Metallurg Magnitogorsk – Ufa 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – D. Moskva 5:3 (kon.) | Jaroslavľ – Red Star Kunlun 4:3 (kon.)
Dinamo Minsk – Vladivostok 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Barys 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
SKA Petrohrad
3:4 (0:1, 3:2, 0:0 - 0:0)
Barys Nur-Sultan
cz Nedeľa 17.10.2021, 16:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Nikita MICHAJLIS - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Barys Nur-Sultan.
    Autorem vítězné branky je NIKITA MICHAJLIS.
    38:16 Roman STARČENKO - 3:3
     
    38:16
    Barys právě vstřelil branku!
    A přesilovka hostů je využita, je znovu vyrovnáno! ROMAN STARČENKO na levém kruhu oklamal Fantenberga a poté měl více prostoru k zakončení. A udělal to skvěle, jeho svižný pokus končí v rohu soupeřovy branky. Na tuhle střelu Samonov neměl nárok – 3:3. Asistence: Jakob Lilja a Nikita Michajlis.
    34:02 Emil GALIMOV - 3:2
     
    34:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A tak se také děje. Domácí pokračovali v aktivitě a to jim přineslo vedení. Vorobjov místo střely nakonec zvolil přihrávku na pravý kruh a udělal dobře. Před EMILEM GALIMOVEM totiž zívala odkrytá klec a tu poté pohodlně trefil – 3:2. Asistence: Michail Vorobjov.
    28:33 Anton BURDASOV - 2:2
     
    28:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže netrvalo dlouho a je znovu vyrovnáno. V pádu poslal Kuzmenko puk ANTONU BURDASOVOVI, který se poté nadvakrát dokázal prosadit, když mezi betony překonal Ortia a dorazil za něho tak svou vlastní střelu – 2:2. Asistence: Andrej Kuzmenko a Daniil Pylenkov.
    26:49 Nikita MICHAJLIS - 1:2
     
    26:49
    Barys právě vstřelil branku!
    Oscar Fantenberg se vrací z trestné lavice dříve a to znamená, že hosté přesilovku využili a znovu vedou. Zpoza zadního mantinelu dostal od Valka přihrávku NIKITA MICHAJLIS, který z pravého kruhu provětral pavučiny za zády Alexandra Samonova – 1:2. Asistence: Curtis Valk a Roman Starčenko.
    21:21 Valentin ZYKOV - 1:1
     
    21:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Emil Galimov napřáhl ke střele u modré čáry a jeho zvednutý pokus pak šikovně před brankou soupeře tečoval holí VALENITN ZYKOV. Puk pak změnil směr a zapadl za záda Ortia – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Emil Galimov a Kirill Kirsanov.
    05:28 Kirill SAVICKIJ - 0:1
     
    05:28
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Dlouhý pobyt v pásmu Petrohradu tak přinesl kýžené ovoce v podobě úvodního gólu. Darren Dietz zblízka zakončil, puk se ale odrazil ke KIRILLU SAVICKÉMU, který poté z otočky poslal kotouč po zemi k bližší tyči – 0:1. Asistence: Darren Dietz a Arkadij Šestakov.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 22. V. Zykov (E. Galimov, Kirsanov), 29. Burdasov (Kuzmenko, Pylenkov), 35. E. Galimov (M. Vorobjov) – 6. Savickij (D. Dietz, Šestakov), 27. Michajlis (Valk, R. Starčenko), 39. R. Starčenko (J. Lilja, Michajlis), rozh. náj. Michajlis

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Nikita Gusev (PET)
    0:1   Jakob Lilja (AST)
    2. séria:
    0:1   Linden Vey (PET)
    0:1   Curtis Valk (AST)
    3. séria:
    0:1   Andrej Kuzmenko (PET)
    0:2   Nikita Michajlis (AST)
    4. séria:
    1:2   Marat Chusnutdinov (PET)
    1:2   Roman Starčenko (AST)
    5. séria:
    1:2   Valentin Zykov (PET)


    SKA Petrohrad: Samonov (Askarov) – Fantenberg, Ožiganov, M. Robinson, Kirsanov, Pautov, Pylenkov, Koromyslov – Kemppainen, Burdasov (C), Kuzmenko – Vey, Chusnutdinov, N. Gusev – Ketov (A), Cicjura, Danila Moisejev – M. Vorobjov, Timkin (A), E. Galimov – V. Zykov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – D. Dietz (C), Martinsson, Šalapov, Alsing, Samat Danijar, Orechov – J. Lilja, Kunyk, Frattin – Michajlis (A), Valk, R. Starčenko (A) – J. Berglund, Šestakov, Savickij – Kaijržan, Petuchov, Musorov – Asetov, A. Zubov.

    Rozhodca: Fatějev, Hribik – Berseňov, Sysujev

    Diváci: 3365