Florida – NY Islanders 5:1 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 5:2 (kon.) | Washington – Tampa Bay 1:2 (po pr.) | Boston – Dallas 3:1 (kon.)
Montreal – NY Rangers 1:3 (kon.) | Nashville – Carolina 2:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 3:5 (kon.)
San Jose – Winnipeg 4:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 5:2 (kon.) | LA Kings – Minnesota 2:3 (kon.)
Ottawa – Dallas 3:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Ottawa Senators
cz Nedeľa 17.10.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:57 Michael BUNTING - 3:1
     
    47:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na 3:1 zvyšuje z protiútoku MICHAEL BUNTING po parádní akci. Ta začala zblokovanou střelou Ottawy, po které se puk odrazil až do středního pásma. Dopředu pak vyrazili jako hladoví vlčáci dva útočníci Toronta – Kerfoot předložil pas do jízdy právě Buntingovi, který si po brzdě obhodil dobruslujícího Meteho a ranou na bližší tyč prostřelil Forsberga. Asistence: Alexander Kerfoot.
    37:42 Josh NORRIS - 2:1
     
    37:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JOSH NORRIS, který využívá přesilovou hru a otevírá gólový účet Ottawy díky skvělé křižné přihrávce Bathersona. Ten našel Norrise volného přímo u levé tyčky, střelu z první po zemi pak Cambell už nestihl. Asistence: Drake Batherson a Tyler Ennis.
    08:06 Alexander KERFOOT - 2:0
     
    08:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT zvyšuje už na 2:0 pro Leafs, když využil převahy v útočném pásmu a aktivity svých spoluhráčů, kteří pro něj vybojovali puk a předložili mu ho do parádní střelecké pozice, ze které vypálil bez přípravy přímo k tyči Forsbergovy svatyně. Asistence: William Nylander, Michael Bunting.
    02:12 Wayne SIMMONDS - 1:0
     
    02:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je WAYNE SIMMONDS. Nádherná akce domácích, kteří krátce po buly obehráli puk po obvodu útočné třetiny, načež Sandin parádně našel Simmondse, číhajícího před brankou. Ten už pak jen usměrnil puk mezi Forsbergovy betony. Asistence: Rasmus Sandin a Travis Dermott.

    Dominik Dubovči

    Góly a asistencie: 3. Simmonds (R. Sandin, Dermott), 9. Kerfoot (W. Nylander, Bunting), 48. Bunting (Kerfoot) – 38. Norris (Batherson, Ennis)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Bishop) – Rielly, Brodie, Muzzin, R. Sandin, Dermott – N. Ritchie, Tavares, Marner – Bunting, Kerfoot, W. Nylander – Engvall, Kämpf, O. Kaše – Spezza, Amadio, Simmonds.
    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Zub, Chabot, N. Zajcev, Mete, J. Brown, Holden – Batherson, Norris, Stützle – C. Brown, Pinto, N. Paul – Ennis, Tierney, Formenton – P. Kelly, L. Shaw, Sanford.