K. Vary – Olomouc 3:2 (po pr.) | Hradec Králové – Zlín 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Plzeň – Sparta Praha 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 4:3 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 4:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 31.10.2021, 17:20 • DRFG arena • Tipsport extraliga (ČR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.
     
    Hezkou neděli z Brna, kde se dnes představí úřadující mistr z Třince. Oceláři jsou v posledních šesti zápasech neporaženým týmem, narušit tuto sérii se budou snažit domácí hokejisté Komety Brno. Pod Špilberkem dnes tedy budeme svědky souboje posledních dvou mistrů naší nejvyšší hokejové soutěže.
     
    HC Oceláři Třinec:

    Trenér Václav Varaďa se i letos může opřít o skvěle sehrané přesilovky svého týmu. Brněnská obrana si bude muset dát velký pozor na zbytečná vyloučení, v opačném případě může čelit ostrým pokusům z holí Martina Růžičky (10+11) nebo vyloženého specialisty na přesilové hry Erika Hrni (9+7), ten však v posledních zápasech Třinci chybí, to však nic nemění na faktu, že Třinec je v přesilovkách nejsilnějším týmem Tipsport extraligy. Nepříjemný umí být v předbrankovém prostoru i Tomáš Marcinko (6+10). Dvouciferného počtu kanadských bodů dosáhla i letní posila Andrej Nestrašil (4+7).

    Třinec má velkou kvalitu i v defenzivních řadách. Hlavními pilíři třinecké obrany jsou bezesporu Tomáš Kundrátek (2+6) s Milanem Douderou (1+7). Respekt budí i další jména, třeba reprezentační zadák Adam Musil nebo vyhlášený bojovník Jan Jaroměřský. Oceláři se mohou spolehnout také na aktuálně nejlepšího brankáře extraligy, Markovi Mazancovi zatím angažmá ve Slezsku sedí, extraligovým brankářům vládne jak v průměru inkasovaných branek tak i úspěšností zákroků, není však vyloučeno, že proti Brnu trenér Varaďa nasadí Ondřeje Kacetla, jenž táhl v loňském play-off Oceláře za obhajobou titulu.
     
    Vzájemné utkání v sezoně 2020/2021:

    5. kolo, 19.9. 2021 Třinec – Brno 2:3p (1:0, 1:1, 0:1 – 0:1)
    Kometě se na ledě mistra povedl obdivuhodný počin, když otočila původní nepříznivý stav ve svůj prospěch a dovezla si na jih Moravy cenné dva body. Za stavu 0:2 zavelel k obratu Luboš Horký, trefil se i kapitán Martin Zaťovič a vítěznou trefu zaznamenal sváteční střelec obránce Tomáš Bartejs. Podaří se Kometě uspět proti favorizovanému Třinci i na domácím ledě?
     
    HC Kometa Brno:

    Brněnská Kometa se těší na další atraktivní duel. V tomto týdnu měřila síly s celky z vyšších pater tabulky. Na výbornou obstála proti Mladé Boleslavi, kterou v úterý zničila poměrem 6:1. Další atraktivní duel čekal na brněnské hokejisty v Pardubicích. Do enteria areny si našlo cestu téměř deset tisíc diváků, ti nejprve přihlíželi aktivní hře Komety, která do druhé třetiny vedla 2:0. Domácí Dynamo však zabralo a utkání dospělo do prodloužení, kde měli více štěstí Východočeši, každopádně bod z horkého pardubického ledu se určitě počítá.

    Velkého milníku dosáhl v Pardubicích kapitán Martin Zaťovič, jenž si na své konto připsal jubilejní 200. branku v modrobílém dresu Komety. Proti Třinci bude pro Kometu důležité vyhnout se vyloučením, v tomhle ohledu jsou Brňané stále nejslušnějším týmem extraligy, když obdrželi pouze 121 trestných minut. V Pardubicích se trefil také Luboš Horký, zaznamenal jubilejní 10. kanadský bod v sezoně a mezi střelci se aktuálně jedná o nejlepšího brněnského hráče s celkovým počtem 9 branek.
    Potvrdí Třinec pozici lídra?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Klimeš (Tomek) – Ďaloga, R. Holland, Kučeřík, Roth, Gulaši (A), D. Mikyska, Bartejs – Kollár, Krištof, P. Mueller (A) – Zaťovič (C), P. Holík, L. Horký – M. Haščák, Ostřížek, R. Pavlík – Vincour, Rákos, Mallet.

