Florida – Boston 4:1 (kon.) | Washington – Detroit 2:3 (po pr.) | Chicago – Toronto 2:3 (po pr.)
Dallas – Vegas 2:3 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 3:5 (kon.)
koniec
Florida Panthers
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Boston Bruins
cz Štvrtok 28.10.2021, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Hezký den. Zámořská NHL má dnes na programu celkem pětici zápasů. My se v tomto textovém přenosu podrobněji zaměříme na souboj mezi celky Florida Panthers a Boston Bruins, v němž budou roli velice mírných favoritů zastávat hokejisté domácího celku.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Florida v úvodu sezony válí. Panteři zatím v dosavadních šesti zápasech ještě nenašli přemožitele a vyhřívají se tak s 12 body na čele tabulky Východní konference. Naposledy doma Florida otočila souboj s Arizonou, kterou porazila 5:3. Mimořádně produktivní ofenziva nastřílela od začátku ročníku už 27 branek. Nejpilnějším sběratelem kanadských bodů je zatím Jonathan Huberdeau (3+5), jenž jich má na kontě osm. O pozici nejlepšího střelce se dělí čtyřgóloví Sam Bennett (4+3) a Anthony Duclair (4+0). Všech šest utkání odehrál český bek Radko Gudas (0+2).
     
    Špatně nevkročil do nového ročníku NHL ani Boston. Oproti Floridě odehráli Bruins o dva zápasy méně a porážku poznali jen jedinkrát. Aktuálně má Boston na kontě dvě výhry v řadě, když naposledy doma porazil těsně 4:3 San Jose. Týmové produktivitě vévodí se sedmi body kanadský útočník Brad Marchand (4+3). Jen o dva body méně má na kontě David Pastrňák (2+3). Do všech letošních zápasů nastoupil také další český útočník Tomáš Nosek (1+1).
     
    V posledních pěti vzájemných zápasech Floridy s Bostonem se vždy radoval tým, který hrál venku. Naposledy jím byli hokejisté Bruins, kteří vyhráli loni v březnu na ledě soupeře 2:1 po prodloužení. Bude i tentokrát toto pravidlo zachováno, nebo se stane domácí prostředí konečně výhodou?
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Connauton – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Tippett, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, Luostarinen, Marchment – Hörnqvist, J. Thornton, Vatrano.

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, M. Reilly, Clifton, Forbort – Pastrňák, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Coyle, Studnicka, T. Hall – Kuhlman, Haula, DeBrusk – Lazar, T. Nosek, Frederic.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, StPierre – Marquis, Pancich.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Po osmi vteřinách první přerušení hry. Kotouč se octl na hostující střídačce.
     
    00:32
    Florida nastoupila do zápasu v červených dresech. Hosté z Bostonu hrají v bílých.
     
    01:27
    Sam Bennett se z pravé strany tlačil před branku. Po kontaktu s Connorem Cliftonem skončil na zemi a vychýlil ji ze své pozice.
     
    01:40
    Tak tohle nevypadalo vůbec hezky. Aaron Ekblad schytal ránu pukem do obličeje a odešel za pomoci člena realizačního týmu rovnou do útrob stadionu.
     
    02:32
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Mason Marchment – 2 min., držení).
     
    02:42
    Panterům se ihned po buly podařilo dostat kotouč do středního pásma.
     
    03:04
    Charlie McAvoy si popojel s kotoučem do střední části hrací plochy. Jeho tečované nahození zastavil zadní mantinel.
     
    03:07
    Hra přerušena. Od levého hrazení napřáhl ke střele David Pastrňák. Sergej Bobrovskij dostal puk někam do hrudi a připsal si úspěšný zákrok.
     
    03:57
    Chvíli se zdálo, že by mohl ve vlastním oslabení ujet Jonathan Huberdeau. Nakonec se do zakončení nedostal.
     
    04:19
    Obrovská skrumáž před Bobrovským! Ruský gólman skončil na zemi, přesto brankovou čáru uhájil.
     
