Hattrick Brno – Tatran 2:5 (kon.) | Pardubice – Chodov 2:13 (kon.) | Česká Lípa – Black Angels 7:9 (kon.)
Bohemians – Liberec 4:8 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 6:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 7:2 (kon.)
Otrokovice – Královské Vinohrady 8:9 (kon.)
koniec
Sokoli Pardubice
2:13 (0:4, 1:6, 1:3)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Štvrtok 28.10.2021, 16:00 • SH Dašická, Pardubice • Livesport Superliga (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
    54:02 Tom ONDRUŠEK - 2:13
     
    54:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Co se před chvílí nepodařilo Jiřímu Bauerovi, to následně dokázal TOM ONDRUŠEK. Parádně umístěná rána zaplula k pravé tyčce a znamená třináctý zásah hostů. Chybět samozřejmě nesmí asistence Marka Vávry, bez jehož účasti se neobejde téměř žádný gól Chodova. Asistence: Marek Vávra.
     
    52:16
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Patrik Petr – 2 min., hra rukou).
     
    49:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Velký zmatek v obraně a hosté využívají třetí z celkových tří nabídnutých přesilovek. Zpoza klece dokázal míček došťouchat do velkého brankoviště Tom Ondrušek, dále se zapojil Marek Vávra a znovu je to on, kdo přihrává na gól PETRA MAJERA. Neubránitelní kumpáni znovu zasazují Pardubicím dýku do zad. Asistence: Marek Vávra.
     
    48:14
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Vojtěch Klein – 2 min., Sekání).
    43:34 Adam ŠMÍD - 2:11
     
    43:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Od pravého mantinelu se trefuje ADAM ŠMÍD, kterému míček perfektně předal Lukáš Prix. To je tedy pořádně ostrý křest ohněm pro mladičkého Karla Perglera, který sotva dorazil do brankoviště, už musí po první ráně lovit míček z vlastní sítě. Asistence: Lukáš Prix.
     
    41:59
    Za rozhodnutého stavu posílají hosté do brankoviště na zkušenou Karla Perglera. Karel Hodík si dnes splnil svoje a udělal jedinou chybičku, která ho stála čisté konto.
    41:59 Jakub DUFEK - 1:11
     
    41:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Opravdu krásná souhra Chodova, skóre roste na hodnotu 1:11. Tentokrát se s míčkem u mantinelu otočil JAKUB DUFEK a vyprášil pavučiny z horního růžku branky. Uvidíme, na kolik gólů ještě hosté svůj účet rozšíří. Asistence: Ondřej Vošta.
    38:32 Petr MAJER - 1:10
     
    38:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Znovu zafungovala souhra mezi Markem Vávrou a PETREM MAJEREM, tato dvojka si dnes na hřišti opravdu dělá co chce. Prvně jmenovaný zpracoval pas Bauera a vzduchem poslal míček až do brankovištěm, kdy už Majer dokázal jemně tečovat do sítě. Na světelné tabuli už bliká desítka, Chodov zaokrouhlil skóre ještě ve druhé části. Asistence: Marek Vávra.
     
    37:34
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Lukáš Prix – 2 min., Sekání).
     
    36:03
    Hodně často má rozehrávku na starost Ivo Teichman. Nyní ale neudělal dobrou věc a Martin Haleš zachraňuje Pardubice poté, co na něj upaloval Marek Vávra. Hattrick tedy zatím nepřidá, stejně tak ani dorážející Bauer.
    33:56 Marek VÁVRA - 1:9
     
    33:56
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražané ovšem na devátý zářez nečekali dlouho. Petr Majer tvrdě vypálil, míček se okamžitě odrazil od mantinelu a nachystaný MAREK VÁVRA přidává svůj druhý gól a zároveň čtvrtý bod dnešního odpoledne. Jeho dobrá orientace pomohla Chodovu k další brance. Asistence: Petr Majer.
     
    33:29
    Z ideální pozice trefuje Martin Řezáč pouze spojnici brány! Tady mohl přijít devátý gól utkání.
     
    31:25
    Další branku Petr Majer z trestného střílení nepřidá. Martin Haleš zachoval klid a v souboji dvou posledních šampionů z mistrovství světa juniorů uspěl.
     
    31:25
    Patrik Petr při návratu do obrany fauloval Petra Majera. Pojede se nájezd, osmnáctiletý útočník už šel na gólmana úplně sám.
    28:22 Mikuláš KOMÁREK - 1:8
     
    28:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Trvalo to 21 vteřin a Chodov už navyšuje své vedení na rozdíl sedmi gólů. Před brankáře proniknul MIKULÁŠ KOMÁREK a perfektně zvládnutou kličkou do forhendu rozhodl o osmé trefě. Pardubice se musí nějakým způsobem uklidnit. Asistence: Martin Skřivánek.
    28:01 Jiří BAUER - 1:7
     
    28:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Poprvé v utkání už kapituluje také Martin Haleš, měl ale extrémně složitou pozici. JIŘÍ BAUER přišpendlil míček za zadní tyč, tady si brankář opravdu nemohl moc škrtnout. Asistence: Marek Vávra.
     
