Saint-Étienne – Angers 2:2 (kon.)
koniec
AS Saint-Étienne
2:2 (0:1)
Angers SCO
cz Piatok 22.10.2021, 21:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Vítám všechny fanoušky francouzské nejvyšší soutěže u zápasu jedenáctého kola, v němž bude plnit roli obrovského favorita hostující mužstvo. V našem přenosu se zaměříme na souboj, ve kterém se představí AS Saint-Étienne a Angers SCO.
     
    Při pohledu na tabulku bude smutno fanouškům Saint-Étienne, kterému pořádně vyschlo finanční konto, a tak se potácí na úplném dnu tabulky. ASSE odehrálo již deset soutěžních zápasu, avšak ani jednou nezvítězilo a do tabulky zapsalo pouhé čtyři body. Ovšem situace pro domácí celek ještě není kritická, jelikož sedmnácté pozice je pouze čtyři body vzdálená. Hrozí, že tradiční klub zmizí z francouzské nejvyšší soutěže? Daleko lépe je na tom Angers, které naopak bojuje o pohárovou Evropu. Hostující mužstvo je aktuálně na páté pozici, když získalo šestnáct bodů. Ovšem v posledních pěti zápasech zrovna neoplývá skvělou formou. Vždyť dvakrát prohrálo, dvakrát remizovalo a zdolalo pouze Méty. Musíme ale připomenout, že druhé a čtrnácté místo dělí pouze pět bodů. Navíc za Angers číhají týmy, jakými jsou Lyon, Monaco nebo úřadující mistr z Lille.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Saint-Étienne: Bajič – M. Camara (C), Moukoudi, Sow, Douath – Maçon, Neyou – Krasso, Boudebouz, Moueffek – Chazrí.
    Náhradníci: Fall – Aouchiche, Bouanga, Dioussé, Gabriel Silva, Hamouma, Nade, Nordin, Ramírez.

    Angers SCO: Bernardoni – Manceau, I. Traoré (C), Thomas – Cabot, Mendy, Fulgini, Mangani, Capelle – Bahoken, Boufal.
    Náhradníci: Petković – Bobichon, Brahimi, Doumbia, Ebosse, Cho, Ninga, Ounahi, Pereira Lage.

    Rozhodčí: Gautier – Rahmouni, Aube.
     
    Fanoušci už během nástupu hráčů zasypali hřiště velkým množstvím pyrotechniky. Mlžný opar z ní rychle odchází, takže zdržení snad bude minimální.
     
    Stále se ozývají rány z dělbuchů. Rozhodčí to řeší s hlavním počadatelem a ještě nedává pokyn ke hře.
    Řádění fanoušků začalo už několik minut před zahájením
     
    Postranní čáru u hlavní tribuny lemují policejní těžkooděnci, kteří teď sledují, jak hráči odchází do šaten!
     
    Kvůli pyrotechnice je poškozená i síť v jedné z branek. Těžko odhadovat, kdy se na Stade Geoffroy-Guichard skutečně začne.
     
    Od tvrdého jádra fanoušků St. Étienne by mělo jít o protest vůči trenéru Puelovi a dosavadním výkonům posledního týmu tabulky.
     
    Na stadionu je i velký transparent, kde je psáno, že trenér Claude Puel má 24 hodin na rezignaci.
     
    Z oficiálních kanálů nejdou žádné informace o možném zahájení zápasu. Mlčí i sociální sítě obou klubů. Nyní už jsme za sebou měli mít první poločas.
     
    Začíná to vypadat nadějně. Hráči obou týmů jsou zpátky na trávníku, který byl poškozen nejen naházenou pyrotechnikou.
     
    Na hřiště vchází i hlavní rozhodčí Gautier. Co nevidět bychom měli na druhý pokus začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    S hodinovým zpožděním provedli úvodní výkop fotbalisté Angers, kteří nastupují v bílých dresech. Stačilo jim pár vteřin na zisk rohového kopu.
     
    2
    Centr na přední tyč byl odhlavičkován kousek před vápno. K voleji levou nohou tam napřáhl Capelle, ale bránu přestřelil.
     
