Barys – Dinamo Minsk 3:2 (2:0 po s.n.) | Ufa – Novgorod 0:1 (kon.) | Nižnekamsk – Petrohrad 2:8 (kon.)
Kazaň – Riga 4:2 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
2:8 (1:2, 0:3, 1:3)
SKA Petrohrad
cz Utorok 23.11.2021, 17:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:13 Sergej KUPCOV - 2:8
     
    57:13
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Šafigullin sklepával křížnou přihrávku Vorobjova na Chafizova, jenž za Nikolajeva puk neprotlačil, avšak dorážka SERGEJE KUPCOVA už byla gólová. Bez asistence.
     
    55:32
    S takovouto nedisciplinovaností hostující trenérský štáb určitě spokojen nebude. Za držení hole pyká Falkovskij a SKA jde podruhé za sebou do tří.
     
    55:14
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nikita Sedov – 2 min., hákování).
    53:58 Andrej KUZMENKO - 1:8
     
    53:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tuohimaa si pořádně nezachytal a už loví puk ze své branky. Byla to skoro stejná akce jako u gólu na 7:1. Jen s tím rozdílem, že Joonas Kemppainen servíroval puk k brankovišti z levé strany. Zakončujícího ANDREJE KUZMENKA neuhlídal Klok. Asistence: Joonas Kemppainen, Oscar Fantenberg.
     
    50:12
    Tohle se hostům nepovedlo. Po vyhození špatně střídali a rozhodčí je za příliš mnoho hráčů posílají na dlouhou dobu do tří.
     
    49:46
    O chvíli později už se trest za vysokou hůl skutečně udělil. Na trestnou lavici odjel jiný finský útočník Joonas Kemppainen.
     
    47:51
    Střídání v týmu Neftěchimik Nižněkamsk: ze hřiště odchází Alexandr Sudnicin, přichází Frans Tuohimaa.
    47:51 Zachar BARDAKOV - 1:7
     
    47:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Sedmý gól v domácí síti! První trefu v sezóně slaví ZACHAR BARDAKOV, jenž se natlačil před Čiviljova a zblízka přesunul za Sudnicina Morozovovu přihrávku z pravého křídla. Asistence: Ivan Morozov, Kirill Marčenko.
    44:49 Nikita GUSEV - 1:6
     
    44:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Mičkov má v kapse druhou asistenci. Zpoza branky nabízel puk k mezikruží Vorobjovovi, jenž místo střely nahrával k odkryté levé tyči a tam už to měl NIKITA GUSEV docela jednoduché. Asistence: Michail Vorobjov, Matvej Mičkov.
     
    41:30
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Lukáš Klok – 2 min., vražení na mantinel).
     
    38:59
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Michail Sidorov – 2 min., hákování).
     
    36:46
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Ivan Morozov – 2 min., nedovolené bránění).
    36:12 Andrej KUZMENKO - 1:5
     
    36:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    I tato přesilovka končí gólem! Burdasov znovu obdržel nahrávku do pravého kruhu. Místo tvrdé střely tentokrát posílal puk křížem na zadní tyč a ANDREJ KUZMENKO tam dobře nastavenou hokejkou pohodlně zvýšil na 5:1. Asistence: Anton Burdasov, Nikita Gusev,.
     
    35:11
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Sergej Kupcov – 2 min., podrážení).
    33:08 Anton BURDASOV - 1:4
     
    33:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Začíná být jasno. Knotův menší trest v první hostující přesilovce využil ANTON BURDASOV, který dostal od Guseva poněkolikáté za sebou nabito do kanceláře v pravém kruhu a pohotovým golfákem nedal šanci přesunujícímu se Sudnicinovi. Asistence: Nikita Gusev.
     
    32:28
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Ronald Knot – 2 min., držení).
     
    25:26
    Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách. Knot a Bardakov dostali menší tresty za vzájemné sekání.
    22:46 Grigorij GRJAZNOV - 1:3
     
    22:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Mičkov hrál z rohu za bránu, odkud Gusev připravil střelu zpoza levého kruhu GRIGORIJI GRJAZNOVOVI a ten přesným projektilem vsítil svůj první gól v Kontinentální hokejové lize. Asistence: Matvej Mičkov, Nikita Gusev.
    14:21 Kirill MARČENKO - 1:2
     
    14:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA otáčí na 2:1! Kamalov nahazoval za branku, odkud přiletěla přihrávka do slotu. Morozov svou šanci ještě nedal, ale KIRILL MARČENKO nadvakrát dorazil puk za Sudnicina, jenž v prvním případě ještě stihl zasáhnout hokejkou. Asistence: Zachar Bardakov, Ivan Morozov.
    10:51 Kirill MARČENKO - 1:1
     
    10:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté mažou svůj deficit! Morozov vyhrál vhazování nad Jegorem Popovem. První nahození Kamalova neprošlo, ale střela KIRILLA MARČENKA už zapadla za poprvé kapitulujícího Sudnicina. Asistence: Nikita Kamalov, Zachar Bardakov.
    04:00 Jegor POPOV - 1:0
     
    04:00
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Skvěle provedený protiútok, na jehož začátku byl Galimov. Po přihrávce do levého kruhu Sexton ihned servíroval puk před bránu a tam ho JEGOR POPOV uklidil za Nikolajeva. Asistence: Dan Sexton, Ansel Galimov.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 4. J. Popov (D. Sexton, Ansel Galimov), 58. Kupcov – 11. K. Marčenko (Kamalov, Bardakov), 15. K. Marčenko (Bardakov, Ivan Morozov), 23. Grjaznov (N. Gusev, Mičkov), 34. Burdasov (N. Gusev), 37. Kuzmenko (Burdasov, N. Gusev), 45. N. Gusev (M. Vorobjov, Mičkov), 48. Bardakov (Ivan Morozov, K. Marčenko), 54. Kuzmenko (Kemppainen, Fantenberg)


    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnicin (48. Tuohimaa) – M. Sidorov, Klok, Vorobjev (A), Knot, Berezin (A), Petriščev – Chajrullin (C), Miťakin, Poriadin – Ansel Galimov, J. Popov, D. Sexton – Bikmullin, Čiviljov, D. Popov – Kupcov, Chafizov, Šafigullin – Barsukov, Vladislav Šutov.
    SKA Petrohrad: D. Nikolajev (Lars Johansson) – N. Sedov, Fantenberg (A), Kamalov, M. Robinson, Faľkovskij, Grjaznov, Lisov – Burdasov (C), Kemppainen, Kuzmenko – Alexandr Volkov, M. Vorobjov, N. Gusev (A) – L. Komarov, Danila Moisejev, V. Zykov – Bardakov, Ivan Morozov, K. Marčenko – Mičkov.

    Rozhodca: Bělov, Lavretěv – Ponamarenko, Černyšjov

    Diváci: 1 970