    04:32
    Mason Marchment opouští trestnou lavici a míří pomoci spoluhráčům v bránění.
     
    05:33
    Boston je i při hře pět na pět nadále aktivnější. Po souboji u pravého mantinelu napřáhl od modré Brandon Carlo. Sergej Bobrovskij má puk ve výstroji.
     
    06:12
    Patrice Bergeron nahazoval kotouč jen do lapačky připraveného Bobrovského. Na programu je krátká reklamní přestávka.
     
    06:39
    Domácí pokus o přechod do útoku skončil odpískáním ofsajdu. Florida je zatím směrem dopředu hodně nevýrazná.
     
    07:08
    Teď se dostala Florida do akce dva na jednoho. Sam Bennett zvolil místo přihrávky na Huberdeaua střelu zápěstím na bližší tyč. Mířil nepřesně.
     
    08:02
    Linus Ullmark vyrážel nepříjemnou střelu Brandona Montoura od pravého mantinelu. Šlo teprve o druhý pokus Floridy v utkání. Boston je na devíti.
     
    09:08
    Charlie McAvoy nabil z pravého kruhu zpětnou přihrávkou Davidu Pastrňákovi. Jeho dělovka z nápřahu skončila na zadním mantinelu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:28
    Ovace publika teď patří Radku Gudasovi. Ten napadal v útočném pásmu tak aktivně, až skončil jeden z hostů na zemi. Šlo o čistý zákrok.
     
    10:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston jde díky kuriózní brance do vedení. Od zadního mantinelu přihrával bekhendem naslepo před branku CHARLIE COYLE a puk si srazil bruslí u levé tyče do branky Owen Tippett. Asistence: Jack Studnicka.
    10:37 Charlie COYLE - 0:1
     
    10:47
    DeBruskovu střelu zápěstím ukryl ve výstroji Sergej Bobrovskij. Následuje další komerční brejk.
     
    11:24
    Bobrovskij rovná puk za brankou. Domácí se pokusí založit novou útočnou kombinaci. Zatím toho lídr Východní konference příliš nepředvedl.
     
    12:12
    Hrací předmět se teď stěhuje z jedné strany na druhou, avšak bez valnějšího efektu.
     
    12:36
    Floridě je pískán ofsajd. Panteři jsou vykázáni z útočného pásma.
     
    13:10
    David Pastrňák se na pravé straně krásnou kličkou zbavil MacKenzieho Weegara a rázem byl úplně sám před Bobrovským. V závěru akce ale nedokázal zvednout kotouč a mířil jen slabě do brankářova betonu.
     
    13:54
    Sergej Bobrovskij teď trochu zabrnkal na nervy spoluhráčům, když si vyjel za branku a po urputném napadání nebyl zpátky mezi tyčemi včas. Pohromou to pro Floridu neskončilo.
     
    14:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři srovnávají stav! Reinhart vyhrál v rohu kluziště souboj s početní přesilou a přihrál jej do pravého kruhu MASONU MARCHMENTOVI, který přijel rovnou ze střídačky a švihem umístil křižnou ránu přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Sam Reinhart a Gustav Forsling.
    14:16 Mason MARCHMENT - 1:1
     
    14:39
    Rozhodčí museli řešit za brankou Bostonu menší strkanici. Nakonec dění na ledě ukočírovali. Po reklamní pauze se bude vhazovat po Ullmarkově levici.
     
    15:21
    V pásmu Floridy teď nepříjemně zatápěl Karson Kuhlman. Nejprve střílel nad branku a následně pro své barvy vybojoval vhazování.
     
    16:08
    Curtis Lazar mířil z otočky nepřesně. Pak to zkoušel z levé strany Mike Reilly. Jeho pokus byl před brankou zblokován Kevinem Connautonem.
     
    17:32
    Skvělý zákrok Sergeje Bobrovského! Jack Studnicka dostal nabito zpoza branky, ruský brankář ale proti jeho přízemní střele k levé tyči vymrštil včas beton!
     
