Novgorod – Ufa 0:2 (kon.) | Soči – Barys 5:2 (kon.) | S.Moskva – Kazaň 0:1 (kon.)
koniec
HK Soči
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Barys Nur-Sultan
cz Utorok 16.11.2021, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:13 Ivan MIŠČENKO - 5:2
     
    53:13
    Soči právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto! Z rohu hrací plochy přihrával Arťom Nikolajev, který našel na levém kruhu IVANA MIŠČENKA. Jeho ránu ještě tečoval za bezmocného finského brankáře Curtis Valk – 5:2. Asistence: Arťom Nikolajev a Amir Garajev.
    45:49 Nikita KAMALOV - 4:2
     
    45:49
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jde možná o rozhodující moment zápasu! Janis Jaks z modrá čáry sjel po pravé straně do spodní části kruhu pro vhazování, odkud přihrával před branku. V nebezpečném prostoru přesně nastavil hůl NIKITA KAMALOV, který černou gumu usměrnil mezi brankářovy betony – 4:2. Asistence: Janis Jaks a Kirill Melničenko.
    36:48 Roman STARČENKO - 3:2
     
    36:48
    Barys právě vstřelil branku!
    A máme zaděláno na drama! Až nyní se mezi střelce zapisuje ROMAN STARČENKO, který střelou z vrcholu pravého kruhu využil clony obránce a zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Cody Kunyk a Jegor Šalapov.
    32:02 Curtis VALK - 3:1
     
    32:02
    Barys právě vstřelil branku!
    Nedovolený zákrok slovenského útočníka je velmi rychle potrestána! Roman Starčenko přihrál na vrchol pravého kruhu, odkud na zadní tyčku zamířil Darren Dietz, jenž využil teče CURTISE VALKA před brankou – 3:1. Asistence: Roman Starčenko.
    23:40 Alexandr GORDIN - 3:0
     
    23:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Objetím branky se prezentoval Vasilij Glotov, který puk chtěl zastrčit za tyč. To se však nepovedlo a černá guma ležela v brankovišti. O dorážku se pokoušel Daniil Averšin, jenže byl povalen, a tak se o gólovou radost postaral až ALEXANDR GORDIN. Asistence: Daniil Averšin a Vasilij Glotov.
    18:19 Kirill MELNIČENKO - 2:0
     
    18:19
    Soči právě vstřelilo branku!
    Panečku, domácí tým odskakuje do dvoubrankového vedení. Martin Bakoš přihrál za branku, odkud následně mezi kruhy poslal puk J. C. Lipon. KIRILL MELNIČENKO si odstoupil od obránců a zamířil přesně pod horní tyčku – 2:0. Asistence: J. C. Lipon a Martin Bakoš.
    16:15 Arťom NIKOLAJEV - 1:0
     
    16:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    K vidění byla kuriózní branka, která snad nastartuje pořádně dnešní střetnutí! od zadního mantinelu nahodil kotouč před branku ARŤOM NIKOLAJEV, který trefil obránce Darrena Dietze, od něhož se puk odrazil za brankovou čáru. Joni Ortio sice dělal vše, co mohl, ale gól už neodvrátil. Asistence: Jurij Alexandrov a Alexandr Žabrejev.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 17. A. Nikolajev (J. Alexandrov, Žabrejev), 19. Melničenko (Lipon, Bakoš), 24. Gordin (Averšin, Glotov), 46. Kamalov (Jaks, Melničenko), 54. Miščenko (A. Nikolajev, Garajev) – 33. Valk (D. Dietz, R. Starčenko), 37. R. Starčenko (Kunyk, Šalapov)


    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Dyblenko, Miščenko, J. Alexandrov, Rundblad, Kamalov, Jaks, Zorkin – Averšin, Glotov (C), Gordin – A. Nikolajev (A), Garajev (A), Peťkov – Lipon, Melničenko, Bakoš – Žuk, Kruglov, Žabrejev – Romajev.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – Alsing, Martinsson, D. Dietz (C), Morrow, R. Savčenko, Šalapov, Samat Danijar – Jurčo, Vey, Frattin – Michajlis (A), Valk, J. Lilja – Savickij, Kunyk, R. Starčenko (A) – Gurkov, Sagadějev, Kajyržan – Šaichmeddenov.

    Rozhodca: Bělov, Oskirko – Sadovnikov, Šišlo

    Diváci: 1 747