    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček, J. Michálek – Miloš Roman, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Hrehorčák, A. Nestrašil, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Kofroň – Martynek, R. Szturc, Dravecký (A).

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Bohuněk, Frodl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Kometa úspěšná na úvodním vhazování a Krištof míří hned s pukem do útočného pásma.
     
    00:39
    Kometa se snaží na Oceláře vletět, Kacetl už si stihl připsat první zákrok.
     
    01:07
    Blízko k otevření skóre měl Hrehorčák, když se řítil osamocen na Klimeše, brněnský brankář však zachoval klid a střelu třineckého útočníka vyrazil!
     
    01:45
    Utkání má v úvodu slušné tempo, zatím se nepřerušovalo.
     
    02:23
    Třinci se nyní podařilo usadit v útočném pásmu a prudce napřáhl Musil, jeho střela však byla sražena, to však nic nemění na tom, že Oceláři drží puk.
     
    03:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu! Už se zdálo, že Kometa ustojí akci první útočné formace Třince, puk se však v mezikruží odrazil na hůl PETRA VRÁNY a hostující kapitán nekompromisně zavěsil. Asistence: Miloš Roman.
    03:05 Petr VRÁNA - 0:1
     
    03:30
    Třinec pokračuje v náporu, od modré čáry střílel Zahradníček, branku však minul.
     
    04:29
    Kometě se po delší době podařilo ohrozit branku Ocelářů, avšak Pavlíkova střela mířila přímo do náruče připraveného Kacetla.
     
    04:58
    Brno se snaží reagovat na inkasovanou branku, ale obrana Třince nepřipouští před Kacetlem žádný zbytečný rozruch.
     
    05:56
    Oceláři jsou nadále aktivním týmem, Kometa se musí mít na pozoru.
     
    06:12
    Nyní se podařilo vletět do útočného pásma Holíkovi, jeho střelu však Kacetl dokázal kontrolovat, hra je přerušena a následuje komerční přestávka.
     
    06:37
    Oceláři jsou znovu nastěhování v útočném pásmu a snaží se kombinovat.
     
    07:15
    Třinecký nápor zakončil střelou od modré čáry Jaroměřský, Klimeš byl připraven reagovat a vhazovat se bude po pravici brněnského brankáře.
     
    07:22
    Po vhazování se ke střele dostal Adámek, střela nebyla nikterak nebezpečná, Klimeš však promáchl a puk orazítkoval horní tyč brněnské klece!
     
    07:48
    Chyby v třinecké rozehrávce se snažil využít Vincour, když vybídl do tutové pozice Malleta, brněnskému útočníkovi však puk přeskočil čepel hole.
     
    07:59
    Na ledové ploše zůstává ležet otřesený Rákos, brněnské publikum je na nohou, rozhodčí však vylučovat nebude.
     
    08:52
    Holík mohl využít další nepřesné rozehrávky Třince, Jaroměřský však svou chybu napravil, když Holíkovu střelu stačil zablokovat.
     
    09:07
    Pokud pomineme třinecké nepřesnosti v rozehrávkách, pak musíme konstatovat, že Oceláři mají velkou sílu na kotouči a Brňanům dělá problémy odstavit hosty od puku.
     
    10:06
    Kometě se nyní podařilo delší dobu zdržet v útočném pásmu, ale pozorná obrana Ocelářů nepovolila žádný střelecký pokus.
     