    3
    Vahbí Chazrí se v předklonu hlavou přiblížil kopačce Bahokena. Potenciálně nebezpečná situace se odehrála bez kontaktu.
     
    4
    Diváci nervózně reagují na každý detail. Nyní pískot a bučení sklízí Paul Bernardoni, jenž čeká s provedením odkopu od brány.
     
    5
    Chazrí se vymanil od soupeřů na levé straně. Manceau jeho centr zlikvidoval jen částečně, domácí to zkouší tentokráte přes pravý kraj.
     
    6
    Claude Puel má další vrásky navíc! Jeho klíčový hráč Vahbí Chazrí sedí na hřišti a vyzouvá si kopačku pravé nohy. Problém mu přivodila kolize s Manceauem.
     
    7
    Saint-Étienne je chvilku v oslabení. Hosté toho nevyužívají, protože Capelle nezpracoval přihrávku k postranní čáře.
     
    8
    Maçon neutekl Mendymu. Ten mu balón odebral a rychle ho posílal na hrot. Šlo to ale mimo dosah Bahokena, takže hraje Bajic.
     
    9
    Chazrí se k úlevě všech příznivců ASSA vrátil na trávník, kde zprava centroval Boudebouz pouze na nohu Batisty Mendyho. Konec akce přišel s faulem Maçona.
     
    10
    Krassovi letěl centr zleva do špatných míst. Angers se neúspěšně snažilo vykombinovat přes zahuštěnou vlastní polovinu.
     
    11
    Opět hosté neprošli přes půlku. Odzbrojen byl Fulgini a během pár vteřin už se střílelo na Bernardoniho. Z dálky ho protáhl Yvann Maçon.
     
    12
    Sofiane Boufal musel kvůli nepřesné přihrávce Manganiho napadat. V očích sudího Gautiera si ale pomáhal nedovolenými prostředky.
     
    13
    Jean-Philippe Krasso nezpracoval nákop z hloubi pole. Thomas do něj drcnul a pak všichni skončili i s balonem za koncovou čarou.
     
    14
    Neyou se pokusil vylákat zatažený blok přenesením na levý kraj. Anit tam domácí volné místo neměli, takže se stahují o desítky metrů zpět.
     
    15
    Boudebouz se uvolnil přes dva hlídače a odcentroval. Opět to ale bylo bez úspěchu, stoperské trio Angers nenechalo Bernardoniho ve štychu.
     
    16
    Takřka nekonečné obléhání končí rohovým kopem. Na Manceauovi ho udělal Yvann Maçon.
     
    17
    Šlo o rozehrávku nakrátko, jež trochu pozdržela centr Maçona. Harold Moukoudi si našel místo k hlavičce, nicméně z předklonu bránu netrefil.
    17. Harold Moukoudi (SET)
     
    18
    Angers je od prvních minut strašlivě pasivní. Domácí naopak oplývají aktivitou, chtějí trochu zpříjemnit večer silně kritizovanému kouči Puelovi.
     
    19
    Bernardoni minimálně potřetí potřebuje spoustu času na provedení odkopu. Takto si hodně koleduje o brzké napomenutí žlutou kartou.
     
    20
    Vahbí Chazrí se zjevil na pravé straně. Prodral se až do vápna, jenže ve spoelčnosti Manganiho a Cabota vystřelil jen do dobře postaveného Bernardoniho.
     
    21
    Pierrick Capelle neodkopl míč podél lajny dostatečně daleko. Camarovým vhazováním se domácí opět vrací do tlaku.
     
    22
    Poprvé se o slovo přihlásil Aimen Moueffek. Na levé straně podnikl slibný samostatný výpad, který neokořenil kvalitní střelou. Bernardoni zapsal rutinní zásah.
     
    23
    Saidou Sow před Bahokenem odkopl míč směrem k divákům. Cabot vhazoval, ale hosté se přes zeď postavenou na okraji vápna neprobili.
     
    24
    Krasso si dlouhé vteřiny šteloval míč na levou nohu. Střela byla sražena na Chazrího, jehož nepřesný volej vzešel z očividného ofsajdu.
     
    25
    Douath svým pohybem kopíroval postranní čáru. Po té šla i přihrávka na Boudebouze, ale toho totálně zradilo zpracování. Aut provede Capelle.
     