    17:54
    Mason Marchment dostal pas napříč celou délkou kluziště a zdálo se, že pojede sám na branku. Na poslední chvíli ho dojel Mike Reilly a o puk ho připravil.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny.
     
    19:14
    Tomáš Nosek nezpracoval na pravém křídle skákavou přihrávku a musí se vracet.
     
    19:55
    Jonathan Huberdeau posunul od modré čáry kotouč před branku na Anthonyho Duclaira. Ten po své kličce bekhend za záda Ullmarka nezasunul.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Statistiky po 1. třetině:

    Střely na branku – 5:15
    Zblokované střely – 4:5
    Vyhraná vhazování – 7:12
    Trestné minuty – 2:0
    Hity – 11:15
     
    V úvodní třetině byl o poznání aktivnější Boston, jenž Floridu přestřílel 15:5. Na ukazateli skóre každopádně po dvaceti minutách svítí dvě jedničky. Gólový účet zápasu otevřel v 11. minutě šťastnou trefou Charlie Coyle. Zpoza branky nahazoval kotouč naslepo bekhendem a trefil u toho brusli nešťastného Tippetta, od níž se puk odrazil do sítě. O necelé čtyři minuty později Florida vyrovnala. Reinhart vyhrál v rohu kluziště souboj s početní přesilou a poslal ho do pravého kruhu, kam si přímo ze střídačky sjel Mason Marchment a přesnou křižnou ranou na zadní tyč rozjásal FLA Live Arenu.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:08.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Stejně jako v první třetině je po osmi vteřinách pískáno. Brad Marchand chyboval při přechodu do útočného pásma. Ofsajd.
     
    20:48
    Anthony Duclair kvedlal na pravé straně s pukem a poté vystřelil uvnitř kruhu zápěstím do připravené rukavice Linuse Ullmarka.
     
    20:57
    Boston se provinil vyhozením přes všechny čáry. Aktéři zůstanou před Ullmarkem.
     
    21:12
    Hra je v úvodu druhé části hodně rozkouskovaná. Teď je pískán další ofsajd Bostonu.
     
    21:35
    Bennettova střela z levé strany se od zadního mantinelu odrazila na pravou stranu, odkud Jonathan Huberdeau netrefil odkrytou část branky!
     
    22:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí tým otáčí skóre! Reinhart přihrál z pravého růžku před brankoviště a EETU LUOSTARINEN v podřepu se štěstím procpal puk přes Cliftonovu hůl až za záda Ullmarka. Asistence: Sam Reinhart a Gustav Forsling.
    22:06 Eetu LUOSTARINEN - 2:1
     
    23:02
    Sergej Bobrovskij se výborně přemístil proti střele Brada Marchanda, jenž střílel po přihrávce z pravé strany po zemi do brankářova betonu!
     
    23:55
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Joe Thornton – 2 min., krosček).
     
    24:47
    Boston toho zatím v přesilovce moc nevymyslel. Nyní musí hosté spěchat za kotoučem do svého pásma.
     
    25:10
    Sam Bennett a Jonathan Huberdeau ujeli ve vlastním oslabení sami na brankáře! Druhý jmenovaný hledal skulinku mezi betony Ullmarka, byla tam ale hokejka. Z celé akce nicméně rezultoval faul.
     
    25:13
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., hákování).
     
    25:55
    Při hře čtyři na čtyři byla aktivnější Florida. Nyní už začíná její zkrácená přesilovka.
     
    26:34
    Boston vyhazuje kotouč až za protější branku.
     
    26:58
    Sam Bennett si potáhl kotouč k vrcholku pravého kruhu. Na poslední chvíli mu vložil do cesty hůl Tomáš Nosek.
     
    27:13
    Hokejisté Bostonu Bruins pokračují v plném počtu hráčů.
     
    27:40
    Mason Marchment mířil zápěstím z prostoru mezi kruhy jen do betonů Ullmarka, který ukryl puk pod rukavicí.
     
    28:13
    Tomáš Nosek skončil v útočném pásmu po souboji u pravého mantinelu na zemi. Rozhodčí faul nepískali.
     