    10:35
    Mueller obdržel puk na modré čáře a dokázal se mezi třineckými obránci dostat do střelecké pozice v mezikruží, jeho prudkou ránu však Kacetl stačil zareagovat a vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    10:56
    Nyní už opět Třinec v útočném pásmu, nahození Jaroměřského se snažil dorazit Nestrašil, ale puk ideálně netrefil.
     
    11:57
    Třinec si v útočném pásmu až příliš dovoloval, z toho pramenila chyba, ze které mohl těžit Zaťovič, byl však faulován Tomášem Kundrátkem, jenž fasuje po souboji dvou přerovských odchovanců dvě minuty za podrážení.
     
    12:21
    Krištof se odhodlal ke střele z vrcholku levého kruhu, trefil však pouze střed branky, kde byl připraven zasahovat Kacetl, následně se Ocelářům podařilo puk vyhodit.
     
    13:15
    Po přihrávce Kučeříka střílel Haščák, Kacetlovi se podařilo puk schovat pod betonem, ale třinecký brankář si vůbec nebyl jistý, kde se puk nachází. Na pomoc mu přispěchal obránce, ale Kometa nadále drží hosty sevřené v útočném pásmu.
     
    13:57
    Třinec hraje v plném počtu, krizové dvě minuty ustál.
     
    14:53
    V plném počtu hráčů dostal Třinec puk znovu pod kontrolu a Oceláři se snaží tvořit hru.
     
    15:46
    Oceláři velmi dobře pokrývají prostor ve středním pásmu, kde troskotají pokusy Komety o útok.
     
    16:07
    Kollár nyní připravil možnost Kučeříkovi, jenž to zkusil od modré čáry, Kacetl reagoval svou lapačkou. Následuje komerční přestávka.
     
    16:15
    Kometě se po vhazování podařilo rozhodit obranu Třince, když se toho však snažil využít Mueller nedokázal puk ideálně trefit a Oceláři krizovou situaci ustáli.
     
    16:59
    Kometě se opravdu nedaří výrazněji ohrozit Kacetlovu branku, defenzíva Třince působí velmi dobře organizovaným systémem, Kometa zaútočila v podstatě jen po individuálních chybách hostujících hráčů.
     
    18:12
    Závěr první třetiny přináší svižnou hru bez přerušení.
     
    18:51
    Kometa se tuze pere o kotouč v útočném pásmu, ke střele se dostal Mallet, ovšem žádný velký problém Kacetlovi nezpůsobil.
     
    19:12
    V poslední minutě první periody se Kometě daří uzamknout Třinecké v útočném pásmu.
     
    19:22
    Ďaloga měl na holi vyrovnávací branku, z bezprostřední blízkosti však Kacetla nepřekonal! Kometa však enormně zabrala a Třinec má problémy!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodních dvacet minut je za námi. Třinci se podařilo v Brně velmi brzy aklimatizovat, což dokázali výborný pohybem a držením kotouče po většinu průběhu první třetiny. Skóre otevřel třinecký kapitán Petr Vrána, když se dostal ke kotouči v mezikruží a našel recept na brankáře Klimeše. Kometa měla možnost přesilové hry, ve které dokázal hosty uzamknout, ale vyrovnávací branky se nedočkala. Závěr první třetiny však ukázal, že Kometa dnes bude klást lídrovi tuhý odpor. Druhá třetina bude pokračovat ve 18:10.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Nestrašil odmítl usazení první brněnské formace v útočném pásmu, ovšem následná rozehrávka Třince míří na zakázané uvolnění.
     
    21:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velká chyba Třince v přechodu skrz střední pásmo končí vyrovnávací trefou Brna! Puku se ujal Luboš Horký, dlouho přemýšlel, zda jej v přečíslení předloží MARCELU HAŠČÁKOVI, nakonec tak učinil a druhý jmenovaný z voleje prostřelil Kacetla. Asistence: Luboš Horký.
    21:19 Marcel HAŠČÁK - 1:1
     
    21:57
    Oceláři se snaží reagovat a okamžitě se nastěhovali do útočného pásma.
     
