LA Kings – Montreal 5:2 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Toronto – Detroit 5:4 (kon.)
Pittsburgh – NJ Devils 2:4 (kon.) | San Jose – Winnipeg 2:1 (po pr.) | St. Louis – Chicago 1:0 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 1:2 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:0 (kon.)
Carolina – Arizona 2:1 (kon.) | Anaheim – Montreal 4:2 (kon.) | LA Kings – Buffalo 3:2 (kon.)
NJ Devils – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Boston Bruins
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
Florida Panthers
cz Nedeľa 31.10.2021, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Autorem vítězné branky je CHARLIE COYLE.
    53:35 Charlie MCAVOY - 2:2
     
    53:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston využívá přesilovou hru! Marchand si sebral puk na levé straně útočného pásma, odkud následně parádním křižným pasem našel hokejku CHARLIEHO MCAVOYE, jenž už poté jen musel trefit odkrytou bránu Floridy. Asistence: Brad Marchand, Taylor Hall.
     
    53:17
    Tak nyní k tomu Bruins dostávají velkou příležitost v podobě jejich třetí přesilové hry, protože na dvě minuty za hákování je vyloučen Carter Verhaeghe (FLA).
    47:49 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    47:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers bleskově využívají přesilovou hru! Hned po vyhraném vhazování se puk dostal na levou stranu k Huberdeauovi, jenž poté přesnou křižnou přihrávkou našel ALEKSANDRA BARKOVA, jenž pohotovou střelou překonal Ullmarka. Asistence. Jonathan Huberdeau, Aaron Ekblad.
     
    47:43
    Charlie Coyle (BOS) ve středním pásmu podrazil jednoho z hostujících hráčů, a dostává tak první trest Bostonu v utkání.
     
    41:56
    Haula si nabruslil až do pravého kruhu, kde zkusil bekhendem vystřelit a jeho střela orazítkovala břevno hostující klece.
     
    32:39
    Nicméně na trestnou lavici míří Carter Verhaeghe (FLA), jenž dostává dvě minuty za hákování.
     
    32:35
    Domácí se dostali do přečíslení tří na jednoho, kde DeBrusk nahrál na levou stranu Haulovi, jenž ještě hledal Lazara, ale ten v krkolomné pozici nezakončil.
     
    28:57
    Florida mohla jít do vedení, když Gudas obdržel přihrávku mezi kruhy, odkud následně ihned vystřelil, ale Ullmark jeho pokus vytěsnil mimo svou klec.
    24:39
     
    24:39
    Nosek jel zcela sám na Knighta, kterého se pokusil překonat s kličkou do bekhendu a zakončením mezi jeho betony a kotouč vyjel zpoza hostujícího brankáře, ale zastavil se přesně na brankové čáře!
    20:47 Anthony DUCLAIR - 1:1
     
    20:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Panterům se bleskově daří ve druhé části srovnat stav utkání! Florida se ze svého obranného pásma velmi rychle dostala do útoku, kde ANTHONY DUCLAIR obdržel přihrávku do pravého kruhu a poté si sjel až před bránu, kde se mu podařilo překonat Ullmarka. Asistence: Carter Verhaeghe, Aaron Ekbald.
    19:18 Charlie COYLE - 1:0
     
    19:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tlak druhé formace Bostonu nakonec přináší své ovoce v podobě úvodní branky utkání. Hall posunul puk do levého kruhu CHARLIEMU COYLOVI, jenž se poté trefil milimetrově přesně do vzdálenější šibenice hostující klece. Asistence: Taylor Hall, Curtis Lazar.
     
    15:33
    Boston si zahraje první přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Brad Montour (FLA).
     
    12:36
    Úvodní branku měl nyní na své hokejce Duclair, který byl s pukem zcela sám mezi kruhy, ale Ullmark si skvěle vyjel a střela hostujícího hráče jej trefila.
     
    00:53
    Domácí hala už málem slavila první branku v utkání, protože kotouč si v pravém kruhu sebral Marchand a následně si najel mezi kruhy, odkud trefil přesně spojnici hostující klece.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 20. Coyle (T. Hall, Lazar), 54. McAvoy (B. Marchand, T. Hall), rozh. náj. Coyle – 21. Duclair (Verhaeghe, Ekblad), 48. Barkov (Huberdeau, Ekblad)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Jonathan Huberdeau (FLA)
    0:0   Jake DeBrusk (BOS)
    2. séria:
    0:0   Aleksander Barkov (FLA)
    1:0   Charlie Coyle (BOS)
    3. séria:
    1:0   Owen Tippett (FLA)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Forbort, McAvoy, Grzelcyk, Carlo, M. Reilly, Clifton – B. Marchand (C), Bergeron, Pastrňák – T. Hall, Coyle, Craig Smith – DeBrusk, Haula, Lazar – Frederic, T. Nosek, Kuhlman.
    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Weegar, Ekblad, Forsling, Gudas, Connauton, Montour – Verhaeghe, Barkov, Duclair – Huberdeau, S. Reinhart, Tippett – Marchment, Luostarinen, Lomberg – Vatrano, Hörnqvist, Dalpe.

    Rozhodca: Lambert, Nicholson – MacPherson, Cormier

    Diváci: 17 850