    28:41
    Rychlá akce Floridy. Střelou z levého kruhu ji zakončil Aleksander Barkov. Našel jen připravenou lapačku Ullmarka.
     
    28:57
    Bostonu je pískán ofsajd. Florida vede ve druhé třetině na střely vysoko 8:1.
     
    29:34
    Gustav Forsling nahazoval kotouč od modré čáry. Na žádnou nebezpečnou teč nedošlo, a tak Linus Ullmark opět provětral lapačku.
     
    30:17
    K odraženému puku se před brankou dostal Taylor Hall. Dloubl ho po zemi jen těsně vedle pravé tyčky. Příliš nescházelo!
     
    30:58
    Linus Ullmark musí být i po další reklamní pauze v plné permanenci. Jestliže se v úvodní třetině trochu nudil, v té druhé si na nedostatek práce rozhodně Švéd stěžovat nemůže.
     
    31:39
    Jake DeBrusk se vydal na útočný výlet proti dvojnásobné přesile. Dobře proti němu zasáhl Radko Gudas.
     
    31:46
    Následovalo ovšem zakázané uvolnění, a tak se hra přeci jen přestěhovala před branku Floridy.
     
    32:35
    Aaron Ekblad převzal mezi kruhy nahození od modré čáry. Bekhendem mířil trestuhodně za levou tyčku.
     
    32:50
    V krátkém sledu další možnost Aarona Ekblada. Tentokrát to po přihrávce Barkova z levé strany zkusil z mezikruží nápřahem. Sražená rána skončila na betonech.
     
    34:18
    Owen Tippett přiťukl puk krátkou zadovkou na Sama Bennetta. Jeho střelu od levého mantinelu schoval Linus Ullmark mezi betony.
     
    34:58
    Domácí nadále motají hlavy hostujícím obráncům v jejich třetině. Ve druhé periodě je to místy hra kočky s myší.
     
    36:15
    Nepřesnosti na obou stranách. Ani jedno z mužstev se aktuálně nezvládá na delší dobu usadit v pásmu.
     
    36:32
    Mason Marchment si řekl o přihrávku před branku a dostal ji. Místo střely chtěl nahrávat zpět na levou stranu, vhodný okamžik ale prováhal. Z nadějného přečíslení dvou na jednoho tak nakonec nic nebylo.
     
    37:27
    Do samostatného úniku se dostal Erik Haula. Před Bobrovským míchal s pukem a pak ho poslal mezi Rusovy nohy. Brankář už byl překonán, kotouč se ale doklouzal těsně vedle levé tyčky!
     
    38:10
    Velká šance i na protějším konci kluziště. Brandon Montour nastřelil dělovkou z levé strany pravou tyčku! To bylo o centimetry.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Jonathana Huberdeaua srazil po jeho otočce v útočném pásmu zezadu k zemi Brad Marchand. Podle rozhodčích šlo o čistý zákrok, domácí útočník ho nicméně musí dost rozdýchávat.
     
    40:00
    Derek Forbort se chytl za dres s Masonem Marchmentem a zdálo se, že dojde na bitku. Nakonec si to oba rozmysleli.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Statistiky po 2. třetině:

    Střely na branku – 19:17
    Zblokované střely – 7:8
    Vyhraná vhazování – 13:30
    Trestné minuty – 4:2
    Hity – 22:24
     
    Jestliže toho Florida v první části hry směrem dopředu příliš nepředvedla, ve druhé třetině zcela ovládla dění na ledě a přestřílela Boston drtivě 14:2. Hosté mohou děkovat výborně chytajícímu Ullmarkovi, že prohrávají pouze o jednu trefu. Obrat dokonal zkraje 23. minuty Eetu Luostarinen, jenž procpal kotouč z bezprostřední blízkosti branky do sítě i za pomoci protihráčovy teče holí. Další velké možnosti Floridy nicméně zůstaly nevyužity, a tak je před třetí periodou stále vše otevřené.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:05.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:24
    Pozornost Ullmarka otestoval střelou švihem od modré čáry Aleksander Barkov. Švédský brankář zasáhl betony a podržel puk.
     
