Barys – Dinamo Minsk 3:2 (2:0 po s.n.) | Ufa – Novgorod 0:1 (kon.) | Nižnekamsk – Petrohrad 2:8 (kon.)
Kazaň – Riga 4:2 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC Dinamo Riga
cz Utorok 23.11.2021, 17:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Hudáček zůstává na střídačce a Riga zkouší zdramatizovat závěr duelu v šesti!
    54:17 Dmitrij VORONKOV - 4:2
     
    54:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí Kazaň přidává i čtvrtou branku a prakticky rozhoduje o svém dnešním triumfu! DMITRIJ VORONKOV se na levém kruhu vyhnul padajícímu soupeři, objel branku a zasunul kotouč k přední tyči! Asistence: Arťom Lukojanov.
    53:06 Danis ZARIPOV - 3:2
     
    53:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak jsem to přivolal! Domácí Kazaň totiž bleskově otáčí vývoj utkání! Domácí se hnali do přečíslení. První přihrávku před branku ještě obránci zablokovali a dojíždějící DENIS ZARIPOV v pádu překonal Hudáčka!
    51:53 Daniil TARASOV - 2:2
     
    51:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí Kazaň sice nedokázala využít početní převahu, ale přesto vyrovnává! Krátce po skončení přesilovky uplatnil svůj důraz před brankou DANIIL TARASOV, který puk napálil pod břevno! Asistence: Jordan Weal.
     
    49:48
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Brandon Gormley – 2 min., faul loktem).
    46:42 Lauris DARZINŠ - 1:2
     
    46:42
    Riga právě vstřelila branku!
    Lotyšský celek si bere zpět své ztracené vedení! Dinamo je odměněno za svou aktivitu ve třetí třetině! Špatnou rozehrávku Kazaně vystihl LAURIS DARZINŠ a nadvakrát překonal brankáře!
     
    37:33
    Lotyšský celek si mohl vzít zpět své ztracené vedení! Rudolf Červený dostal přihrávku na pravý kruh, ale jeho dělovka skončila nad břevnem!
     
    32:22
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Adel Bulatov – 2 min., vysoká hůl).
    30:41 Jordan WEAL - 1:1
     
    30:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek se po polovině základní hrací doby dočkal vytoužené branky! Kazani tentokrát vyšel rychlý přechod do útoku. Na přihrávku mezi kruhy si sjel JORDAN WEAL, který zápěstím poslal puk pod břevno! Asistence: Kirill Petrov.
     
    18:17
    Jordan Weal ujel obráncům v bílém a hnal se sám na brankáře. Jeho bekhendový blafák však Július Hudáček s přehledem vyrazil!
    15:47 Gints MEIJA - 0:1
     
    15:47
    Riga právě vstřelila branku!
    Lotyšský celek se překvapivě dostává do vedení! Dinamo se v přesilovce usadilo v útočném pásmu. První zakončení z pravé strany domácí brankář vyrazil a GINTS MEIJA puk doklepl do branky! Asistence: Rudolf Červený, Kristaps Zile.
     
    15:27
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě).
     
    14:15
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Gluchov – 2 min., hrubost).
     
    08:29
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Brandon Gormley – 2 min., držení).

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 31. Weal (K. Petrov), 52. Tarasov (Weal), 54. Zaripov, 55. D. Voronkov (Lukojanov) – 16. Meija (Červený, Zile), 47. Dārziņš


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Kampfer, Lučevnikov, Judin, D. Žuravljov, Adamčuk, Rukavišnikov, Ľamkin – Zaripov, Arťom Galimov, Kagarlickij – K. Petrov, Weal, Tarasov – Bulatov, D. Voronkov, Paňukov – M. Gluchov, Komkov, Lukojanov – A. Kvartalnov.
    HC Dinamo Riga: J. Hudáček (Mattsson) – Freibergs, Cibuļskis, Gormley, Zile, Ališauskas, Ozolš, Sotnieks – Radil, Červený, J. Karjalainen – E. Poirier, Tiivola, Dārziņš – Meija, Berzinš, Shinkaruk – E. Kulda, Švanenbergs, Buncis.

    Rozhodca: Vasiljev, Goljak – Judakov, Strelcov

    Diváci: 2639