Švajčiarsko – Švédsko 4:11 (kon.) | Česko – Fínsko 5:4 (3:2 po s.n.)
koniec
Švajčiarsko
4:11 (1:3, 1:6, 2:2)
Švédsko
cz Nedeľa 17.10.2021, 12:00 • Sportovní areál TJ Lokomotiva, Plzeň • Euro Floorball Tour (mužov)
Predzápasové kurzy
    58:35 RUEGGER - 4:11
     
    58:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec přece jen ještě jedna švýcarská radost Tobias Studer zkusil vypálit rovnou na bránu, ale míček Emil Nilsen. Dezorientovaný Hedlund nedokázal čelit následné dorážce JOELA RUEGGERA z bezprostřední blízkosti. Asistence: Tobias Studer.
    51:08 ANDERSSON - 3:11
     
    51:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pro rychlou rozehrávku volného úderu se rozhodla dvojice Casper Backby a RASMUS ANDERSSON. Prvně jmenovaný pozdržel míček na dobu nezbytně nutnou, následně ho přiťuknul na hůl Anderssona a ten učebnicovou ranou tahem zasáhl prostor pod horní tyčí. Asistence: Casper Backby.
    49:43 AHREN - 3:10
     
    49:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédská přesilovka znamená v podstatě automaticky vstřelenou branku. Tentokrát je nejšťastnějším mužem HAMPUS AHREN, když dokázal zamést pokus Kevina Haglunda, který do míčku zcela neúmyslně kopnul. Asistence: Kevin Haglund.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Bischofberger – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
    48:00 HARTMANN - 3:9
     
    48:00
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se země helvétského kříže svého snížení dočkala. DAN HARTMANN postával na středu, kde si ho dobře všiml Manuel Maurer. Poté, co předal míček, letěla na švédskou bránu prudká střela, kterou už nezachytil ani jinak bezchybný Hedlund. Asistence: Manuel Maurer.
    38:16 NILSBERTH - 2:9
     
    38:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané využívají přesilovou hru. Ze středu propálil všechny možné i nemožné překážky ROBIN NILSBERTH, jemuž na ránu tahem nabil dnes velmi produktivní Alexander Galante Carlstrom. Švédsko kráčí za desetigólovým účtem. Asistence: Alexander Galante Carlstrom.
     
    37:52
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Bischofberger – 2 min., Sekání).
     
    34:44
    Pascal Meier už nezůstane v brance ani vteřinu navíc, propouští své místo Ederovi.
    34:44 LUNDMARK - 2:8
     
    34:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři si neodpouštějí další chybu, která je znovu setsakramentsky bolí. Volný míček pro sebe získal MALTE LUNDMARK a po objetí brankáře už mu stačilo jen přesně zakončit. Švédové jsou rázem na osmi gólech. Bez asistence.
    33:38 AHREN - 2:7
     
    33:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A chyba Bischofbergera je po zásluze potrestaná. Míček na střed vyvezl Rasmus Enstrom, předal ho pod sebe a HAMPUS AHREN už bez větších problémů prostřelil brankáře Pascala Meiera. Branky se začínají kupit, což musí nestranným fanouškům vyhovovat. Asistence: Rasmus Enstrom.
    32:12 SCHIESS - 2:6
     
    32:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarům vyšel signál přímo dokonale. Manuel Maurer na sebe strhnul pozornost a nezištnou přihrávkou k pravé tyči uvolnil MICHAELA SCHIESSE, který už dopravil míček za záda opařených Švédů. Švýcaři i v této periodě dokáží skórovat. Asistence: Manuel Maurer.
     
