Toronto – Vegas 4:0 (kon.) | Montreal – Detroit 3:0 (kon.) | Philadelphia – Arizona 3:0 (kon.)
Winnipeg – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Ottawa 5:4 (po pr.) | Calgary – Nashville 2:3 (po pr.)
Vancouver – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Anaheim – NJ Devils 4:0 (kon.) | San Jose – Buffalo 5:3 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Vegas Golden Knights
cz Streda 03.11.2021, 00:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    42:43 William NYLANDER - 4:0
     
    42:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER převzal na modré čáře Buntingův pas, povyjel si do pravého kruhu a přesnou křižnou ranou zápěstím počtvrté překonal Lehnera. Je hotovo. Asistence: Michael Bunting a TJ Brodie.
    39:15 Auston MATTHEWS - 3:0
     
    39:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rielly nahodil z pravého kruhu puk na Lehnera a AUSTON MATTHEWS švédského brankáře nadvakrát z dorážky překonal. Toronto vede nad trápícím se Vegas už 3:0. Asistence: Morgan Rielly a Mitchell Marner.
    22:59 Auston MATTHEWS - 2:0
     
    22:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek. Nylander našel kolmicí z pravého kruhu v tom levém AUSTONA MATTHEWSE a ten se trefil bez přípravy přesně k tyči. Asistence: William Nylander a Mitchell Marner.
    11:31 Mitchell MARNER - 1:0
     
    11:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tavares předal kotouč z rohu kluziště MITCHELLU MARNEROVI a ten si krásně pohrál s obranou Vegas. Kličkou se zbavil obránce a otočkou zády k brance zasunul kotouč podél Lehnera k levé tyči. Asistence: John Tavares a Alexander Kerfoot.

    Filip Lefenda

    Góly a asistencie: 12. Marner (Tavares, Kerfoot), 23. Matthews (W. Nylander, Marner), 40. Matthews (Rielly, Marner), 43. W. Nylander (Bunting, Brodie)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Dermott, Rielly (A), Brodie, Muzzin, Liljegren, R. Sandin – W. Nylander, Matthews, Bunting – Marner (A), Tavares (C), Kerfoot – O. Kaše, Kämpf, Engvall – Simmonds, Spezza, N. Ritchie.
    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, Martinez (A), Coghlan, McNabb – R. Smith (A), B. Howden, Marchessault – Krebs, Stephenson, W. Carrier – Kolesar, N. Roy, Dadonov – J. Röndbjerg, Leschyshyn, Amadio.

    Rozhodca: Dunning, Pollock – Berg, Nansen

    Diváci: 18689