    22:24
    Kometě se až nyní podařilo odpálit puk do středního pásma, musí se však zformovat na další akci soupeře.
     
    23:10
    Třetí formaci Brna se dařilo držet hosty na uzdě, nyní však puk z hole Malleta zamířil na zakázané uvolnění a hra se stěhuje zpět před Klimeše.
     
    23:34
    Na druhé straně se snažil prosadit Krištof, třinecké beky však neobstřelil.
     
    24:11
    Růžička se snažil usměrnit puk po nahození Kundrátka, na druhé straně zahrozil také Ďaloga, oba brankáři byli ve svých zákrocích úspěšní.
     
    24:57
    Kometa srovnala tempo hry, po přihrávce Haščáka pálil z voleje Kollár, ale branku přestřelil.
     
    25:35
    Musil se snažil od modré čáry prostřelit skrumáž před Klimešem, brněnský brankář však stačil pohotově reagovat a puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    26:05
    Rákos se dnes už několikrát střetl s Marcinkem, tihle dva borci si opravdu nedají nic zadarmo, uvidíme, zda dnes dojde k nějaké výraznější potyčce mezi těmito hecíří.
     
    26:39
    Mueller vybídl k obratu Kollára, ale ani tentokrát se druhému jmenovanému nepodařilo vyzrát na třineckého brankáře!
     
    27:29
    Na ledě se začíná přiostřovat, v tomhle tempu se však lépe aklimatizovala Kometa, v další slibné pozici byl Horký, ale znovu puk zamířil nad branku Třince.
     
    28:36
    Po delší době si připsal zákrok Klimeše, když likvidoval prudkou střelu z hole Ondřeje Kovařčíka.
     
    29:30
    Kometa se zvládla vypořádat s napadáním Ocelářů, ve druhé třetině jsou domácí zatím aktivnějším týmem.
     
    29:50
    Rákos to zkusil z levého křídla, jeho rána vyprášila lapačku Kacetla a vhazovat se po komerční pauze bude před brankou Třince.
     
    30:19
    Před bránou Komety se zjevil Růžička, tutovou příležitostí však pohrdl!
     
    31:02
    Třinci se znovu podařilo zařadit vyšší rychlostní stupeň, obrana Komety se musí mít na pozoru.
     
    31:44
    Kometa odmítá nápor Ocelářů a její první formace se pere o kotouč na druhé straně kluziště.
     
    32:07
    Třinec opět chyboval v rozehrávce, toho využil Horký, když už se dostával do slibné palebné pozice byl faulován, Kometa hraje v signalizované výhodě.
     
    32:30
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Ondřej Kovařčík – 2 min., hákování).
     
    32:39
    Roth dostal nabito na kruh, odkud se opřel do kotouče, jeho slibnou ránu však dokázal zablokovat Musil a Třinci se následně podařilo vyhodit.
     
    33:32
    Kometa svírala třineckou čtveřici, celou akci zakončil střelou z voleje Ďaloga, Kacetl ovšem dokázal puk zkrotit a Oceláři mohou na led poslat čerstvé síly.
     
    33:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a obrací stav skóre! Do nahození Ďalogy vložil hůl ANDREJ KOLLÁR a puk zapadl za záda bezmocného Kacetla. Asistence: Marek Ďaloga, Peter Mueller.
    33:48 Andrej KOLLÁR - 2:1
     
    34:52
    Růžička dostal puk na modrou čáru, dokázal si vypracovat střeleckou pozici, ale branku Brna těsně minul.
     
    35:16
    Třinecká snaha o proniknutí do útočného pásma končí ofsajdem, Ocelářům se teď nic moc nedaří.
     
    35:33
    Zakázané uvolnění Třince vrací Kometu do útočného pásma.
     
    36:33
    Kometě se nyní nepodařilo ideálně rozehrát, když se puku zmocnil Roman, předložil jej na modrou čáru Jaroměřskému, jeho prudkou ránu dokázal pohotový Klimeš ztlumit ve své výstroji.
     