    26
    Jimmy Cabot byl zastaven špičkově provedeným skluzem Neyoua. Přesto jsou to trochu lepší minuty pro výpravu z Angers.
     
    27
    Lucas Douath zatáhl za ruku Boufala a teprve devatenáctiletý brankář Bajic se bude muset připravovat na standardní situaci.
     
    28
    Angers právě vstřelilo branku!
    Hned první hostující šance měla gólové parametry! Yvann Maçon tragicky bránil ISMAËLA TRAORÉHO, kterému zajistil komfortní pozici na přesnou hlavičku. Pochvaly každopádně směřují i za centrujícím Boufalem.
    28. Ismaël TRAORÉ - 0:1
     
    29
    Bezprostředně po rozehrávce ze středového kruhu se muži v zeleném tlačili vpřed. Zastavil je až skluz skvěle hrajícího stopera Vincenta Manceaua.
     
    30
    Držení míče: 60 % – 40 %.
     
    31
    Aimen Moueffek se přímočaře blížil pokutovému území. Vincent Manceau raději sáhl pro faul a způsobil přímý kop.
     
    32
    Z nějakých sedmadvaceti metrů pálil Alžířan Ryad Boudebouz. Levačkou překopl zeď a o pár decimetrů i Bernardoniho bránu.
     
    33
    Ryad Boudebouz spáchal ve vzduchu faul na Manganiho. Stadion jen smutně vydechl.
     
    34
    Žádná eskalace nevole se v hledišti po inkasovaném gólu nekoná. Hráči St. Étienne v čele s nenáviděným Puelem tak mají klid na práci.
     
    35
    Mendy srovnal se zemí Moueffeka. Domácí rychle rozehráli na levý kraj, nicméně Chazrí byl chycen do ofsajdové pasti.
     
    37
    Traorého gólová hlavička dost otupila tlak domácího výběru. Ten se díky aktivitě Maçona dočkal alespoň standardky z levého konce hřiště.
     
    38
    Chazrí se po odhlavičkovaném centru snažil prostřelit zahuštěné pole v pokutovém území. Až k Bernardonimu však balon nedoletěl.
     
    39
    Angers dvakrát vrátilo míč chybujícím hráčům St. Étienne zbabranými auty. Je to pasáž plná laciných nepřesností.
     
    40
    Yvan Neyou tvrdě vrazil do otáčejícího se Boufala. Zásluhou marockého útočníka mají zadní řady Angers na chvíli klid.
     
    41
    Chvílemi je to až komické, jak se oba týmy předhání v prapodivných individuálních chybách. Snad se to uklidní s výkopem od branky Stefana Bajice.
     
    42
    Bahoken ucítil šanci vystartovat vstříc Bajicovi. Míč si ale předkopl až moc daleko, čehož využij kamerunský defenzivní štít Neyou.
     
    43
    Nikým nestrážený Saidou Sow zkazil první dotek, takže dobře kopnutá standardka Boudebouze vyšuměla do ztracena.
     
    44
    Capelle přenesl hru na podstatně volnějšípravou stranu. Cabota tam vzorně naháněl Yvann Maçon, jenž si kromě zisku míče řekl i o faul.
     
    45
    Ťukes na malém prostoru se domácím moc nevyplatil. Na druhé straně chyboval Fulgini, ale Boudebouz byl záhy sražen k zemi.
     
    45+1
    V jediné nastavené minutě se poprvé žlutí. Na další souboje si bude muset dávat větší pozor Sofiane Boufal, jenž trefil loktem do krku Sowa.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase se zdá, že Saint-Étienne ani na jedenáctý pokus první výhru v sezóně neoslaví. Úvodní minuty vypadaly nadějně, ale soustavný tlak ale nebyl přetaven do žádných šancí. Angers kvalitně bránilo a dokonale využilo svou jedinou šanci ze standardní situace – skóre otevřel hlavičkující kapitán Ismaël Traoré. Od té doby už to byla holomajzna. Puelova družina si nebyla schopně pořádně přihrát, chybami navíc nešetřili ani hosté.
     