    29:21
    Vyloučení v týmu Švédsko (Hedlund – 2 min., Bránění ve hře). Trest odpyká Aldeeb.
    27:47 NILSSON - 1:6
     
    27:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jako by si KIM NILSSON nasadil neviditelný plášť. Defenziva Švýcarů ho úplně ignorovala, takže když se Robin Nilsberth rozhodl přihrávat, stála před ním krásně vybudovaná dálnice. Je z toho šestá branka v síti Pascala Meiera. Asistence: Robin Nilsberth.
    23:52 Galante CARLSTROM - 1:5
     
    23:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové v průběhu půl druhé minuty opět odskakují. Střelu Omara Aldeeba dokázal z velkého brankoviště doklepnout do sítě ALEXANDER GALANTE CARLSTROM a s šancemi na vítězství na straně Švýcarska už to vypadá hodně bledě. Hraje se spíše o konečný náskok. Asistence: Omar Aldeeb.
    22:22 GUSTAFSSON - 1:4
     
    22:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    I když si TOBIAS GUSTAFSSON při poslední ráně mohl ublížit, nakonec vyvázl bez následků a ještě navyšuje náskok svého týmu. Výborně to udělal rovněž Hampus Ahren, který objel branku a vybídl spoluhráče ke skórování. Pak už byla situace dost snadná. Asistence: Hampus Ahren.
     
    19:55
    Vyloučení v týmu Švédsko (Enstrom – 2 min., hra bez hokejky).
     
    19:41
    Fantastický Pascal Meier! To byl jeden z nejlepších zákroků na letošní EFT. Roztáhl se na brankové čáře a zastavil tvrdý příklep.
    16:56 ENSTROM - 1:3
     
    16:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Gólman Pascal Meier se nedokázal při rychlém výjezdu Kima Nilssona udržet na kolenou a rychlá předávka na RASMUSE ENSTROMA otevřela cestu k brance. Švédský útočník už pouze zametl míček na místo určení a Švédové se mohou konečně trochu uklidnit. Vedou o dva góly, což se jim ve včerejším zápase nepodařilo. Asistence: Kim Nilsson.
    12:56 HAGLUND - 1:2
     
    12:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se přece jen podařilo Kimu Nilssonovi poslat míček do velkého brankoviště a tam už uspěl KEVIN HAGLUND. Míček zasáhl bekhendem ze vzduchu, na což Pascal Meier nemohl v žádném případě reagovat. Favorit ze Švédska tak otáčí průběh tohoto utkání. Asistence: Kim Nilsson.
     
    11:51
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Riedi – 2 min., nadzvedání hokejky).
    10:51 GALANTE CARLSTROM - 1:1
     
    10:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Při přechodu do útoku čtveřice Švýcarů úplně propadla a prostor se otevřel před Emilem Nilsenem. Ten rychlou přihrávkou vyslal Niklase Ramireze, který v kombinaci pokračoval na ALEXANDRA GALANTE CARLSTROMA. Ten dokázal míček procpat na přední tyč a srovnává stav. Asistence: Niklas Ramirez.
    00:46 ZAUGG - 1:0
     
    00:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři sice čelili akci Johana Samuelssona, ale přežili a z protiútoku udeřil JAN ZAUGG, který dostal od Christopha Meiera ideální přihrávku na pravé křídlo a k překvapení brankáře Hedlunda našel místo v jeho postavení. Švédové váhali už včera s Českem a takový vstup jim na sebevědomí nepřidá. Asistence: Christoph Meier.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 1. Zaugg (C. Meier), 33. Schiess (Maurer), 48. Hartmann (Maurer), 59. Ruegger (Studer) – 11. Galante Carlstrom (Ramirez), 13. Haglund (Nilsson), 17. Enstrom (Nilsson), 23. Gustafsson (Ahren), 24. Galante Carlstrom (Aldeeb), 28. Nilsson (Nilsberth), 34. Ahren (Enstrom), 35. Lundmark, 39. Nilsberth (Galante Carlstrom), 50. Ahren (Haglund), 52. Andersson (Backby)


    Švajčiarsko: P. Meier (Eder) – Camenisch, Graf, Hartmann, Burki, Heller, Bischofberger, Bier – Mendelin, Zaugg, C. Meier – Mutter, Schiess, Maurer – Laely, Braillard, Riedi – Ruegger, Studer
    Švédsko: Hedlund (Parsjo-Tegner) – Ramirez, Nilsen, Nilsberth, Gustafsson, Bredberg, Andersson, Hovlund – Galante Carlstrom, Samuelsson, Aldeeb – Enstrom, Ahren, Nilsson – Lundmark, Backby, Haglund – A. Sjogren, Holmgren

    Rozhodca: Sjogren, Ellis

    Diváci: 272