    37:04
    Třinec zabral a s blížícím se závěrem druhé třetiny usiluje o vyrovnávací trefu.
     
    37:37
    Kometa se znovu dokázala zmobilizovat a drží puk v útočném pásmu.
     
    38:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyrovnávají stav! Rozruch v obranném pásmu Brna opět způsobil Miloš Roman, díky tomu se Třinec usadil v útočném pásmu a po přihrávce Jaroměřskému vypálil od modré čáry MARTIN RŮŽIČKA a trefil přesně. Asistence: Jan Jaroměřský, Miloš Roman.
    38:39 Martin RŮŽIČKA - 2:2
     
    39:16
    Krištof se po přihrávce Kollára dostal do zajímavé pozice na hranici brankoviště, Kacetl vyrazil puk nad sebe a následně se jej podařilo třineckým obráncům odpálit mimo nebezpečí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina přinesla tři branky. Nejprve se z vyrovnání radovala Kometa, když se po přečíslení dva na jednoho prosadil po přihrávce Horkého Marcel Haščák. Kometa byla ve druhé třetině mnohem aktivnější a v přesilové hře se dočkala obratu ve skóre, když svou hůl do letícího puku vložil Andrej Kollár. Třinec se však dokázal otřepat a v závěru druhé třetiny přidal na aktivitě a odměnou mu bylo srovnání z hole Martina Růžičky. Třetí třetina slibuje pokračování napínavé bitvy mezi Brnem a Třincem, stane se tak v 19:04.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Třinec má na startu třetí třetiny kotouč pod kontrolou, ale Kometa zatím Ocelářům nepovolila přechod modré čáry.
     
    40:58
    Teď už se to povedlo a mezi betony Klimeše to zkoušel Nestrašil, na druhé straně se prezentoval střeleckým pokusem Holík, ale branku minul.
     
    41:58
    V brněnské Winning Group Areně panuje jako vždy velmi dobrá atmosféra, byť dnes určitě není vyprodáno.
     
    42:12
    Třinec si poprvé v dnešním utkání zahraje přesilovou hru, na trestnou lavici míří Daniel Rákos za sekání.
     
    42:46
    Třinec točil obranu Kometu, celou akci zakončil střelou od modré čáry Doudera, Klimeš měl však dobrý výhled a bez větších problémů puk zachytil, Kometa posílá na led čerstvé síly.
     
    42:51
    Brnu se podařilo vyhodit.
     
    43:11
    Znovu se Kometě podařilo vyhodit.
     
    43:36
    Vincour se dostal ve vlastním oslabení skrz třineckou obranu až před Kacetla a trefil horní tyč třinecké brány!
     
    44:12
    Kometě se podařilo ubránit pověstnou přesilovku Třince a hraje v plném počtu.
     
    45:46
    Neúspěšná rozehrávka Haščáka končí zakázaným uvolnění, hra se vrací před branku Brna.
     
    46:08
    Třinec nyní předvedl rychlý protiútok, který z hranice brankoviště zakončoval Vrána, podruhé v zápase se mu však na Klimeše vyzrát nepodařilo.
     
    46:50
    Hra je nyní plna osobních soubojů, které se odehrávají převážně ve středním pásmu, jde vidět, že ani jeden z celků nechce udělat rozhodující chybu.
     
    48:04
    Mueller poslal do úniku Ďalogu, který se z levé strany dostal až před Kacetla, se svou kličkou však neuspěl a branku Ocelářů minul.
     
    48:55
    Třinec je nebezpečný v útočném pásmu, nyní se k bekhendovému zakončení z mezikruží dostal Dravecký, Klimeš pohotově vyrazil betonem.
     
    49:22
    Také Kometě se podařilo po delší době zahrozit, od modré čáry to zkoušel Kučeřík, ale i Kacetl byl připraven zasahovat.
     
    50:11
    Dnešní utkání sleduje 5736 diváků.
     
    51:04
    Třinec se snaží Kometu dostat pod tlak, domácí vyhazují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    51:35
    Kometa ovšem nápor Ocelářů odmítá a sama se teď díky první formaci drží před Kacetlem.
     
