszová – Sloninová, Plechanová, Samsonová, Nogová, Krzywiecová – Wojciková, Zagorsková, Helmanová, Rozmusová, Lubansková – Mazurová, Zadroznová, Arendarczyková.
    Tréner: Ch. Bertilsson

    Rozhodca: Jörgen Andersson , Olle Eliasson