    40:58
    Sergej Bobrovskij musel chvíli chytat bez hokejky. Z ruky mu ji vystřelil pokusem z pravé strany Brandon Carlo. Už ji má nicméně zpátky.
     
    42:13
    Joe Thornton nahazoval "žabku" od pravého mantinelu. Linus Ullmark ji u bližší tyče lapil.
     
    42:28
    Trent Frederic střílel po zisku kotouče zápěstím z pravého kruhu do hrudi Bobrovského. Zajímavá možnost Bostonu, který ve třetí třetině vyrovnal hru. Uvidíme, zda i skóre.
     
    43:02
    Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho, David Pastrňák ale prováhal vhodný okamžik na přihrávku a nakonec puk ztratil.
     
    44:38
    Tentokrát přečíslení dva na jednoho v podání Floridy. Sam Reinhart zvolil na pravé straně střelu. Ta byla sražena vedle levé tyče.
     
    45:20
    Kevin Connauton teď z ledu doslova odkulhal. To vůbec nevypadalo dobře. Uvidíme, zda bude moci domácí zadák v utkání pokračovat.
     
    45:42
    Sergej Bobrovskij teď doslova čaroval na brankové čáře, když v leže zlikvidoval hned dvě velké příležitosti Bostonu!
     
    46:37
    Boston po změně stran přidal na otáčkách. Mike Reilly mířil zleva do zadního hrazení.
     
    47:24
    Další pohotový zákrok Sergeje Bobrovského, který je teď rozhodně zaměstnanějším brankářem. Nepřišel si na něj švihem z mezikruží Erik Haula. Jeho zakončení vytěsnil Rus vyrážečkou na tyčku!
     
    47:54
    Medvědi to zkouší ze všech možných pozic. Další pokus z levé strany vyslal Matt Grzelcyk. Sergej Bobrovskij ukryl puk mezi betony. Reklamní přestávka.
     
    48:50
    Florida aktivně napadala hostující rozehrávku. Boston se z forčekinku osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    49:48
    Panterům se podařilo eliminovat hostující tlak a drží hokejisty Bostonu daleko od své klece.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:21
    Huberdeauova střela z levé strany byla sražena vedle levé tyče.
     
    50:53
    Mason Marchment už se chystal střílet z levého kruhu. Na poslední chvíli byl o touš oloupen.
     
    51:53
    Patric Hörnqvist pálil po přiťuknutí Gudase z pravé strany mimo zařízení.
     
    52:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida těží ze své aktivity třetí a možná rozhodující branku. Rozjetý ANTHONY DUCLAIR si převzal přihrávku na modré čáře a podél pravého mantinelu se natlačil navzdory nahánějícímu Grzelcykovi až před branku, kde puk zasunul podél ležícího Ullmarka. V pádu krásně našel skulinku mezi levou tyčí a brankářovou bruslí. Asistence: Aaron Ekblad a Aleksander Barkov.
    52:40 Anthony DUCLAIR - 3:1
     
    53:13
    Duel pokračuje po další z komerčních přestávek. Teď už bude Bostonu utíkat čas opravdu rychle.
     
    53:46
    Owen Tippett se pokoušel o střelu z levého kruhu. Trefil jen před sebou stojícího Brandona Carla, jenž úspěšně blokoval.
     
    54:39
    David Pastrňák se prodral s kotoučem do útočné třetiny. Poté přihrával nalevo, kde ale nikdo ze spoluhráčů nebyl.
     
    55:48
    Linus Ullmark zpacifikoval daleké nahození a bleskově rozehrál. Dá se očekávat, že Švéd co nevidět branku opustí.
     
    56:34
    Frank Vatrano mířil z vrcholku pravého kruhu mimo tři tyče. Posléze vyhrál Joe Thornton souboj v rohu kluziště a nabil na střed. Linus Ullmark musel vyrážet.
     
