Omsk – Ufa 2:1 (kon.) | D. Moskva – Petrohrad 2:3 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
SKA Petrohrad
cz Piatok 29.10.2021, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:57 Andrej SERGEJEV - 2:3
     
    52:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí fanoušci se radují, přesilovka navíc pokračuje. Raševskij poslal přihrávku na ANDREJE SERGEJEVA. Ten vypálil z první a trefil naprosto přesně! Johansson na kotouč zřejmě celou dobu viděl, ale s takto trefenou pumelicí mohl něco dělat jen těžko. Asistence: Dmitrij Raševskij, Andrej Mironov.
    28:37 Andrej KUZMENKO - 1:3
     
    28:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Opět je to o dvě přesné trefy pro SKA! ANDREJ KUZMENKO vystihl soupeřovu rozehrávku na obranné modré čáře, vydal se do samostatného nájezdu, byl tísněn dvěma obránci, ale přesto stihl zakončit přesně do horního růžku. Následně v pádu narazil do tyčky a vychýlil branku, bude ale v pořádku, po svých odjíždí na střídačku a raduje se. Bez asistence.
    11:17 Dmitrij RAŠEVSKIJ - 1:2
     
    11:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ale nyní už bylo přečíslení z pohledu domácích o něco lepší a Moskva je zpátky ve hře. Wedin poslal behkendovou přihrávku před branku, kde stál pohotový DMITRIJ RAŠEVSKIJ, který doklepl puk až za brankovou čáru. Asistence: Anton Wedin.
    03:09 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 0:2
     
    03:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že domácí trenéři a vůbec celá střídačka nejsou vůbec potěšeni. ARŤOM ŠVEC-ROGOJOV se dostal k odraženému kotouči, zkušeně se s ním otočil a s rozvahou zamířil. Jerjomenkovy reflexy nestačily na zachycení tohoto projektilu. Bez asistence.
    00:17 Andrej KUZMENKO - 0:1
     
    00:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup do utkání jako hrom! Neskutečně to udělal ANDREJ KUZMENKO. Hostující útočník vybojoval kotouč u rohu, pak agilně přebruslil protihráče, dostal se před brankáře a odtud zamířil přesně. Bez asistence.

    Adam Pavlíček

    Góly a asistencie: 12. Raševskij (Wedin), 53. Andrej Sergejev (Raševskij, Mironov) – 1. Kuzmenko, 4. Švec-Rogovoj, 29. Kuzmenko


    Dynamo Moskva: A. Jerjomenko (I. Bočarov) – Mironov, Vojnov, Andrej Sergejev, S. Bojkov, J. Zajcev, Volkov, N. Novikov – Petunin, Šipačov, Galijev – Raševskij, O'Dell, Wedin – Igumnov, Fisenko, Trinějev – Muranov, V. Jefremov, V. Michajlov.
    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Samonov) – Fantenberg, M. Lehtonen, M. Robinson, Faľkovskij, Pylenkov – Smirnov, Švec-Rogovoj, Kemppainen – Kuzmenko, Cicjura, Ivan Morozov – N. Gusev, Ketov, Danila Moisejev – Chusnutdinov, E. Galimov, M. Vorobjov – K. Marčenko.

    Rozhodca: Bělov, Naumov – Černyšov, Šalagin

    Diváci: 2498