Michalovce – Pohronie 0:2 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Ružomberok – Sereď 3:1 (kon.)
L. Mikuláš – Dunajská Streda 1:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
4:1 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 30.10.2021, 18:00 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 13. kolo
Predzápasové kurzy
    88. Timotej Jambor (ZIL) - 4:1
     
    88
    Žilina dala gól!
    O zápase je definitívne rozhodnuté, pretože Adam Goljan po pravej strane bravúrne vysunul do úniku TIMOTEJA JAMBORA, ktorý obstrelil Matúša Kiru a zvýšil vedenie Žiliny na 4:1!
    78. Peter Čögley (ZMO) - 3:1
     
    78
    Zlaté Moravce dali gól!
    Ale pozor! Hostia zahrávali rohový kop z ľavej strany. Yilmaz naservíroval loptu na prednú tyč Belkovej bránky pre MAREKA ŠVECA, ktorý hlavou loptu usmernil za chrbát žilinského brankára!
    76. Lukáš Jánošík (ZIL) - 3:0
     
    76
    Žilina dala gól!
    Absolútna moderna v podaní Žiliny! Anang fantasticky prihrávkou do priestoru na ľavej strane našiel Dávida Ďuriša, ktorý prízemnou prihrávkou našiel na zadnej tyči LUKÁŠA JÁNOŠÍKA, nuž a ten pohotovo usmernil loptu do Kirovej siete!
    11. Ján Minárik (ZIL) - 2:0
     
    11
    Žilina dala gól!
    Rohový kop síce hráčom MŠK ešte nevyšiel ideálne, ale útok MŠK pokračoval. Vahan Bičachčjan z pravej strany vletel do šestnástky hostí, naservíroval loptu priamo pred nohu JÁNA MINÁRIKA, ktorý ju trafil z prvej a aj s prispením dotyku nešťastného Matúša Kiru končí lopta v sieti!
    6. Jakub Paur (ZIL) - 1:0
     
    6
    Žilina dala gól!
    Nápor domácej omladiny bol po zásluhe ocenený! Vahan Bičachčjan dostal dobrú prihrávku do šestnástky hostí, mal dostatok času a priestoru, posunul loptu ideálne doľava priamo na nohu JAKUBOVI PAUROVI, ktorý bez problémov umiestnil loptu k pravej tyči bránky hostí! Matúš Kira bol absolútne bez šance na úspešný zákrok.

    Dávid Švec


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 6. Paur (Bichakhchyan), 11. Minárik (Bichakhchyan), 76. Jánošík (Ďuriš), 88. Jambor (Goljan) – 78. Švec (Ku. Yilmaz)

    Karty:   85. Fazlagić (ZIL) – 80. Kyziridis (ZMO)


    MŠK Žilina: Belko – B. Anang, Kopas, Minárik, Sluka (74. Rusnák) – Slebodník, Fazlagić, Bichakhchyan (67. Gono) – Kaprálik (67. Jánošík), Paur (C) (74. Jambor), Ďuriš (80. Goljan).
    Náhradníci: Petráš, Volešák – Leitner, Gono, Jánošík, Jambor, Goljan, Mráz, Rusnák.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kira – Čögley (C), Tóth (20. Gamboš), Menich, Chren – Sloboda, Bednár, Mondek (74. Rák), Ďubek (74. Ku. Yilmaz) – Kolesár (51. Švec), Kyziridis.
    Náhradníci: Lukáč, Richter – Gamboš, Ku. Yilmaz, Švec, Haspra, Belmenen, Rák.

    Rozhodca: Glova – Zemko, Halíček