    56:53
    Linus Ullmark je na střídačce. Boston zkouší štěstí v šesti hráčích bez brankáře!
     
    57:19
    Florida vyhodila kotouč na zakázané uvolnění. Vhazuje se po pravici Sergeje Bobrovského.
     
    57:40
    Bostonu se nedaří na delší dobu dostat do útočné třetiny. Florida výborně bruslí a neustále nabourává hostující kombinaci.
     
    58:26
    Charlie McAvoy pálil od modré čáry. Jeho ránu vyrazil Sergej Bobrovskij před sebe. Následovala obrovská a nepřehledná skrumáž, ruský brankář ale prostor mezi tyčemi uhájil, když zastavil v krátkém sledu snad čtyři až pět pokusů o dorážku.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:10
    Florida zavezla kotouč až do útočného pásma. Úspěšná střela do odkryté klece z toho nebyla, čas ale rychle kvapí.
     
    59:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Hotovo! OWEN TIPPETT nasměroval puk ze středního pásma do opuštěné branky. Florida letos vyhraje i posedmé! Asistence: Jonathan Huberdeau a Gustav Forsling.
    59:35 Owen TIPPETT - 4:1
     
    Konec zápasu.
     
    Hokejisté Floridy udrželi svou letošní neporazitelnost a vyhráli i sedmé střetnutí nového ročníku NHL, když přehráli na svém ledě 4:1 Boston. Bruins vstoupili do zápasu lépe a šli v 11. minutě do vedení. Coyleovu přihrávku zpoza branky si bruslí nešťastně srazil do vlastní klece Tippett. O necelé čtyři minuty si sjel Marchment ze střídačky pro Reinhartovu přihrávku z rohu a křižnou ranou k levé tyči srovnal na 1:1. Obrat dokonali Panteři ve druhém dějství, které vyhráli na střely 14:2. Po přihrávce z rohu skóroval z podřepu před brankovištěm Luostarinen. Na další gól se čekalo až do 53. minuty, kdy rostoucí převahu Floridy zužitkoval Duclair. Krásné sólo útočným pásmem zakončil zasunutím kotouče podél brankářova betonu. Na konečných 4:1 zvyšoval v závěrečných vteřinách Tippett, jenž mířil ze středního pásma do odkryté branky.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 27:30
    Zblokované střely – 16:13
    Vyhraná vhazování – 18:38
    Trestné minuty – 4:2
    Hity – 34:37
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Sergej Bobrovskij (FLA) – 30 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,8 %, odchytal 60:00
    Linus Ullmark (BOS) – 23 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88,5 %, odchytal 57:16
     
    Česká a slovenská stopa

    Radko Gudas (FLA) – 0+0, +2 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 19:52
    David Pastrňák (BOS) – 0+0, -2 účast, 6 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 22:05
    Tomáš Nosek (BOS) – 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 14:49
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Sergej Bobrovskij (FLA) – 30 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,8 %
    2. Eetu Luostarinen (FLA) – 1+0
    3. Anthony Duclair (FLA) – 1+0
     
    Dnešní utkání sledovalo 12 306 diváků.
     
    Z tohoto zápasu je to vše. Děkujeme za pozornost a u NHL zase brzy na viděnou. (03:54:37)

    Filip Lefenda

    Góly a asistencie: 15. Marchment (S. Reinhart, Forsling), 23. Luostarinen (S. Reinhart, Forsling), 53. Duclair (Ekblad, Barkov), 60. Tippett (Huberdeau, Forsling) – 11. Coyle (Studnicka)


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Connauton – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Tippett, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, Luostarinen, Marchment – Hörnqvist, J. Thornton, Vatrano.
    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, M. Reilly, Clifton, Forbort – Pastrňák, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Coyle, Studnicka, T. Hall – Kuhlman, Haula, DeBrusk – Lazar, T. Nosek, Frederic.

    Rozhodca: L'Ecuyer, StPierre – Marquis, Pancich

    Diváci: 12306