Minnesota – Nashville 2:5 (kon.) | Chicago – Detroit 3:6 (kon.) | Vegas – NY Islanders 0:2 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
2:5 (0:3, 2:2, 0:0)
Nashville Predators
cz Pondelok 25.10.2021, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    39:57 Nico STURM - 2:5
     
    39:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí korigují pouhých 2,1 sekundy před koncem druhé třetiny skóre! Hosté měli puk na hokejkách, ale nedokázali ho dostat z obranného pásma. Toho využil Brandon Duhaime, který se dostal ke střele. Puk propadl Ingramovi skrz betony a zastavil se v brankovišti, odkud ho doklepl do odkryté klece NICO STURM. Asistence: Brandon Duhaime.
    38:35 Tanner JEANNOT - 1:5
     
    38:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Wow! Hosté přečíslili obranu soupeře a Jakov Trenin posílal před branku přihrávku, kterou holí přizvedl bránící Spurgeon. To ale vůbec nevadilo TANNEROVI JEANNOTOVI, jenž kotouč zasáhl i ze vzduchu a sklepl ho pod horní tyč Kähkönenovy svatyně – 1:5. Asistence: Jakov Trenin a Colton Sissons.
    33:15 Filip FORSBERG - 1:4
     
    33:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je to zase o tři góly! Matt Duchene nahrál na modrou čáru Romanovi Josimu, který z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Kähkönen měl zakrytý výhled. Kotouč zřejmě ještě tečoval FILIP FORSBERG, jemuž byl tento zásah dodatečně připsán. Asistence: Roman Josi a Matt Duchene.
    31:30 Nick BJUGSTAD - 1:3
     
    31:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hru přerušuje až gól domácího NICKA BJUGSTADA! Obránce Merrill ho našel šikovnou přihrávkou o mantinel. Rozjetý Bjugstad se pak dostal až na pravý kruh a střelou ke vzdálenější tyčce dnes poprvé překonal Ingrama – 1:3. Asistence: Jon Merrill.
    12:25 Ryan JOHANSEN - 0:3
     
    12:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    Pokračuje skvělá první třetina v podání Predátorů! Roman Josi zavezl puk do útočného pásma podél levého mantinelu. Pak zmátl obranu soupeře otočkou, po níž nahrál na osu RYANOVI JOHANSENOVI a ten střelou na lapačku překonal Kähkönena. Asistence: Roman Josi a Matt Duchene.
    05:54 Ryan JOHANSEN - 0:2
     
    05:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři využívají i druhou přesilovku! Filip Forsberg nabídl z pravého kruhu puk před branku RYANOVI JOHANSENOVI. Ten kotouč tečoval směrem na Kähkönena, který napoprvé stačil zareagovat, ovšem dorážka Johansena už prošla za jeho záda – 0:2. Asistence: Filip Forsberg a Roman Josi.
    03:45 Roman JOSI - 0:1
     
    03:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a ujímají se vedení! Nahození Mikaela Granlunda od modré čáry srazil Matt Duchene k ROMANOVI JOSIMU, který puk uklidil za dezorientovaného brankáře Kähkönena. Asistence: Matt Duchene a Mikael Granlund.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 32. Bjugstad (Merrill), 40. N. Sturm (Duhaime) – 4. Josi (Duchene, Mikael Granlund), 6. Johansen (F. Forsberg, Josi), 13. Johansen (Josi, Duchene), 34. F. Forsberg (Josi, Duchene), 39. Jeannot (Trenin, Sissons)


    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, J. Eriksson Ek, Kaprizov – M. Foligno (A), Hartman, Greenway – K. Fiala, F. Gaudreau, V. Rask – Bjugstad, N. Sturm, Duhaime.
    Nashville Predators: Ingram (Saros) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Duchene, Johansen, F. Forsberg – Novak, Tomasino, Tolvanen – Kunin, Mikael Granlund (A), Trenin – Jeannot, Sissons, Cousins.

    Rozhodca: South, Schlenker – Galloway, Johnson

    Diváci: 16 014