Kadaň – Kolín 1:2 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 1:5 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 5:4 (1:0 po s.n.)
Vrchlabí – Prostějov 2:6 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:5 (kon.) | Slavia – Třebíč 2:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 2:1 (po pr.) | Jihlava – Benátky n/J 4:2 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Sobota 23.10.2021, 17:00Chance Liga (CZ) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:36 Robin VŠETEČKA - 2:3
     
    55:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovou hru a rázem je to už jen o jeden gól! Kombinace skončila u Hovorky, který se rozhodl pro střelu od modré čáry, kterou ještě těsně před Jekelem tečoval připravený ROBIN VŠETEČKA! Asistence: Mikuláš Hovorka a Tomáš Vracovský.
    45:35 Tomáš KNOTEK - 1:3
     
    45:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané snižují náskok soupeře! Po Barákově nahození chtěli hosté rychle rozehrát, jenže puk zachytil TOMÁŠ KNOTEK, který si sjel mezi kruhy a parádní ranou nad pravý Jekelův beton rozvlnil síť! Bez asistence.
    31:17 Silvester KUSKO - 0:3
     
    31:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté v krátké době přidávají další trefu a vedou již o tři branky! SILVESTR KUSKO si najel do útočného pásma a z levé strany vyslal střelu zápěstím, která k překvapení všech zapadla za nepozorného Michajlova! Asistence: Matěj Zabloudil a Michal Vodný.
    29:48 Lukáš DOUDERA - 0:2
     
    29:48
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se v polovině utkání dostává do dvoubrankového vedení! Na modrou čáru dostal kotouč LUKÁŠ DOUDERA, který využil clony před brankářem a povedenou ranou k pravé tyčce prostřelil Michajlova! Asistence: Matěj Psota a Martin Šťovíček.
    19:38 Matěj PSOTA - 0:1
     
    19:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovský nedůraz v brankovišti Pražanů má za následek úvodní třebíčskou trefu! Po špatné rozehrávce domácích se k dorážkám dostali hned tři hostující hráči, z nichž ten nejúspěšnější byl MATĚJ PSOTA, který puk z brankoviště poslal mimo dosah Michajlova! Asistence: Ladislav Bittner a Martin Šťovíček.

    David Mencl

    Góly a asistencie: 46. T. Knotek, 56. R. Všetečka (Mikuláš Hovorka, Vracovský) – 20. Psota (L. Bittner, Šťovíček), 30. L. Doudera (Psota, Šťovíček), 32. Kusko (M. Zabloudil, Vodný)


    HC Slavia Praha: M. Michajlov (32. R. Málek) – Barák, Weinhold, Kadeřávek, Veber, T. Duda, R. Havel, Mikuláš Hovorka – T. Knotek, P. Machač, T. Pšenička – Poletín (A), Žejdl, M. Ondráček – Vracovský, Vlček, R. Všetečka – J. Doležal (C), Kern, Šteiner.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – L. Doudera, Hunkes, L. Forman, M. Furch, Poizl, Tureček, Zukal – Šťovíček, L. Bittner (C), Psota – Krliš, Nedvídek, Střondala – M. Zabloudil, Kusko, Vodný (A) – Křehlík, D. Michálek, Ferda (A).

    Rozhodca: Čáp, Sýkora – Coubal, Horažďovský