    Statistiky po 1. půli:
    Držení míče: 60 % – 40 %
    Střely na branku: 3 – 1
    Střely mimo: 2 – 1
    Rohové kopy: 1 – 1
    Ofsajdy: 2 – 0
    fauly: 5 – 9
    Žluté karty: 0 – 1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Harold Moukoudi, přichází Mickael Nade.
     
    47
    Chazrí zahnal Krassa, který se odpoutal od obránců, až do nepalebného úhlu. Skončilo to jen závarem v okolí Paula Bernardoniho.
     
    48
    Aimen Moueffek vypálil z delší vzdálenosti hodně nepřesně. Balonem ohrozil jen diváky ve stávkujícím kotli Saint-Étienne.
     
    49
    Podobně špatný byl i centr z pravého křídla, jenž vyletěl za zadní čáru. Autorem byl Ryad Boudebouz.
     
    50
    Fulgini obdržel patičkou míč za obranu. Neměl ale dostatečnou rychlost a Mahdi Camara jej v momentě střely včas zakřižoval.
     
    51
    Batista Mendy nechtěně trefil Moueffeka kolenem do břicha. Domácí hráč bude potřebovat pár desítek vteřin na zotavení. Sympaticky mu pomáhá Fulgini.
     
    52
    Boudebouzova standardka končila u Mendyho, kterému ambiciózní volej nesedl. Navrch tam byl i domávnutý ofsajd.
     
    53
    Lucas Douath dělal co mohl, ale na chycení Chazrího přihrávky uvnitř hřiště to nestačilo. Bernardoni svým zdržováním zase škádlí soupeřův kotel, jenž má za zády.
     
    54
    Vahbí Chazrí si předkopl pracně vypresovaný balón do autu. Z pohledu Saint-Étienne je to jeden frustrující okamžik za druhým.
     
    55
    Přidal se k nim i nedovolený zákrok na Bahokena. Angers balon ztratilo první přihrávkou, ale na druhou stranu rozjelo účinný konstra-presink. Fulginiho finální pas ve vápně neprošel.
     
    56
    Capelle si vyšlápl na Camaru. Z pomalé a nenápadité kombinace na útočné poloviny resultovala standardka zprava, kterou Boudebouz kopl do Bernardoniho náruče.
     
    56
    Angers právě vstřelilo branku!
    Krize domácího týmu je prohloubena o další inkasovaný gól! Bernardoni navázal na snadno chycenou standardku rychlou rozehrávkou. Brejk tři na tři vrcholil posunutím Cabota na ANGELA FULGINIHO, jenž ustál souboj s dotěrným Moueffekem a střelou na zadní tyč zvýšil náskok svých barev na 2:0.
    56. Angelo FULGINI - 0:2
     
    58
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Aimen Moueffek, přichází Arnaud Nordin.
     
    58
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Jean-Philippe Krasso, přichází Romain Hamouma.
     
    59
    Nordin přišel na hřiště a hned si vyzkoušel exekuci rohového kopu, jenž znovu letěl do náruče hostujícího gólmana.
     
    60
    Napřažený Romain Hamouma byl těsně před okrajem velkého vápna faulován žlutě oceněným Batistou Mendym.
     
    61
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Gól naděje z přímého kopu! Byla to dokonalá pozice pro VAHBÍHO CHAZRÍHO, před kterého si Bernardoni vystavěl pětičlennou zeď. Tunisan ji pravačkou obstřelil a gólman Angers ani neskákal za balónem, který mu zapadl k pravé tyči.
    61. Vahbí CHAZRÍ - 1:2
     
    62
    Bernardoni nedosáhl na dalekonosný centr Camary. Míč zůstal ve hře, ale poblíž nebyl žádný zelený dres připravený na dorážku.
     
    63
    Dozajista je před námi zajímavých třiceti minut. Domácí se přesvědčili, že klidně mohou bodovat. Nyní Hamouma nestihl doběhnout k přihrávce Chazrího, první byl u balonu Bernardoni.
     
    64
    Nade nenechal vyniknout Boufala, jenž se společně s Bahokenem nemohl pokoušet o třetí střelu Angers na bránu. Ty dvě předchozí skončily gólem.
     