    27:46
    Blesková rozehrávka Iva Teichmana našla Davida Žáčka, ten ovšem ani nadvakrát nedostrkal kotouč za brankovou čáru. Pardubice potřebují více takových momentů.
     
    24:28
    I když paradoxně poslední gól vstřelily Pardubice, v dnešním utkání patrně dohrál brankář Karel Aubus. Dochází ke střídání, prostor dostane obvyklá jednička Martin Haleš.
    24:28 Jan SAVICKÝ - 1:6
     
    24:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Špatný výhoz už má na svědomí i Karel Hodík, který tak o svou stoprocentní úspěšnost přichází hodně zbytečně. Výborně si tentokrát počkal Adam Šmíd a jeho předávka na JANA SAVICKÉHO prošla v ideální moment. Stačilo přesné zakončení a Sokoli snižují na rozdíl pěti tref. Asistence: Adam Šmíd.
    21:35 Mikuláš KOMÁREK - 0:6
     
    21:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Prakticky zralý na vystřídání je Karel Aubus. Znovu nedokázal levou nohou vykopnout míček do bezpečí, takže MIKULÁŠ KOMÁREK si pro trefu došel až ze své poloviny. Chodov navyšuje už na 6:0 a jeho jediným cílem v pokračujícím průběhu bude zvyšování počtu vstřelených branek. Bez asistence.
     
    20:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    A to je další hrubka domácího brankáře. Karel Aubus výhozem trefil Daniela Eremiáše, který pohodově předal na MARKA VÁVRU. Ten už zvládl dezorientovaného gólmana pokořit. Gól vám ovšem tentokrát vizuálně nepředvedeme, s podobným scénářem totiž nepočítal ani hlavní kameraman. Asistence: Daniel Eremiáš.
     
    13:19
    Do osamoceného úniku se dostal Ivo Teichman, ovšem v obrovské šanci ani netrefil bránu. Míček zahučel za zadní mantinel, to je pro Pardubice opravdu velká škoda.
    10:35 Petr MAJER - 0:4
     
    10:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Karel Aubus, který dnes trochu překvapivě dostal prostor v brankovišti, udělal významnější chybu a PETR MAJER se poměrně lacino dostává ke své trefě. Míček přeskočil nohu brankáře, přestože rána směřovala na klec z úctyhodné vzdálenosti. Asistence: Radim Slunečko.
    06:50 Jiří BAUER - 0:3
     
    06:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Zdá se, že o výsledku máme rozhodnuto. Nyní už je utkání jen o konečném skóre. V přesilovce dokázal do horního rohu parádně vypálit JIŘÍ BAUER, jeho dělovka minula všechny možné překážky. Asistence: Marek Vávra.
     
    05:49
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Adam Šmíd – 2 min., Sekání).
    04:53 Daniel MAXA - 0:2
     
    04:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Do velkého brankoviště proniknul Tom Ondrušek, ale Haleše ještě nepřekonal. To se povedlo až DANIELU MAXOVI, který zvládl dorazit střelu Martina Skřivánka. Velký tlak se Chodovu znovu vyplácí. Asistence: Martin Skřivánek.
    03:57 Daniel EREMIÁŠ - 0:1
     
    03:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Za to Chodov se prosazuje a otevírá skóre zápasu! Vše začal Marek Vávra , který nahodil z brankové úrovně míček do branky. Karel Aubus ho nedokázal zachytit, stejně tak se nepodařilo míček trefit ani Petru Majerovi, ale dokázal ho posunout na DANIELA EREMIÁŠE, který balónek doklepl! Asistence: Petr Majer.
     
    03:00
    Velká chyba Chodova málem přivedla domácí k vedení! Matyáš Velc se dostal do brejku a ještě tam dorážel Adam Šmíd, ale Hodík všemu odolal!

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 25. Savický (Šmíd), 44. Šmíd (Prix) – 4. Eremiáš (Majer), 5. Maxa (Skřivánek), 7. J. Bauer (M. Vávra), 11. Majer (Slunečko), 21. M. Vávra (Eremiáš), 22. Komárek, 29. J. Bauer (M. Vávra), 29. Komárek (Skřivánek), 34. M. Vávra (Majer), 39. Majer (M. Vávra), 42. Dufek (Vošta), 50. Majer (M. Vávra), 55. Ondrušek (M. Vávra)


    Sokoli Pardubice: Aubus (25. Haleš) – Kohoutek, Nezval, Slabý, Prix – Petr, P. Pakosta, Lukáš Kučera, Teichman, Klein, Velc, Šmíd, Křinka, Savický, Petržela, Rusín, Smola, Žáček.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (42. Pergler) – Maxa, Doubek, Slunečko, J. Bauer, Horký, Podhráský – Komárek, Vošta, M. Vávra, Netrefa, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Dufek, Balatka.

    Rozhodca: Gavlas – Mikula