Švajčiarsko – Švédsko 3:11 (kon.) | Česko – Fínsko 4:6 (kon.)
koniec
Česko
4:6 (0:3, 3:2, 1:1)
Fínsko
cz Nedeľa 17.10.2021, 15:00 • Sportovní areál TJ Lokomotiva, Plzeň • EFT (junioři)
    54:54 GATTNAR - 4:6
     
    54:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se přece jen dočkali. Přihrávku od levého mantinelu z hole Adama Mikoláše zpracoval po velkém boji MARTIN GATTNAR, navíc okamžitou střelou šokoval brankáře Rasmus Hellstena. Ještě žije naděje na srovnání stavu. Asistence: Adam Mikoláš.
    44:33 SALOKANGAS - 3:6
     
    44:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel střela TIITUSE SALOKANGASE prošla na přední tyčku a česká snaha znovu vychází vniveč. Celou akci vedl Eemeli Huhtakallio, který přehrál míček přes celou osu a tím rozhodil obranu. Asistence: Eemeli Huhtakallio.
    33:07 CHATRNÝ - 3:5
     
    33:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česku se povedla další krásná akce, rychlé kombinace na Finy zkrátka platí. DANIEL CHATRNÝ si odstoupil na střed, kde ho instinktivně tušil Adam Palčinský. Je z toho krásná branka, která opět dostává českou reprezentaci prakticky na dostřel. Asistence: Adam Palčinský.
    30:50 RANTALA - 2:5
     
    30:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Inkasovaná branka nikdy nepotěší, teď ale přichází snad v nejhorší možnou chvíli. Obránci nedostoupili dostatečně brzy LEEVIHO RANTALU, který po předávce Juusa Aholy propálil vše, co mu stálo v cestě. Míček skončil za zadní tyčí. Asistence. Juuso Ahola.
    27:57 MIKOLÁŠ - 2:4
     
    27:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pavučinky v horním růžku vymetl ADAM MIKOLÁŠ. Fantastická rána zapadla rovnou pod břevno a Češi snižují na rozdíl svou gólů. Takových momentů by si přáli jistě víc, pak by skóre mohlo být klidně vyrovnané. Bez asistence.
    22:42 BOHUSLÁVEK - 1:4
     
    22:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Radují se ale i Češi, povedla se jim celoplošná akce. Martin Gattnar pozval míček na procházku středem a JAKUB BOHUSLÁVEK dokázal s notnou dávkou štěstí prostřelit finského brankáře, který se marně otáčel za svá záda. Asistence: Martin Gattnar.
    22:06 B. TENHONEN - 0:4
     
    22:06
    Finsko právě vstřelilo branku!Finové šlapali dál a nakonec se jim přece jen daří tlak využít. Z velkého brankoviště vystoupil BENJAMIN TENHONEN a jeho sourozenec Daniel mu poslal nejen bratrskou láskou, ale také skvělou přihrávku. Asistence: Daniel Tenhonen.
    18:19 RANTALA - 0:3
     
    18:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Míček nechal za sebou Matin Ležatka a trest na sebe nenechal dlouho čekat. LEEVI RANTALA udělal několik rychlých kroků a pak umístil dělovou ránu k pravé tyči, kde už Hejna nedosáhl. Češi ztrácí tři branky. Bez asistence.
    11:23 AHOLA - 0:2
     
    11:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už JUUSO AHOLA nevolil přímou střelu, ale vytáhl si Hejnu z branky a šikovně zasouval do odkryté klece kolem přední tyče. Klec už v tu chvíli nemohla počítat se svým strážcem. Asistence: Leevi Rantala.
    09:49 MERTANIEMI - 0:1
     
    09:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už český tým inkasuje. Svůj průnik po mantinelu zastavil Ville Hietaranta a zpětnou přihrávkou vyzval ke střele VÄINA MERTANIEMIHO. Ten pálí velmi přesně a Hejna míček na přední tyči už nezachytí. Asistence: Ville Hietaranta.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 23. Bohuslávek (Gattnar), 28. Mikoláš, 34. Chatrný (Palčinský), 55. Gattnar (Mikoláš) – 10. Mertaniemi (Hietaranta), 12. Ahola (Rantala), 19. Rantala, 23. B. Tenhonen (D. Tenhonen), 31. Rantala (Ahola), 45. Salokangas (Huhtakallio)


    Česko: Hejna (21. Jukl) – Bohuslávek, Mikoláš, Petrák, Jankovský, D. Ležatka, Eliáš, Kuchynka – Chatrný, Palčinský, Gattnar – Smutný, Zubek, Faksa – M. Ležatka, Macháček, Bílek – Vavroušek, Mühlfait
    Fínsko: Hellsten (Ojala) – Jokela, Jäppinen, Mertaniemi, Huhtakallio, Porttikivi, Koskinen, Kuutsa, Vuoristo – Kilpeläinen, Ahola, Rantala – Salokangas, Seppälä, Hietaranta – D. Tenhonen, Tiainen, B. Tenhonen – Roimela

    Rozhodca: Zurbuchenová, Wehingerová

    Diváci: 395