    66
    Fotbalistům Saint-Étienne by se nyní hodila podpora kotle, který po výtržnostech sleduje zápas bez fandění. To by vytvořilo pro hostující obranu ještě větší peklo.
     
    67
    Sofiane Boufal nevybojoval rohový kop. Naopak hraje Stefan Bajic, který volí poněkud riskantní rozehrávku v rámci vlastního vápna.
     
    68
    Cabot se bezúspěšně snažil nastartovat Bahokena, kterého ustrážil Sow. Hra se vrací na útočnou polovinu St. Étienne.
     
    69
    Hosté zastavili rodící se brejk. Upřednostnili pomalý postup na jistotu. Částečně je uspokojilo autové vhazování.
     
    70
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Batista Mendy, přichází Azzedine Ounahi.
     
    71
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Stéphane Bahoken, přichází Mohamed-Ali Cho.
     
    72
    Jimmy Cabot agresivně vletěl do Arnauda Nordina. Standardka byla rozehrána na Kamaru, jehož kop ze zadní čáry letěl do vnější boční sítě.
     
    73
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Yvann Maçon, přichází Denis Bouanga.
     
    74
    Denis Bouanga se nadechl k výživnému sólu. Vlevo se prosmýkl mezi Traorém a Manceauem. Stopku mu vystavil až vyběhnuvší Bernardoni.
     
    75
    Bitvu o středový kruh vyhráli hosté, kteří to okamžitě znegovali zachycenou přihrávkou Angela Fulginiho.
     
    76
    Yvan Neyou neodhadl délku a směr dlouhé nahrávky do křídelní prostoru. Arnaud Nordin se musel smířit s odkopem od Bernardoniho branky.
     
    77
    Capelle pokazil přihrávku a podpořil tím tlak domácího týmu, jenž pro změnu ztroskotal na centru z pravého křídla. Před brankou kraloval Manceau.
     
    78
    Ani další přenesení těžiště nebylo od Neyoua ideální. Alespoň částečným úspěchem je udržení balonu prostřednictvím autového vhazování.
     
    79
    Nordin vytloukl obráncovy bloky a obdařil své barvy rohovým kopem. Ten realizoval Boudebouz, jenže šlo o prachmizerný přízemní centr.
     
    80
    Ryad Boudebouz dostal šanci na reparát. Opět ale trefil Capelleho a výsledkem je nový roh, k němuž se staví Arnaud Nordin.
     
    81
    Sow ve vzduchu balón nekontaktoval. Zadní řady Angers ho odpálily směrem na Boudebouze, který z dálky netrefil bránu o mnoho metrů.
     
    82
    Yvan Neyou přošlápl nárt Fulginimu, kterému se moc nechce zpátky na nohy. Každá ukrojená vteřinka se hostům hodí.
     
    82
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Yvan Neyou, přichází Adil Aouchiche.
     
    83
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Pierrick Capelle, přichází Enzo Ebosse.
     
    84
    Paul Bernardoni se nemusel ani hnout, aby sebral centr Bouangy. Málem ho však stihl nebezpečně tečovat Chazrí.
     
    85
    Azzedine Ounahi se stal obětí nedovoleného zákroku. Tlak St. Étienne je už pár minut otupen. Času na vyrovnání moc nezbývá, kdežto o první výhře v sezoně už nemůže být ani řeč.
     
    86
    Zase v akci čerstvý Denis Bouanga a jeho střílený centr. Bernardoni po něm skočil a odrazil balon do míst, odkud nehrozila dorážka.
     
    87
    Adil Aouchiche zezadu naléhal na Manganiho tak dlouho, až se hostující útočník zřítil k zemi. Po rozehrávce byl v ofsajdu Mohamed-Ali Cho.
     
    88
    Arnaud Nordin rozkmital nohy a na Ebossem udělal rohový kop. Sám uvedl míč do pohybu, ale vzdušný souboj opět dopadl lépe pro Angers.
     
    89
    V dohrávané akci centroval Arnaud Nordin na druhý pokus o dost nebezpečněji. Hamouma dokonce hlavičkoval, ale Bernardoni nemusel předvádět žádný světoborný zákrok.
     
