Skalica – Modré Krídla 5:2 (kon.) | Trnava – Dubnica 4:3 (po pr.) | Brezno – Vlci Žilina 1:7 (kon.)
Pov. Bystrica – Topoľčany 3:2 (kon.) | Levice – Humenné 5:4 (kon.) | Žiar nad Hronom – Martin 2:4 (kon.)
koniec
HK Skalica
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Modré Krídla Slovan
Streda 27.10.2021, 17:00 • Hant Arena, Skalica • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Richard NEMEC - 5:2
     
    59:33
    Skalica dala gól!
    Ondrej Šišolák aktívnym napádaním získal puk v útočnom pásme. Nakrátko ho posunul Danielovi Štumpfovi, ktorý ho ešte preposlal lepšie postavenému RICHARDOVI NEMCOVI. Ten vyslal smerom k bráne prudký projektil, ktorý zastavila až sieť. Stav stretnutia je 5:2! Asistencie: Daniel Štumpf, Ondrej Šišolák.
    49:56 Richard NEMEC - 4:2
     
    49:56
    Skalica dala gól!
    Daniel Štumpf prihral puk pred bránu, kde si medzi dvojicu brániacich hráčov nakorčuľoval RICHARD NEMEC. Po presnej prihrávke pred ním stála len odkrytá bránka súpera, ktorú strelou z prvej nemal problém trafiť. Stav stretnutia je 4:2! Asistencia: Daniel Štumpf.
    46:49 Bulat GALIMOV - 3:2
     
    46:49
    Skalica dala gól!
    Ondřej Šmach prihral puk medzi kruhy, kde sa nachádzal BULAT GALIMOV. Ten sa do puku oprel z prvej a svojou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 3:2! Asistencie: Ondřej Šmach, Richard Nemec.
    34:30 Adam LUKOŠIK - 2:2
     
    34:30
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    ADAM LUKOŠIK sa ocitol s pukom pred bránkou súpera a snažil sa ešte prihrať svojmu spoluhráčovi. Prihrávka však bola zblokovaná, a tak zvolil možnosť zakončenia. Gólman s týmto odrazom nerátal a inkasoval. Stav stretnutia je 2:2! Asistencie: Miroslav Preisinger, Jakub Uram.
    28:28 David JAŠA - 2:1
     
    28:28
    Skalica dala gól!
    Michal Šátek si pred bránkou všimol lepšie stojaceho spoluhráča, a tak mu okamžite poslal presnú prihrávku. Bol to DAVID JAŠA, kto sa do puku oprel z prvej a našiel voľný priestor medzi tromi žrďami. Stav stretnutia je 2:1! Asistencie: Michal Šátek, Ondrej Šišolák.
    20:16 Miroslav PREISINGER - 1:1
     
    20:16
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Dušan Klučiar ukázal svoj výborný prehľad v hre, keď svojou presnou prihrávkou vyslal do brejku MIROSLAVA PREISINGERA. Ten najprv naznačil strelu a neskôr aj skutočne zakončil. Puk umiestnil pomedzi betóny gólmana. Stav stretnutia je 1:1! Asistencia: Dušan Klučiar.
    14:39 Daniel ŠTUMPF - 1:0
     
    14:39
    Skalica dala gól!
    Patrik Janáč posunul puk na modrú čiaru, kde sa nachádzal DANIEL ŠTUMPF. Druhý menovaný zbytočne nešpekuloval a vyslal smerom k bráne prízemnú strelu. Tá si našla cestu až k ľavej žrdi. Stav stretnutia je 1:0! Asistencie: Patrik Janáč, Ondřej Šmach.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Štumpf (Janáč, Šmach), 29. Jaša (Šátek, Šišolák), 47. Galimov (Šmach, Nemec), 50. Nemec (Štumpf), 60. Nemec (Štumpf, Šišolák) – 21. Preisinger (Klučiar), 35. Lukošik (Presinger, Uram)


    HK Skalica: Borák (Trenciansky) – Šmach, Kadlečík, Janík, Rapant, Vidovič, Hílek, Mizerák – Štumpf, Nemec, Hujsa – Šátek, Jaša, Šišolák – Kotzman, Včelka, Janáč – Galimov, Kuba
    Modré Krídla Slovan: Rusnák (Beke) – Krakovský, Hauser, Verčík, Škultéty, Fatul, Luža, Beňo – Klučiar, Preisinger, Uram – Jendek, Petráš, Ožvald – Lepskii, Kundrik, Lukošik – Abaffy

    Rozhodca: Hatala – Hajnik, Rehák