Chabarovsk – CSKA Moskva 3:4 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Dinamo Minsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Barys 4:3 (3:2 po s.n.)
Jekaterinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | Ufa – Čerepovec 2:3 (kon.)
D. Moskva – Jaroslavľ 4:1 (kon.) | Red Star Kunlun – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | S.Moskva – Novgorod 5:3 (kon.)
Viťaz – Soči 1:3 (kon.)
koniec
Kunlun
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Utorok 26.10.2021, 18:30 • Aréna Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:33 Bulat ŠAFIGULLIN - 2:4
     
    49:33
    Obrovská chyba domácích ve vlastním pásmu znamená další branku hostujícího Nižněkamsku! Sexton sebral kotouč a ihned ho přenechal Čiviljovovi, ten pálil, jeho rána se odrazila k BULATU ŠAFIGULLINOVI a ten už kotouč poslal do odkryté branky. Druhá formace hostů je tedy nesmírně produktivní a má na svědomí tři branky ze čtyř. Asistence: Andrej Čiviljov a Dan Sexton.
    36:09 Tyler WONG - 2:3
     
    36:09
    Tak to konečně domácím vyšlo. Kunlun proměnil přesilovou hru. Postaral se o to TYLER WONG, který to po několika možnostech nakonec vzal na sebe a vypálil z pravého kruhu parádní nechytatelnou ránu. Asistence: Ethan Werek a Brandon Yip.
    25:19 Timur CHAFIZOV - 1:3
     
    25:19
    Tak tohle je neskutečné! Po neuznané brance v přesilovce Kunlunu nakonec skóruje soupeř v početní nevýhodě, a to už podruhé v zápase! Prosadil se TIMUR CHAFIZOV. Bez asistence.
    14:34 Lukáš KLOK - 1:2
     
    14:34
    Hosté jdou zase do vedení! V přesilovce sehráli skvělou kombinaci napříč útočným pásmem, kde kotouč doputoval až k LUKÁŠI KLOKOVI. Ten byl kousek za modrou, ale nerozmýšlel se a vypálil. Jeho kotouč prošel až do branky. Asistence: Marat Chajrullin.
    12:58 Parker FOO - 1:1
     
    12:58
    A je opět srovnáno! Tak to bylo opravdu bleskurychlé! PARKER FOO dostal kotouč od Chua, následně s ním po pravé straně najel až k brance, kde ale překvapivě místo přihrávky na křídlo na druhé straně kotouč parádně zasunul pod brankáře Sudnicina, který to vůbec nečekal.. Asistence: Jang Chu a Spencer Foo.
     
    12:05
    Tak to je šok! Nižněkamsk se dostává do vedení při vlastním oslabení! Autorem branky je DAN SEXTON. Asistence: Michail Sidorov.

    Jiří Polášek

    Góly a asistencie: 13. P. Foo (J. Chu, S. Foo), 37. Tyler Wong (Werek, Yip) – 13. D. Sexton (M. Sidorov), 15. Klok (Chajrullin), 26. Chafizov, 50. Šafigullin (Čiviljov, D. Sexton)


    Kunlun: Saprykin (J. Smith) – Sproul, Chelios, Fram, Bartley, D. Osipov, N. Chlystov, Yuen – P. Foo, Lockhart, S. Foo – Riche, Tyler Wong, Yip – Nicholls, C. Kane, Werek – J. Chu, Squires.
    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnicin (Ozolin) – Berezin, Knot, M. Sidorov, Klok, Petriščev, Vorobjev, Puzanov – Poriadin, Miťakin, Chajrullin – Bikmullin, Chafizov, Šafigullin – D. Sexton, Čiviljov, D. Popov – Ansel Galimov, J. Popov, Vladislav Šutov – Barsukov.

    Rozhodca: Jevgenij Gamalej, Artur Kuljov – Ilnur Galimov, Maxim Stroganov

    Diváci: 271