Buffalo – Columbus 4:7 (kon.) | St. Louis – Vegas 5:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:2 (kon.)
Winnipeg – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 7:5 (kon.) | San Jose – Carolina 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
San Jose Sharks
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Utorok 23.11.2021, 04:35 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:42 Alexandr BARABANOV - 2:1
     
    61:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vítězný gól sice nepadl ještě v přesilové hře, ale to domácím rozhodně nevadí! Skvělou práci u pravé tyče odvedl Tomáš Hertl, který nejprve sám zakončoval ale místo dorážky našel u druhé tyče úplně volného ALEXANDRA BARABANOVA, který poslal puk do sítě a rozhodl o bonusovém bodu pro Sharks. Asistence: Tomáš Hertl, Mario Ferraro.
     
    59:39
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brett Pesce – 2 min., podrážení).
     
    58:35
    A další velká šance Sharks. Branku obkroužil Hertl, který chtěl zamést puk ke vzdálenější tyči a hosty zachránil kus štěstí, že puk neskončil v síti.
     
    57:55
    Z druhé vlny si pro kotouč sjel Couture, který zakončoval z mezikruží. Raanta si musel hodně vyjet a dokázal vyrazit nebezpečnou střelu!
     
    47:46
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Alexandr Barabanov.
    43:54 Kevin LABANC - 1:1
     
    43:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nenápadná střela a je vyrovnáno. Z levého rohu přehrál kotouč na kruh Weatherby, kde si ho zpracoval KEVIN LABANC a střelou nad beton překvapil Raantu. Asistence: Jasper Weatherby.
     
    40:26
    Od pravého mantinelu nastřelil puk Svečnikov a po zásahu Reimera se poté puk odrazil zpět k brance. Domácí brankář se musel natáhnout po brankové čáře a odvrátit puk.
     
    39:45
    Puk v útočném pásmu získal Meier, který si nabruslil mezi kruhy a vyslal nepříjemnou ránu. Raanta ji vyrazil před sebe, ale dokázal si poradit i s dorážkou Couturea.
     
    37:10
    Po pravém křídle se do zakončení propracoval Couture, ale Raanta si pohlídal jeho zakončení mezi betony a vyrazil.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Marc-Édouard Vlasic – 2 min., podrážení).
     
    29:20
    A na druhé straně se blýskl skvělou přihrávkou ke vzdálenější tyči Jarvis, který našel Aha, jenže Reimer se bleskově přesunul a betonem vyrazil kotouč!
     
    28:28
    Z levého kruhu pálil Balcers a krátce na to dorážel do poloprázdné branky Meier, jenže netrefil ideálně puk a nedokázal tak proměnit velkou šanci!
     
    26:26
    U pravého mantinelu získal puk Meier, který nabral rychlost a protáhl se až před Raantu. Ten se ale natáhl po brankové čáře a vykopl u vzdálenější tyče kotouč.
    21:16 Anthony DEANGELO - 0:1
     
    21:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle byla parádní rána hostujícího obránce. ANTHONY DEANGELO měl během několika sekund dva pokusy z podobného místa a ten druhý proměnil krásnou ránou pod horní tyč! Asistence: Teuvo Teräväinen, Seth Jarvis.
     
    19:05
    Mezi kruhy získal příhodně puk Nečas, který pálil k levé tyči a Reimer měl obrovské problémy, aby udržel puk mimo tři tyče.
     
    17:50
    Nahození od modré čáry vyrazil na poslední chvíli Raanta, jenže jen na hůl Meiera, který okamžitě dorážel. Hostující brankář se ale bleskově přesunul a vyrazil!
     
    02:23
    Kotkaniemi šikovnou přihrávkou našel u vzdálenější tyče Stepana, který střílel do protipohybu Reimera, ale domácí brankář si poradil.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 44. Labanc (Weatherby), 62. Barabanov (Hertl, M. Ferraro) – 22. A. DeAngelo (T. Teräväinen, Jarvis)


    San Jose Sharks: J. Reimer (Hill) – M. Ferraro, B. Burns, J. Middleton, E. Karlsson, M.-É. Vlasic, R. Šimek – T. Meier, Couture, Balcers – Barabanov, Hertl, Gregor – Nieto, Weatherby, Labanc – Cogliano, Bonino, Reedy.
    Carolina Hurricanes: Raanta (F. Andersen) – Slavin, A. DeAngelo, Skjei, Pesce, Brendan Smith, Cole – T. Teräväinen, Aho, Jarvis – Niederreiter, Trocheck, M. Nečas – A. Svečnikov, J. Staal, Fast – Martinook, Kotkaniemi, Stepan.

    Rozhodca: Rehman, Hanson – Gawryletz, Nansen