Sung Ja-tung - Julio Arce Vítěz: Sung Ja-tung (kon.) | Miguel Baeza - Khaos Williams Vítěz: Williams (kon.)
Felicia Spencerová - Leah Letsonová Vítězka: Spencerová (kon.) | Ben Rothwell - Marcos Rogério de Lima Vítěz: de Lima (kon.)
koniec udalosti
Ben Rothwell - Marcos Rogério de Lima

Vítěz: de Lima

Sobota 13.11.2021, 23:35 • UFC APEX, Las Vegas • UFC Fight Night
     
    Tady ani není co shrnout. Marcos Rogério de Lima hned v úvodu tvrdě trefil a u pletiva své dílo zkázy dokončil rychlým TKO. Připsal si tak druhou výhru v řadě, naopak Ben Rothwell nenavázal na výhru proti Barnettovi a dnes tvrdě narazil. (23:40:26)
    Marcos Rogério de Lima a jeho bleskové vítězství
     
    0:32
    No, tak tohle bylo hodně rychlé. Lima trefil zadní pravou na bradu, tím dostal Rothwella k pletivu, kde jej následně zasypal velkým množstvím úderů na hlavu. Rothwell se sice dlouho držel na nohou, ale pak šel do kolen a Herb Dean zápas bleskově ukončil.
     
    0:15
    Lima vstoupil do zápasu jako velká voda a hned ze startu svého soupeře trefil tvrdou na hlavu.
     
    0:01
    Začalo první kolo.
     
    Příjemný pozdní večer u sledování smíšených bojových umění. Organizace Ultimate Fighting Championship pořádá už 197. galavečer pod titulem UFC Fight Night. Turnaj, který proti sobě v hlavním zápase svede Maxe Hollowaye a Yaira Rodrígueze, se koná v relativně přívětivém „evropském“ čase. Hlavní karta startuje už úderem 22. hodiny. Z Abú Dhabí se kolotoč UFC vrací na americkou půdu, a to konkrétně do UFC Apex v Nevadě.

    Zároveň půjde o vůbec první podnik UFC, který zasáhnou nová americká pravidla týkající se povinné vakcinace. Každý zahraniční zápasník, který do Las Vegas v tomto týdnu dorazí, musí mít za sebou oficiálně uznávané očkování a zároveň test s 72hodinovou platností.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 23:30.

    Dávid Švec

    Herb Dean