    52:02
    Kollár našel před brankou Krištofa, ten se snažil okamžitě z voleje střílet, branku Třince však těsně minul! Kometa je v drtivém náporu.
     
    52:44
    Až nyní se podařilo Třinci vymanit z obraného pásma.
     
    53:01
    Nyní je to Třinec, který musel využít zakázaného uvolnění k alespoň částečnému oddechu.
     
    53:35
    Třinci se podařilo otupit nápor Brna, do brejkových situací se však nedostává.
     
    54:08
    Mueller to zkoušel po vhazování přízemní střelou na vzdálenější tyč, Kacetl včas zasáhl.
     
    54:33
    Z otočky to na druhé straně zkusil Ondřej Kovařčík, jeho střela měla potřebnou razanci, ovšem dobrý postřeh předvedl i brankář Klimeš.
     
    55:20
    Kučeřík to zkusil z levé strany, Kacetl ovšem takové střely za svá záda nepouští, bude se vhazovat před brankou Třince.
     
    55:54
    Hra má rychlý spád, zbytečně se nepřerušuje a útočné akce se střídají na obou stranách.
     
    57:19
    Na ledě se znovu přiostřuje, nyní si důrazně v obranném pásmu Komety vyměnili názory Hrehorčák s Kučeříkem,
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:03
    Kundrátek prudce vypálil od modré čáry, Klimeš dokázal včas sklepnout betony, ale pro jistotu se i ohlížel za záda.
     
    58:06
    Další prudká rána v podání Kundrátka, tentokrát Klimeš zasáhl vyrážečkou.
     
    58:28
    Třinci se daří držet útočné pásmo, obrana Komety se musí mít na pozoru, pokud nechce před koncem základní hrací doby inkasovat rozhodující branku.
     
    59:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec nejspíš definitivně rozhoduje o dnešním utkání a je velmi blízko k sedmému tříbodovému zisku v řadě! Brněnské obraně se nepodařilo ubránit ONDREJE ŠEDIVÉHO, jenž se dostal do samostatného úniku a překonal Klimeše. Asistence: David Kofroň, Marian Adámek.
    59:22 Ondrej ŠEDIVÝ - 2:3
     
    59:22
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:31
    Klimeš ujíždí z branky a Kometa jde do akce v šesti!
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní boj mezi Třincem a Brnem je u konce. Zápas, který směřoval do prodloužení dokázali nakonec Třinečtí rozhodnout v poslední minutě základní hrací doby, kdy se po samostatném úniku prosadil Ondrej Šedivý. Kometa se určitě za svůj dnešní výkon nemusí stydět, lídrovi tabulky byla vyrovnaným soupeřem, ale na body nedosáhla, ty putují do Slezska. Oceláři vyhráli posedmé v řadě a pokračují ve skvostné vítězné sérii. Z mé strany je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a z Brna vám přeji příjemný zbytek nedělního večera.

    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni:

    Andrej Kollár (KOM)

    Miloš Roman (TRI) (19:41:03)

    Jan Tajzler

    Góly a asistencie: 22. M. Haščák (L. Horký), 34. Kollár (Ďaloga, P. Mueller) – 4. P. Vrána (Miloš Roman), 39. Martin Růžička (Jaroměřský, Miloš Roman), 60. O. Šedivý (Kofroň, M. Adámek)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Tomek) – Ďaloga, R. Holland, Kučeřík, Roth, Gulaši (A), D. Mikyska, Bartejs – Kollár, Krištof, P. Mueller (A) – Zaťovič (C), P. Holík, L. Horký – M. Haščák, R. Pavlík, Vincour – Rákos, Mallet.
    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček, J. Michálek – Miloš Roman, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Hrehorčák, A. Nestrašil, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Kofroň – Martynek, R. Szturc, Dravecký (A).

    Rozhodca: Jeřábek, Ondráček – Bohuněk, Frodl

    Diváci: 5736