    90
    Paul Bernardoni si vychutnal pomalu padající centr Ryada Boudebouze. Pro útočící hráče šlo o neřešitelnou letovou hladinu.
     
    90+1
    Na digitální tabuli čtvrtého rozhodčího registrujeme informaci o čtyřminutovém nastavení. Začíná se posledním střídáním.
     
    90+1
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Angelo Fulgini, přichází Mathias Pereira Lage.
     
    90+2
    Mohamed-Ali Cho převzal vhozený míč a došel si pro faul Nadeho. Snad poprvé od gólu na 1:2 bude Angers na útočné třetině hřiště.
     
    90+2
    Thomas Mangani vyfasoval žlutou kartu za dlouhé váhání při rozehrávce standardní situace. Z té ve finále nebylo zhola nic.
     
    90+3
    Nejprve skončil na zemi Hamouma a na opačném kraji hřiště také Chazrí. Ten už se stěhuje do pokutového území kvůli standardní situaci.
     
    90+4
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Úvodní ligová výhra v sezóně to není, ale i tak domácí tým končí zápas ve velké euforii! Ounahi zahrál na roh, který letěl směrem k Douathovi. Špatný první dotek dokonale napravil Sow krátkým centrem na MICKAELA NADEHO. Ten si odstrčil Manceaua a zblízka dal svůj první gól v Ligue 1.
    90+4. Mickael NADE - 2:2
     
    90+6
    Antony Gautier těsně před půlnocí ještě nechce končit. V šesté ze čtyř nastavených minut nechává Angers čas na dohrání akce na levé straně.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    O prvním utkání jedenáctého kola se bude mluvit hlavně v souvislosti s řáděním fanoušků, kvůli kterým se začalo s hodinovým zpožděním. Zajímavé věci se ale děly i na trávníku, kde Angers celý zápas praktikovalo totální defenzivu. Za celou dobu vyprodukovalo jen dvě střely na branku, z nichž paradoxně uteklo do dvougólového vedení. Hlavou otevřel skóre Traoré a po změně stran skóroval z protiútoku i Fulgini. Poslední tým tabulky se přesto nesložil a ještě zabojoval o lepší výsledek. Masivně mu pomohla Chazrího trefa z přímého kopu. Tlak St. Étienne se ještě zvýšil a v nastavení vygradoval prvním ligovým gólem střídajícího Nadeho.
     
    Pár desítek vteřin dělilo Angers od posunu na druhé místo tabulky. Takhle je čtvrté a ještě se může výrazně propadnout, neboť má jen tříbodový náskok na dvanáctý Lorient. St. Étienne je s bilancí 0-5-6 poslední. Je otázkou, zda do příštího kola znovu půjde pod vedením nenáviděného kouče Puela.
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 6 – 2
    Střely mimo: 5 – 1
    Držení míče: 63 % – 37 %
    Rohové kopy: 6 – 1
    Ofsajdy: 4 – 1
    Fauly: 12 – 18
    Žluté karty: 0 – 3.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (00:20:15)

    Michal Břuchanský

    Góly: 61. Chazrí, 90+4. Nade (Sow) – 28. I. Traoré (Boufal), 56. Fulgini (Cabot)

    Karty:   45+1. Boufal (AGR), 60. Mendy (AGR), 90+2. Mangani (AGR)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:18.
    AS Saint-Étienne: Bajic – M. Camara (C), Moukoudi (46. Nade), Sow, Douath – Maçon (73. Bouanga), Neyou (82. Aouchiche) – Krasso (58. Hamouma), Boudebouz, Moueffek (58. Nordin) – Chazrí.
    Náhradníci: Fall – Aouchiche, Bouanga, Dioussé, Gabriel Silva, Hamouma, Nade, Nordin, Ramírez.

    Angers SCO: Bernardoni – Manceau, I. Traoré (C), Thomas – Cabot, Mendy (70. Ounahi), Fulgini (90+1. Pereira Lage), Mangani, Capelle (83. Ebosse) – Bahoken (71. Cho), Boufal.
    Náhradníci: Petković – Bobichon, Brahimi, Doumbia, Ebosse, Cho, Ninga, Ounahi, Pereira Lage.

    Rozhodca: Gautier – Rahmouni, Aube