Senica – Zlaté Moravce 1:2 (kon.) | Dunajská Streda – Sereď 1:3 (kon.) | Pohronie – Žilina 1:2 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:3 (1:1)
ŠKF Sereď
Sobota 06.11.2021, 15:00Niké liga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Sereď prišla do Dunajskej Stredy s plánom, ktorý dodržala a získala prekvapivo tri body. Kontry a zaváhania v defenzíve DAC priniesli výhru hostí. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný víkend. (16:58:12)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Sereď sa snaží udržať záver tak, aby si nenarobila problémy, keďže ten výsledok je pre ňu výborný, no prípadný rýchly gól DAC to ešte môže zmeniť.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Sereď dala gól!
    Prekvapenie je na svete, hostia si odnesú z MOL Areny tri body. Erick Davis prehral súboj na svojej polovici, Ahmet Muhamedbegovic v ťažkej pozícii neudržal loptu pri pokutovom území proti dvojici súperov a BERNARD KARRICA to krásne trafil k bližšej žrdi, prekvapil Jedličku.
     
    89
    Thibaud Verlinden sa na krídle nedostal cez svojho protihráča. Privat Yao proti nemu zahral telom a vypýtal si dokonca faul.
     
    88
    Bernard Karrica pekne zabojoval na krídle, zdanlivo stratenú loptu udržal a zariadil roh. Privat Yao v ťažkej pozícii minul bránku Jedličku.
     
    87
    Mihajilo Popović poslal dlhý aut do šestnástky. Nezvládol to technicky, hlavný arbiter prisúdil nakoniec aut pre Dunajskú Stredu.
     
    86
    Mathew Yakubu podržal svoj tím, keďže Andrija Balić mal dobrú šancu. Spred pokutového územia mieril pod brvno, gólmana Serede vytiahol skvelý zákrok.
     
    85
    Dominik Radić v snahe zachytiť dlhý nákop fauloval, Dominik Kružliak získal loptu pre svoj tím. DAC by už ale mal čo najskôr vytvoriť záverečný tlak.
     
    84
    Z nejakých 25 metrov to skúsil aj Andrija Balić, lenže domáci to takto nemajú dobre zvládnuté. Podobné strely idú dnes vedľa bránky Serede.
     
    83
    Dominik Veselovský chcel prihrávať do druhej vlny, na hranici šestnástky boli iba futbalisti Serede.
     
    82
    András Schäfer strieľal spred pokutového územia, jeho pravačka asi o meter minula brvno bránky Yakubuho.
     
    81
    Sereď získala rohový kop, Bernard Karrica nenašiel spoluhráčov. Domáci prešli dopredu, Didier Lamkel Zé nevymyslel nič zaujímavé.
     
    80
    Bernard Karrica sa po krídle dostal do šestnástky, chcel vytvoriť veľkú šancu. Nakoniec si jeho prihrávku pri stopéroch nenašiel Dominik Radić.
     
    79
    Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Andrej Kadlec, prichádza Bernard Karrica.
     
    78
    Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Nikola Krstović, prichádza Thibaud Verlinden.
     
    77
    Nikola Krstović skončil na trávniku pred šestnástkou súpera po tom ako ho do hlavy trafil vo výskoku Haiderson Hurtado. Domáci hráč potrebuje aj ošetrenie.
     
    76
    Mathew Yakubu s úspešným zákrokom, poľahky si pokryl pokus smerujúci do stredu bránky, kde to posielal Andrejs Cigaņiks.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 32. Krstović (Andzouana) – 44. Morong, 55. Morong (Jureškin), 90. Karrica

    Karty:   31. Iglesias (SER), 45+2. A. Kadlec (SER), 60. Haša (SER)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Muhamedbegovic, Kružliak (C), Andzouana (69. Veselovský), Davis – Cigaņiks, Dimun (59. A. Balić), Schäfer, Krstović (78. Verlinden) – Lamkel Zé, Nicolaescu (59. Hahn).
    Náhradníci: Vantruba – Beskorovajnyj, Vera, Fábry, Veselovský, A. Balić, Hahn, Verlinden, Nebyla.

    ŠKF Sereď: Yakubu – A. Kadlec (79. Karrica), Dias (C), Hurtado, Morong (75. Popović) – Ljubičić (46. Potoma), Kříž (31. Yao) – Iglesias, Jureškin, Haša (75. Gatarić) – Radić.
    Náhradníci: Ayotunde – Hučko, Michalík, Gatarić, Popović, Yao, Karrica, Ridwan, Potoma.

    Diváci: 3175