Nashville – Carolina 4:3 (kon.) | Florida – Tampa Bay 2:4 (kon.) | Colorado – Dallas 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 4:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
San Jose – Vegas 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.)
LA Kings – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
San Jose Sharks
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Vegas Golden Knights
cz Nedeľa 10.10.2021, 02:10 • SAP Center, San Jose • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:36 Brent BURNS - 4:0
     
    49:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí tým dává další gól. Vegas se nepovedlo vyhodit, na modré čáře vystřelil BRENT BURNS a jeho dalekonosný pokus skončil v síti, čemuž zřejmě pomohl tečí i hostující Kolesar – 4:0. Asistence: Kevin Labanc, Matt Nieto.
    23:32 William EKLUND - 3:0
     
    23:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí potřetí udeřili! Po přechodu do útoku se obránci Vegas srazili, tím se San Jose dostalo do brejku dva na nikoho, po rychlé výměně puku zakončil do odkryté branky WILLIAM EKLUND a upravil na 3:0. Asistence: Rudolfs Balcers, Erik Karlsson.
    06:37 Kevin LABANC - 2:0
     
    06:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Další akce už ale skončila gólem. Domácí zůstali v útočném pásmu, puk se odrazil k na chvíli volnému KEVINU LABANCOVI a ten svou střelou prostřelil z druhé vlny vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Asistence: Jasper Weatherby, Tomáš Hertl.
    01:27 Jonathan DAHLEN - 1:0
     
    01:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Udeřilo ale na druhé straně. San Jose vyšla vůbec první akce, po rychlé kombinaci doputoval puk před branku, kde jej doslova propasíroval za Lehnera JONATHAN DAHLEN – 1:0. Asistence: Timo Meier, Erik Karlsson.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 2. Dahlen (Meier, E. Karlsson), 7. Labanc (Weatherby, Hertl), 24. Eklund (Balcers, E. Karlsson), 50. Burns (Labanc, Nieto)


    San Jose Sharks: Hill (Reimer) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson, Hatakka, Šimek, Middleton – Dahlen, Couture (C), Meier – Balcers, Hertl (A), Eklund – Labanc, Bonino, Nieto – Pederson, Weatherby, Cogliano.
    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Korczak, Martinez (A), Whitecloud, Hague, Coghlan, McNabb – Kolesar, Stephenson, Pacioretty – Dadonov, W. Karlsson (A), Marchessault – Smith (A), Patrick, Janmark – Rongbjerg, Leschyshyn, Krebs.

    Rozhodca: Skilliter, Schrader – Hunt, Gawryletz